Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПозволи ми леко да те репликирам. Когато ГЕРБ се опита да направи държавата отново отговорна , силна и да я отвоюва обратно от мутрите и олигарсите, приписахте на моят първи приятел Борисов и ГЕРБ невиждани и чудовищни пороци и грехове, а тях просто ги няма. За ТЕЗИ които все пак ги виждате, Ви поздравявам с тази песен:
http://www.vbox7.com/play:00f5ca22
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеправ си, че доста време си загубих, ама пусто един герберастин хулиганстваше, че все не разбирал
аз им предложих и герб-ар, но с тази наставка, нещата отиват към професионално партийстване)), т.е. професионално членство - плащат ти и ставаш върл гербар
))
Има и други като
Той пък се забил в някакви избушеняци, като "зрънчото", ама пак комунистите са им виновни за собствената некадърност.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеправ си, че доста време си загубих, ама пусто един герберастин хулиганстваше, че все не разбирал
аз им предложих и герб-ар, но с тази наставка, нещата отиват към професионално партийстване)), т.е. професионално членство - плащат ти и ставаш върл гербар
))
Last edited by 4un4o; 21.01.2013, 22:25.
Коментар
-
))
http://www.vbox7.com/play:00f5ca22
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеМного време хабиш да обясняваш на Боковците, тяхната любов не е истинска, а платена, тук таме някоя заблудена овца от Пещерната Антикомунистическа Ера... може и гейбери, това е характер, душевно състояние...
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеГЕРБ намерили тайни документи за "Белене" в кашон !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.segabg.com/article.php?id=633112
С тебешир в ръка и елка Добрев сметна, че общата стойност на централата в "Белене" е 10,59 милиарда евро
За пръв път през 1974 г видях при земетресението във Вранча как земята се движи на вълни около 2 -3 бала под краката ми. Не можех да повярвам на очите си. Белене и козлодУЙ са ядрена бомба, която рано или късно ще експлоадира.Не гласувайте и не се вкарвайте в политически игри. Те ще използват овчеумието ви за да ви ограбват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемного стилна ...символика)) направо метафора
)
Но аз твърдя, че неправилно, привържениците или идолопоклонниците на Герб се наричат гербери.
Мисля, че граматически по-точно е гербераст.
да им напомня и защо...пак
гербераст - от герб - партия на Борисов и наставка раст от гр. дума ерастис, означаваща любов към някого, нещо
педераст -> от педи - от гр. дете и наставка -раст - от гр. дума ерастис, означаваща любов към някого, нещо
това за разяснение, на тези, които съзират близост с другата дума, поне да научат и точното й значение...и да не забъркват и гейството
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи да не си гаджето на Азис малко по глупав си от него..Не те засягам, но по мислите си на това приличаш..Каква ти е тезата, че като имаш много постове и си умен ли- ама нали знаеш, че това не те прави значим , а издава комплексите ти. Не си значим и когато слугуваш на управляващите- ха-ха
Броят постове, съпоставен с броя никове с които съм имал конфликти е число, клонящо към нула. (тъй като може да не вденеш - раздели 20 на броя ми постове).
А ти ми говориш, че съм комплексар. Ами сигурно имам комплекси от глупостта. Знам ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемного стилна ...символика)) направо метафора
)
Но аз твърдя, че неправилно, привържениците или идолопоклонниците на Герб се наричат гербери.
Мисля, че граматически по-точно е гербераст.
да им напомня и защо...пак
гербераст - от герб - партия на Борисов и наставка раст от гр. дума ерастис, означаваща любов към някого, нещо
педераст -> от педи - от гр. дете и наставка -раст - от гр. дума ерастис, означаваща любов към някого, нещо
това за разяснение, на тези, които съзират близост с другата дума, поне да научат и точното й значение...и да не забъркват и гейството
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОхоо още един губещ и то Форексгубещ се забавлява докато слугува на силните на деня... Как да скъси, когато и за това се иска акъл- то не е като да правиш тъпи забележки на хората, които даже не те забелязват
Коментар
Коментар