IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Ха-ха ами ти много си нагаждаш думите- езика не е за всеки учи се има тънкости и усет. Вие с Аношкото може и за свободата на словото и концлагери да искате, но сте закъсняли с много години. Нали господарите са ви болшевики все натам гледате. Браво на модераторите- знаят и преценяват думите...Много ви се иска да заглушите гласовете на инакомислещите аз затова ви наричам И......и
    Отиди се прегледай, тропи.Не ни губи времето с алабализмите си.Това как го разбра?

    ИБ..ЧИИ СА инвестора, явно и всичките им потребители.А да не говорим за гербеРАСТИТЕ, там нямате равни.Пълни малоумници.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Не е така. Повечето върли гербо... ,каквито са там, са фалирали форексчии. Като Йосиф, чунчо и както се оказа и като анон. Фалитът ги озлобява...

      Има и други като

      Той пък се забил в някакви избушеняци, като "зрънчото", ама пак комунистите са им виновни за собствената некадърност.
      Ами извинявайте, по малоумен и гнусен типаж едва ли сте срещали.Модераторите, този ник специално ви е супер бич.Какво правим?
      Докато този тип мислене военно, напълно има място тук.То значи нормалните спираме да пишем тук.Е такива глупости измислени от болния му мозък, вече няма как да се изтърпят.

      ТОВА ОТ ИНВЕСТОРА РАЗБИРАТЕ ЛИ ГО ИЛИ ДА ВИ ГО ОБЯСНЯ ПО ПОДРОБНО??????????????????????????????



      Ей глупава шапка това да не ти е казармата да си правиш изводите от приказките на хората и да пишеш със червено мастило(ами, ако те лъжат).Това ли прави, ти цял живот?Ах ти животно, малоумно.Колко ли съдби си почернил.Изедник, малоумен.
      Няма ли кои да ти го каже?

      Мамицата ви и комунистическа и малоумна вече.

      Киро, ти си същият трол в момента имаш, като гледам последен шанс.
      а ИНАЧЕ ГИГОУ с малоумието си ни разби, вече питай кои къде фалирал Киро.Преди да пишеш или по точно генерализираш за някои.По добре мисли.яххя
      Нито сме върли гербо, нито нищо, но нали си във твоя си въображаем профил.Запиши в него, че си напълно малоумен.Това ли е?


      Значи, викаш Аз съм Папагала от снимката.Ей много си болен.

      МОДЕРАТОРА, УСПЕХ СЪС ТРОЛОВЕТЕ.
      Last edited by Scrooge McDuck; 22.01.2013, 02:22.

      Коментар


      • Ха-ха ами ти много си нагаждаш думите- езика не е за всеки учи се има тънкости и усет. Вие с Аношкото може и за свободата на словото и концлагери да искате, но сте закъсняли с много години. Нали господарите са ви болшевики все натам гледате. Браво на модераторите- знаят и преценяват думите...Много ви се иска да заглушите гласовете на инакомислещите аз затова ви наричам И......и

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          На много голяма народна признателност се радвате по форумите ГЕРБЕРАСТИ- БРАВО СЪНИ МНОГО ДОБРЕ ГО ИЗМИСЛИ
          Ами това е и продължава да си е обида, но модераторите са модерни явно.
          Какъв Гербераст, това е все едно да кажеш на някои седерас вместо седесар.

          Искам само да ви кажа, че нито модераторите трябва да вземат пари, нито вашата култура се различава от чалгаджийската.
          Кои е гербеРАСТ и кои антигербеРАСТ, ви знаете ли?


          Поредния пълен цирк във форума сайт.Ужас.Това кои и как ви го позволява?
          Пълни малоумници.

          Съни, много лека и елементарна логика пак.Моля те престани да ръсиш, тъпотиите си женски.
          Last edited by Scrooge McDuck; 22.01.2013, 02:07.

          Коментар


          • http://news.ibox.bg/news/id_890802297

            Коментар


            • На много голяма народна признателност се радвате по форумите ГЕРБЕРАСТИ- БРАВО СЪНИ МНОГО ДОБРЕ ГО ИЗМИСЛИ

              Коментар


              • ангел марков · Top Commenter · ВФСИ Д.А.Ценов Свищов
                Българинът мрази политиците си, защото политиците се занимават с престъпна дейност. На 08.09.2006 год. Д.в. бр. 74 така нареченото "народна събрание" премахна от закона за енергетиката преклузивния срок ал. 2 на чл. 154, с което парламента но тройната коалиция наруши конституцията, като премахна една масово нарушавана от топлофикация правна норма, без да търси отговорност от виновните лица, ацялата тежест произтичаща от нарушението се прехвърли въргу нямащите нищо общо с вината и нарушението - гражданите. В РБ най-лесно се извършва правонарушение и закононарушение, и никой и по некакъв начин не може да прекрати тези нарушения. Поради тази причина РБ е рай за нарушителите и ад за дисциплинираните. ето пак за топлофикация. Извършено е правонарушение, което се укрива с всички сили и средства от всички власти. Ето защо българинът мрази корумпираните политици.
                ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО “ПАРНО”
                Всички проверки в топлофикационните дружества имат една единствена цел – да укрият системното нарушаване на Закона за енергетиката.
                Големият въпрос свързан с парното е – “Продава ли се топлинната енергия в Република България, или не се продава. А ако не се продава, защо не се продава.” Член 150 от Закона за енергетиката е категоричен – продажбата на топлинната енергия се извършва при общи условия. Общите условия са ЗА ПРОДАЖБА НА ТОПЛИННАТА ЕНЕРГИЯ за битови нужди , а не са за доставка в абонатната станция (както ни баламосват от топлофикация – ние сме до абонатна станция). Като сте до абонатна станция, какво искате от гражданите? Търсете си плащане от абонатната станция! Основното условие при което е възможна продажбата на топлинната енергия е да се поддържа баланса между производството и потреблението на топлинната енергия. Баланса на топлинната енергия се поддържа, като параметрите на топлоносителя (водата която тече в тръбите и пренася топлината) се поддържат в съответствие с температурния график (от проекта) ДО СЪОРЪЖЕНИЯТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, т.е. процеса топлоснабдяване да е непрекъснат и да осъществява връзката производство -потребление. Този непрекъснат процес се нарича “пренос на топлинната енергия, за което на топлофикация е издаден и лиценз за пренос. Температурният график от проекта на топлоснабдителната система никога не е изваждан на бял свят (винаги е укриван, за да не се прилага). С неравноправния запис в чл. 4 на общите условия, технологичният процес е прекъснат по отношение на управлението (само до абонатната станция), поради което не се прилага и не може да се прилага температурния график до съоръженията на потребителите, а издадения лиценз системно се нарушава. След като не се прилага температурният график, не се поддържа и не може да се поддържа баланса между производството и потреблението, а топлината не може да се продава. Ето защо основният въпрос към управляващи, регулаторни и контролни органи, както и към топлофикация е – “ПРОДАВА ЛИ СЕ ТОПЛИННАТА ЕНЕРГИЯ И АКО НЕ СЕ ПРОДАВА ЗАЩО. Кой е виновен за да не се продава? Енергийната мафия винаги е убеждавала всички правителства, включително и сегашното, че гражданите са виновни за състоянието на топлафикациите, защото не плащат. А гражданите не плащат, просто защото не купуват? Направеното правонарушение от топлоснабдителните организации и одобрено от ДКЕВР, като правната норма на чл. 150 “продажба на топлинна енергия” е заменена с неравноправната клауза в чл. 4 на общите условия “продавачът е длъжен да доставя в абонатната станция” представлява углавно деяние – престъпление срещу държавата, разкриването на което се отбранява със всички сили и средства от енергийната мафия и с подкрепата на властта.
                Решението – нови общи условия и нов мандат, или нови управляващи!
                Господа управляващи топката е при Вас. Избирайте, сега е Вашия ред! След това ние избираме.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Вие с куршуми ли мислите да защитавате властта си срещу ГЛАДНИТЕ ДЕЦА, чиито родители работят на държавата, но мутро-милиционерската държава не им плаща?
                  Вашта майка партията промиваше мозъците на децата ремсисти и ги изпращаше срещу куршумите рамо до рамо с отявлени бандити като Чочоолу, Леваневски, Горуня и хиляди други комуноидни бандите преследвани от Закона.
                  Днес изпрати деца да щурмуват ВМЗ и да пропагандират комунизма и да защитават хрантутниците от ВМЗ, които вместо да се засрамят ,че от години не произвеждат конкурентна продукция, са виснали на врата на данъкоплатците.
                  комуноидната ви производствена система съсипа всички структури в които управляваше. или БСП е равно на висша форма на некадърност. доказа го Жан.
                  вижте докъде докарахте и БДЖ.
                  Last edited by 4un4o; 22.01.2013, 00:58.

                  Коментар


                  • Точно така Берт много си прав и аз съм си мислил в тази насока. Доколкото комунистите следят и контролират всичко- икономика, култура , медии, просвета- и в учебниците се вкараха приликата е очевидна. А за следенето и подслушването и фалшивите избори да не говорим, аз затова ги смятам за болшевики. То и за това вече има сигнали от ЕС..А това рязане на ленти и помпозност са присъщи на популистките диктаторски режими- слава богу , че сме в ЕС сигурен съм накъде можеше да избие..Що се отнася до Анош аз вече внимателно ще следя постовете на този нов Форексмастер за да разбере , че комплекса му за малоценност има основание- ха-ха

                    Коментар


                    • Може малко по сектантски да ви звучи, ама всяка вечер като си облеча пижамата и взема в ръка книгата с кожена подвързия на райета си казвам: "Благодарение на Бойко-шефа днес държавата отново остана стабилна!".
                      Сутрин като отворя очи и виждам как чуруликат птичките в парка на гърба на блока ми, слънцето настойчиво грее и ми нашепва, време е да заведеш малката на училище , или снега е нахлузил безцеремонно бялата си шапка на всичко наоколо, подтиквайки ме да се сгуша уютно под дебелия топъл юрган и да се отдам на размисли за или против ядрената енергетика в България!............

                      Коментар


                      • Наскоро загледах един стар филм - Шогун. Направи ми впечатление следната сцена:
                        Когато Анджин (главния герой) попита Марико (преводачката му) какво ще стане със селяните ако не успее да научи японски в указания срок, тя отговори - "Всички ще умрат, но това няма никакво значение"
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

                        Коментар


                        • като се замисли човек схемата е следната

                          по времето на тройната имаше много бизнес и се крадеше здраво. комунистите , дпс, жълтурите - всички крадяха, но го правеха някак си по либерално ... можеха да се класират и дребни схемаджии и свободни електрони.. като цяло имаше среда за бизнес и измамнически и реален...

                          по времето на ГЕРБ има ограничен ресурс, но за сметка на това се краде централизирано.. никоя схема не може да мине кастинга без да има дял за герб. дребните тарикати са натикани в кучи гъз, а реалният бизнес буксува по ред причини ..една от които е срастването на партия с държава...

                          ако трябва да съм искрен герб упрявлява като комунисти, а Станишев и ко като либерали...което е странно , но имайки предвид начина на формиране на политическата ни класа не е изненадващо

                          няма кво да се карате...ако бяхме на една маса и до бой щеше да се стигне..
                          истината е ясна - схемите си продължават, а опозицията и текат лигите за нов мандат, че да продължат в партината...
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                          Коментар


                          • Коментар


                            • Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Лорде, не замесвай излишно името на генерала
                              В какво според теб го замесвам? Добре, че един достоен генерал донесе истинска демокрация за да може всеки боклук и комплексар да го плюе! За теб може да е икона, ама аз познавам цялата му фамилия. Изключително земни и сърцати хора!
                              Мога да споделя само, че такъв не случайно владее Държавата! Както искате си го интерпретирайте. ГОЛЯМА И ХАРМОНИЧНА ЛИЧНОСТ! ПОКЛОН!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                http://www.geology.bas.bg/lecture/se...%20lecture.pdf
                                За пръв път през 1974 г видях при земетресението във Вранча как земята се движи на вълни около 2 -3 бала под краката ми. Не можех да повярвам на очите си. Белене и козлодУЙ са ядрена бомба, която рано или късно ще експлоадира.Не гласувайте и не се вкарвайте в политически игри. Те ще използват овчеумието ви за да ви ограбват.
                                Виж, уважавам позицията ти, цитат:
                                Проведените изчисления показват, че дълбоките събития с магнитуд М=7.0,
                                способни да въздействат върху българска територия, могат да се очакват на всеки 60
                                години, а най-силните земетръсни изяви – приблизително на всеки 150-200 години.

                                Ами все пак, при М над 7 ми е все тая, дали покрива ще ми падне на главата или бомба ще гръмне... И в двата случая съм се доверил на Конструктора, Строителя...

                                Коментар

                                Working...
                                X