Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМатериална и финансова отговорност за причинени вреди. Следващият път ще се замисли дали да ми пише акт, който пада без проблем в съда
Коментар
-
Жандармерията, която е на пряко подчинение на вътрешния министър Цветан Цветанов, вече използва палки и щитове, за да озаптява народната любов към ЧЕЗ и правителството, което така и не намери адекватен вариант, който да спре ЧЕЗ, ЕВН и Енерго Про от схемата с надписаните сметки, съобщи 7plus7.net.
Bgpravda: Жандармерията на Цветанов бие студенти и пенсионери
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение"Отвън" е битието. "Уличния натиск" е съзнанието. Съзнанието определя битието. Което дете най силно плаче майка му на него дава да суче.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНа чиновниците? Във форума има достатъчно такиваи не виждам да са притеснени.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо и как ще гарантираш, че този независим електроинженер няма да се корумпира още на втория месец и за мантата , като е несменяем и непроверяем няма да краде още повече..Ами ти много малки реформи искаш, а бедността на народа, а корупцията и престъпността да си стоят ли и да се развиват
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНа чиновниците? Във форума има достатъчно такиваи не виждам да са притеснени.
Коментар
-
Някой знае ли за какво протестират овчите мозъци.?
Тези червени мухоморки ще ви шибат докато носите в главите си овчи мозъци.
Дата Търговец Сума Пояснение
13.09.2012 ЕВН България 195.24 tok dimka
14.10.2012 ЕВН България 130.97 tok dimka
10.11.2012 ЕВН България 63.65 tok dimka
15.12.2012 ЕВН България 44.48 tok dimka
14.01.2013 ЕВН България 157.18 tok dimka
13.02.2013 ЕВН България 295.18 tok dimka
13.09.2012 ЕВН България 111.74 ток в къщи
14.10.2012 ЕВН България 118.30 ток в къщи
10.11.2012 ЕВН България 42.26 ток в къщи
15.12.2012 ЕВН България 85.39 ток в къщи
14.01.2013 ЕВН България 107.66 ток в къщи
13.02.2013 ЕВН България 177.94 ток в къщи
Няма ли умни хора в този форум да ми обяснят с колко са скочили средно сметките.
Аз като смятам за последните 4 месеца се пада по ниска сума от първите два.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми ако им подпалим панделките ???и не виждам да са притеснени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеНямам претенциите да накарам някого да се съобразява с мен.Аз не съм политик.Никога не съм имал желание да се занимавам с политика.Питахте за предложения предложих.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ как ще ги накараш обичните си комунисти и герберасти да се съобразят с предложението ти ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТочно това е проблемът, че с-мата трудно може да еволюира защото се пази от чиновници- преторианци. Няма по-верни кучета от чиновниците.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениене се ли смени модела, всичко ще бъде едно и също! отвън пазят модела... искат само елементите да се сменят!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениене се ли смени модела, всичко ще бъде едно и също! отвън пазят модела... искат само елементите да се сменят!
Коментар
Коментар