Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Няма страшно, че необременени от комсомолски изгъзици младежи вземат нещата в своите ръце. Напротив. Това му е хубавото.
Единственият шанс на България са образованите юпита. Такива като мен будали дето са се върнали за добро са малко. Ако се върнат повече ще има лъч надежда. Ама и затова трябва политика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГолямо объркване настана в главите ви, а?
Много лошо го натресе на БСП, ДПС и най-вече на Костов и Сидеров.
И като цяло на всички лумпени в България.
Сега се хванете за палците и чакайте. Няма да отнеме много време.
П.П. Очаквам предизборната платформа на БСП и ДПС.
Оказа се много малък човек, големият Борисов...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБСП и ДПС се бяха подготвили с реторика до юли да плюят управляващите, т.е. по техен стар обичай - ДА РУШАТ. Сега три месеца трябва да творят платформи и намерения. А това в устите на комунистите е - УВЕЛИЧЕНИЕ на заплатите, пенсиите, НАМАЛЯВАНЕ цените на тока и парното.
Хайде да видим как ще ги говорят тези неща и кой ще им повярва.
Няма страшно, че необременени от комсомолски изгъзици младежи вземат нещата в своите ръце. Напротив. Това му е хубавото.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Мутрата едвам ще го добута да влезе в парламента, очевидно ГЕРБ ще е заместника на АТАКА в следващия парламент защото тези пък морони съвсем няма да успеят да влязат. Сега е време депутатите от ГЕРБ да се ловят за гушата защото тези 15-20 масте които ще получат определено няма да стигнат за всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова е ново течение в философията - "Обидчива ентелегентност"Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо ми се стори, че цитираш както дявола евангелието ???
Хайде да видим как ще ги говорят тези неща и кой ще им повярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеинтересно ми е мнението ти, но истински те моля да го изразиш ясно
иначе, възможността, която оставяш за най-различни интерпретации създава излишни дискусии върху безкрайността на ...мисълтаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеинтересно ми е мнението ти, но истински те моля да го изразиш ясно
иначе, възможността, която оставяш за най-различни интерпретации създава излишни дискусии върху безкрайността на ...мисълта
да започнат с това какво се случва днес!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо ми се стори, че цитираш както дявола евангелието ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТой точно затова си "мисли" че сега ще пробие ... само че ... изтърва... най-важното - и после още едно важно... и после е чак той
иначе, възможността, която оставяш за най-различни интерпретации създава излишни дискусии върху безкрайността на ...мисълта
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГолямо объркване настана в главите ви, а?
Много лошо го натресе на БСП, ДПС и най-вече на Костов и Сидеров.
И като цяло на всички лумпени в България.
Сега се хванете за палците и чакайте. Няма да отнеме много време.
П.П. Очаквам предизборната платформа на БСП и ДПС.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар