IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз не си ги крия - аз нямам никакви политически пристрастия.
    Откога бе. Откогато агитираше за Калфин ли? Ей, червените сте много забавни.

Коментар

Аз не си ги крия - аз нямам никакви политически пристрастия. Освен когато са негативни, към някоя партия която управлява България като ТКЗСто в Долно Уйно.
      Аз не зная как се наричат хората, които няма страсти. Може би безразлични, меланхолични, апатични, импотентни, мързеливи, упоени, напоени, задоволени, овчедушни, простодушни, малодушни и т.н.. Може и друго да се каже, ама ме е срам.

И пак се измъкна от отговора на въпроса. Хитрец си ти, Андрешко!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Иначе какво ???

Ще те осъдя морално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Не споменавай напразно името Божие.

И не намесвай вярата в политиката.
          Иначе какво ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Абе, как го постигаш това:

1. Хем влагаш емоции
            2. Хем не ти пука
            Не си признава емоциите, крие се от тях

Коментар

1. Исус Христос не е ГЕРБЕР
              2. Следователно е комунист
              Не споменавай напразно името Божие.

И не намесвай вярата в политиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                Ами емоции я! Това човек толкова да си крие политическите симпатии ми прилича на срамуващ се от наклонностите си човек.
                А иначе откъде-накъде ще ми пука за теб. Просто за толкова години не преставам да се учудвам на това какви хора могат да населяват света. Всякакви!
                Абе, как го постигаш това:

1. Хем влагаш емоции
                2. Хем не ти пука
                tnm

Коментар

Ами емоции я! Това човек толкова да си крие политическите симпатии ми прилича на срамуващ се от наклонностите си човек.
                  А иначе откъде-накъде ще ми пука за теб. Просто за толкова години не преставам да се учудвам на това какви хора могат да населяват света. Всякакви!
                  Аз не си ги крия - аз нямам никакви политически пристрастия. Освен когато са негативни, към някоя партия която управлява България като ТКЗСто в Долно Уйно.

Коментар

Към кой от съфорумците виждаш обида. От кога в тема политика е забранено да плюем политически партии ???
                    Абе едно време по улиците имаше надписи "Плюенето забранено!" Явно не си го чел.

Коментар

Що обиди, говорим си за любов. Вярно малко нестандартна поне за моя вкус, но в края на краищата кой какво прави под чаршафите или поне в мечтите си, си е негова работа.

А като не ти пука за кого съм за какво постоянно ме питаш. Твоето внимание към мен почва малко да ме смущава . Прекалено много емоции набъркавш

Коментар

Тъй, тъй! Като няма какво да кажеш, започваш с обидите. Тя по-добре си кажи ЗА КОГО СИ? А че си за себе си, на кого му пука в тази тема.
                        Към кой от съфорумците виждаш обида. От кога в тема политика е забранено да плюем политически партии ???
                        tnm

Коментар

Тъй, тъй! Като няма какво да кажеш, започваш с обидите. Тя по-добре си кажи ЗА КОГО СИ? А че си за себе си, на кого му пука в тази тема.
                          Що обиди, говорим си за любов. Вярно малко нестандартна поне за моя вкус, но в края на краищата кой какво прави под чаршафите или поне в мечтите си, си е негова работа.

А като не ти пука за кого съм за какво постоянно ме питаш. Твоето внимание към мен почва малко да ме смущава . Прекалено много емоции набъркавш

Коментар

А как се нарича егоизъм насочен към личността и интересите на друг човек. Любов ми се върти в главата. Т.е. хората които се палят толкова много от интересите на някой политически водач, могат да с еприемат за влюбени в него Хахаха Баси тва герб трябва да е пълно с гейове

Коментар

3.
                              Как не се сетих - напълно си прав. Че той даже има и комунистически послания като онва с ризите.

Което ми напомни за едно много актуална комунистическа песен
                              http://www.youtube.com/watch?v=T57Lv...eature=related

Коментар

Аз малко ни в клин ни в ръкав, но думите Който не е с мен е против мен - не са на някой комунист а поне се приписват на Исус Христос
                                3.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X