If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не си ги крия - аз нямам никакви политически пристрастия. Освен когато са негативни, към някоя партия която управлява България като ТКЗСто в Долно Уйно.
Аз не зная как се наричат хората, които няма страсти. Може би безразлични, меланхолични, апатични, импотентни, мързеливи, упоени, напоени, задоволени, овчедушни, простодушни, малодушни и т.н.. Може и друго да се каже, ама ме е срам.
И пак се измъкна от отговора на въпроса. Хитрец си ти, Андрешко!
Ами емоции я! Това човек толкова да си крие политическите симпатии ми прилича на срамуващ се от наклонностите си човек. А иначе откъде-накъде ще ми пука за теб. Просто за толкова години не преставам да се учудвам на това какви хора могат да населяват света. Всякакви!
Ами емоции я! Това човек толкова да си крие политическите симпатии ми прилича на срамуващ се от наклонностите си човек.
А иначе откъде-накъде ще ми пука за теб. Просто за толкова години не преставам да се учудвам на това какви хора могат да населяват света. Всякакви!
Аз не си ги крия - аз нямам никакви политически пристрастия. Освен когато са негативни, към някоя партия която управлява България като ТКЗСто в Долно Уйно.
Що обиди, говорим си за любов. Вярно малко нестандартна поне за моя вкус, но в края на краищата кой какво прави под чаршафите или поне в мечтите си, си е негова работа.
А като не ти пука за кого съм за какво постоянно ме питаш. Твоето внимание към мен почва малко да ме смущава . Прекалено много емоции набъркавш
Ами емоции я! Това човек толкова да си крие политическите симпатии ми прилича на срамуващ се от наклонностите си човек.
А иначе откъде-накъде ще ми пука за теб. Просто за толкова години не преставам да се учудвам на това какви хора могат да населяват света. Всякакви!
Тъй, тъй! Като няма какво да кажеш, започваш с обидите. Тя по-добре си кажи ЗА КОГО СИ? А че си за себе си, на кого му пука в тази тема.
Що обиди, говорим си за любов. Вярно малко нестандартна поне за моя вкус, но в края на краищата кой какво прави под чаршафите или поне в мечтите си, си е негова работа.
А като не ти пука за кого съм за какво постоянно ме питаш. Твоето внимание към мен почва малко да ме смущава . Прекалено много емоции набъркавш
А как се нарича егоизъм насочен към личността и интересите на друг човек. Любов ми се върти в главата. Т.е. хората които се палят толкова много от интересите на някой политически водач, могат да с еприемат за влюбени в него Хахаха Баси тва герб трябва да е пълно с гейове
Тъй, тъй! Като няма какво да кажеш, започваш с обидите. Тя по-добре си кажи ЗА КОГО СИ? А че си за себе си, на кого му пука в тази тема.
Коментар