Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМи компютърен специалист, ама сериозенкато поучи малко там ще реши каво точно .... А и тя вече е достатъчно пораснала - на 19 години е.
но мислиш ли да връщаш заема....
Иначе ние сме за политици в СУ.... по наследство.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе виждам причина да се заяждаш по тази тема.
Казвам каквото мисля, а ти ми ръсиш глупости.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе виждам причина да се заяждаш по тази тема.
Казвам каквото мисля, а ти ми ръсиш глупости.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАми да. Знаеш ли колко повече трябва да си напънат мозъка сегашните младежи, докато се свалят. Гледам ги сега младите, поне нежната половинка - че те не знаят какво е флирт. Направо от вратата и в устата.
А това да ти кажат че не са чули телефона и сега върви....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтигна далече , дай да забраним и мобилните телефони....). Направо от вратата и в устата.
Коментар
-
Огромният валутен резерв на Швейцария става все по-труден за управление
Тез па! Да ви имаме проблемите!
Като ви е толкова трудно, да ви пратим Дянков за финансов министър. Той знае как да ви намали резерва.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко имах власт, щях да забраня и калкулаторите дори.
Коментар
-
Лозунгите при социализма могат да пребъдат и при ГЕРБ
1. „25 години народна власт – 25 години цирк”(надпис на купола на цирк по случай 25-та му годишнина).
2.„При директора се влиза само по голяма нужда”
3.„След глад и мизерия–тежка индустриализация”( Е, няма индустриализация вече, но има магистрали...)
4.„Повече камъни за народа!” (в каменна кариера)
5.„Час по-скоро да приберем хляба на народа!” (в АПК, а сега и успешно и при ГЕРБ)
6.„Дръж маркуча си в изправност!” (призив към пожа
рникари и към управляващите в момента)
7.„Събличай се бързо, и други чакат след теб!” (в обществена баня, а сега и в „приятелските медии“)
8.„Във всеки дом-добитък!”(призив към членовете на ТКЗС)
9.„Да влезем в комунизма с лъснати обувки”
10.„Рейгън–враг номер едно на Тутраканската селищна система”
11.„Всяко кебапче–куршум в сражението срещу световния империализъм”(в кебапчийница)
12.„Всяко яйце–бомба, всяка кокошка–летяща крепост срещу агресорите”
13.„Всеки набран домат–кабърче в леглото на Кенеди”
14.„Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен”(в обществена баня на Банкя, която ще се предлага от премиера Борисов на Катар)
15.„Водачи, бъдете осторожни! Секунда невнимание, а после цял живот мъртъв”
16.„С всички сили–пет за четири!”
17.„Граждани, гответе се за отпадъци”(Призив за събиране на вторични суровини)
18.„Не слагай чужди неща в устата си”(В поликлиника при соца, но сега Министерството на здравеопазването е купило 205 105 ароматизирани презерватива за орален секс и няма страшно ... )
19.„Задача на задачите е да обуздаем подпалвачите”(В РПУ)
20.“Във връзка с ремонта на столовата, храната ще се приема през задния вход”
21.„Днес баклавата с орехи е с фъстъци”
22.„Всеки комсомолец–пример за хулиганите”
23.“Мързелът е гавра с труда”
24.„Всяка наша двойка–приятел на враговете ни”(в училище)
25.„В чест на 9-ти септември да озъбим целия български народ”(в стоматологичен кабинет по соца, а сега направо на гробищата ...)
26. „Всяко яйце над плана–тухла в строителството на социализма”
27.„Копаем въглища–строим социализъм”
28.„Всички луди–на борба за мир и световен комунизъм”(в клиника за душевно болни)
29. НАДПИС В ЗАТВОР :„От тебе, Партийо, се учим” ( И така се научиха, че цели 23 години ни крадат все партийци)
30. „Да не оставим неодрусана слива в нашето село”
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМоже би просто е време да закрием образованието
Казвам каквото мисля, а ти ми ръсиш глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНеприятното в случая е, че вече и самите преподаватели са "рожби" на Интернет ерата. Старите професори почти измряха или никой не ги кани на лекции.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПросто трябва да се промени метода на изпитване - от изисквания на знания да се премине към изискване на интерпретации и вероятни възможности. тогава чичко гугъл нищо не помага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНапълно съм съгласен. Проблемът с образованието не е само в България, то е проблем на интернет ерата.
По наше време, ако си мързелив, то трябваше да си напрегнеш пипето и да измислиш по-лесен начин за справяне с проблема, т.е. трябва да мислиш.
Сега, ако си мързелив, просто цъкаш в Гугъл или "пльосваш" проблема си в някой форум и чакаш решението. Дори и аз се хващам, че съм спрял да напъвам мозъка си за стари знания, а вместо това влизам за тях в Интернет.
Не случайно качествените кадри от последните 10-20 години идваха от държави с много слабо развит Интернет (Индия, Китай). Аз ще бъда с две ръце "ЗА", ако се направи университет в който е забранено използването на Интернет. Завършилите го студенти ще бъдат леко демоде, но поне ще могат да мислят.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз ще бъда с две ръце "ЗА", ако се направи университет в който е забранено използването на Интернет.
Просто трябва да се промени метода на изпитване - от изисквания на знания да се премине към изискване на интерпретации и вероятни възможности. тогава чичко гугъл нищо не помага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТоз пък.. Още нещо да забраниш след цигарите в баровете и интернета в унивеситета. В името на бъдещето здраво и умно поколние ?
Коментар
Коментар