IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Разбирам ти мъката..
    Дали?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Ми компютърен специалист, ама сериозен като поучи малко там ще реши каво точно .... А и тя вече е достатъчно пораснала - на 19 години е.
      Честито за Англия,
      но мислиш ли да връщаш заема....
      Иначе ние сме за политици в СУ.... по наследство.
      Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Не виждам причина да се заяждаш по тази тема.
        Казвам каквото мисля, а ти ми ръсиш глупости.
        Разбирам ти мъката..
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Аз му викам Саше, като почне да ръси простотии. Дразни се. Не знам що.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Ами да. Знаеш ли колко повече трябва да си напънат мозъка сегашните младежи, докато се свалят. Гледам ги сега младите, поне нежната половинка - че те не знаят какво е флирт. Направо от вратата и в устата.
            Сега знам на вскичките приятели преди 15 години домашните телефони и на нито един мобилните на колегите си сега...
            А това да ти кажат че не са чули телефона и сега върви....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Стигна далече , дай да забраним и мобилните телефони....
              Ами да. Знаеш ли без мобилни телефони колко повече трябва да си напънат мозъка сегашните младежи докато се свалят. Гледам ги сега младите, поне нежната половинка - че те не знаят какво е флирт (не водката). Направо от вратата и в устата.

Коментар

• Огромният валутен резерв на Швейцария става все по-труден за управление

Тез па! Да ви имаме проблемите!

Като ви е толкова трудно, да ви пратим Дянков за финансов министър. Той знае как да ви намали резерва.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ако имах власт, щях да забраня и калкулаторите дори.
                  Стигна далече , дай да забраним и мобилните телефони....

Коментар

• Лозунгите при социализма могат да пребъдат и при ГЕРБ

1. „25 години народна власт – 25 години цирк”(надпис на купола на цирк по случай 25-та му годишнина).
                    2.„При директора се влиза само по голяма нужда”
                    3.„След глад и мизерия–тежка индустриализация”( Е, няма индустриализация вече, но има магистрали...)
                    4.„Повече камъни за народа!” (в каменна кариера)
                    5.„Час по-скоро да приберем хляба на народа!” (в АПК, а сега и успешно и при ГЕРБ)
                    6.„Дръж маркуча си в изправност!” (призив към пожа
                    рникари и към управляващите в момента)
                    7.„Събличай се бързо, и други чакат след теб!” (в обществена баня, а сега и в „приятелските медии“)
                    8.„Във всеки дом-добитък!”(призив към членовете на ТКЗС)
                    9.„Да влезем в комунизма с лъснати обувки”
                    10.„Рейгън–враг номер едно на Тутраканската селищна система”
                    11.„Всяко кебапче–куршум в сражението срещу световния империализъм”(в кебапчийница)
                    12.„Всяко яйце–бомба, всяка кокошка–летяща крепост срещу агресорите”
                    13.„Всеки набран домат–кабърче в леглото на Кенеди”
                    14.„Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен”(в обществена баня на Банкя, която ще се предлага от премиера Борисов на Катар)
                    15.„Водачи, бъдете осторожни! Секунда невнимание, а после цял живот мъртъв”
                    16.„С всички сили–пет за четири!”
                    17.„Граждани, гответе се за отпадъци”(Призив за събиране на вторични суровини)
                    18.„Не слагай чужди неща в устата си”(В поликлиника при соца, но сега Министерството на здравеопазването е купило 205 105 ароматизирани презерватива за орален секс и няма страшно ... )
                    19.„Задача на задачите е да обуздаем подпалвачите”(В РПУ)
                    20.“Във връзка с ремонта на столовата, храната ще се приема през задния вход”
                    21.„Днес баклавата с орехи е с фъстъци”
                    22.„Всеки комсомолец–пример за хулиганите”
                    23.“Мързелът е гавра с труда”
                    24.„Всяка наша двойка–приятел на враговете ни”(в училище)
                    25.„В чест на 9-ти септември да озъбим целия български народ”(в стоматологичен кабинет по соца, а сега направо на гробищата ...)
                    26. „Всяко яйце над плана–тухла в строителството на социализма”
                    27.„Копаем въглища–строим социализъм”
                    28.„Всички луди–на борба за мир и световен комунизъм”(в клиника за душевно болни)
                    29. НАДПИС В ЗАТВОР :„От тебе, Партийо, се учим” ( И така се научиха, че цели 23 години ни крадат все партийци)
                    30. „Да не оставим неодрусана слива в нашето село”

Коментар

Може би просто е време да закрием образованието

Коментар

Неприятното в случая е, че вече и самите преподаватели са "рожби" на Интернет ерата. Старите професори почти измряха или никой не ги кани на лекции.
                        Може би просто е време да закрием образованието
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Просто трябва да се промени метода на изпитване - от изисквания на знания да се премине към изискване на интерпретации и вероятни възможности. тогава чичко гугъл нищо не помага.
                          Неприятното в случая е, че вече и самите преподаватели са "рожби" на Интернет ерата. Старите професори почти измряха или никой не ги кани на лекции.

Коментар

Напълно съм съгласен. Проблемът с образованието не е само в България, то е проблем на интернет ерата.

По наше време, ако си мързелив, то трябваше да си напрегнеш пипето и да измислиш по-лесен начин за справяне с проблема, т.е. трябва да мислиш.

Сега, ако си мързелив, просто цъкаш в Гугъл или "пльосваш" проблема си в някой форум и чакаш решението. Дори и аз се хващам, че съм спрял да напъвам мозъка си за стари знания, а вместо това влизам за тях в Интернет.

Не случайно качествените кадри от последните 10-20 години идваха от държави с много слабо развит Интернет (Индия, Китай). Аз ще бъда с две ръце "ЗА", ако се направи университет в който е забранено използването на Интернет. Завършилите го студенти ще бъдат леко демоде, но поне ще могат да мислят.
                            Няма как да се забрани ползването на интернет. По-скоро проблемът трябва добре да се обмисли и образованието да бъде насочено към изграждане на мислещи и търсещи ученици и студенти. Зубренето и наизустяването на знания е абсолютно излишно. Просто количеството на знанието отдавна е прехвърлило възможността на който и да е индивид да го обхване.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз ще бъда с две ръце "ЗА", ако се направи университет в който е забранено използването на Интернет.

Просто трябва да се промени метода на изпитване - от изисквания на знания да се премине към изискване на интерпретации и вероятни възможности. тогава чичко гугъл нищо не помага.

Коментар

Тоз пък.. Още нещо да забраниш след цигарите в баровете и интернета в унивеситета. В името на бъдещето здраво и умно поколние ?
                                Ако имах власт, щях да забраня и калкулаторите дори.

Коментар

Working...
                                X