If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такива се наричат просто егоисти. В случая - уравновесен егоист.
А тези с високо самочувствие са просто клоуни на кокили. Останалите ходим по земята.
А как се нарича егоизъм насочен към личността и интересите на друг човек. Любов ми се върти в главата. Т.е. хората които се палят толкова много от интересите на някой политически водач, могат да с еприемат за влюбени в него Хахаха Баси тва герб трябва да е пълно с гейове
Е, принципен отговор на принципен дърдорко! Такива като теб съм ги виждал десетки. Самозадоволяващи се с лаене. Става, защо не! Ама кой да ти вярва на думите?
Със сигурност си виждал десетки като мен. Все пак има все още разумни хора в тази държава чиито основен интерес е собствения им интерес. Разбира се има и такива чиито основен интерес е да се мазнят на който там решат че в момента дава хляба. Може би защото не си вярват че могат да постигнат каквото и да било само със собствените си качества. Нищо лошо наистина всеки има право да е с ниско самочувствие.
Е, принципен отговор на принципен дърдорко! Такива като теб съм ги виждал десетки. Самозадоволяващи се с лаене. Става, защо не! Ама кой да ти вярва на думите?
Ами не знам. Той поне не изнасилва логиката като тебе !!!
Дрън-дрън! Отново празни приказки, имащи значение само за произвеждащият ги. Да, аз съм ЗА управлението на ББ.А ти ЗА кого си? Можеш да отговориш кратко и ясно, а не да се разхождащ из думите. Но май не ти стиска, а?
Демек ти си за тиквата, защитаваш тиквата, но твърдиш, че не е възпитано да те питаме изрично дали си за тиквата. Обаче без да отчиташ факта четова че си против някой по никакъв начин не те привързва към друга група които са пак против него, смяташ за изключително редно и очевидно възпитано да слагаш тези които са против тиквата все в червения сектор.
Да ти поясня малко логиката. Това че котките не са кучета и канарчетата не са кучета, по никакъв начин не означава че котките са канарчета
Дрън-дрън! Отново празни приказки, имащи значение само за произвеждащият ги. Да, аз съм ЗА управлението на ББ.А ти ЗА кого си? Можеш да отговориш кратко и ясно, а не да се разхождащ из думите. Но май не ти стиска, а?
Коментар