IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Такива се наричат просто егоисти. В случая - уравновесен егоист.
    А тези с високо самочувствие са просто клоуни на кокили. Останалите ходим по земята.
    А как се нарича егоизъм насочен към личността и интересите на друг човек. Любов ми се върти в главата. Т.е. хората които се палят толкова много от интересите на някой политически водач, могат да с еприемат за влюбени в него Хахаха Баси тва герб трябва да е пълно с гейове

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      ...хора... чиито основен интерес е собствения им интерес....
      Такива се наричат просто егоисти. В случая - уравновесен егоист.
      А тези с високо самочувствие са просто клоуни на кокили. Останалите ходим по земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Който не е с нас е против нас. Ужас, ужас, какъв пещерен комунизъм. Те нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.
        Аз малко ни в клин ни в ръкав, но думите Който не е с мен е против мен - не са на някой комунист а поне се приписват на Исус Христос

Коментар

Сергей Станишев: Който вземе неутрална позиция на вота, той подкрепя ГЕРБ
          24 юли 2012 | 13:34 | Агенция "Фокус"

Който не е с нас е против нас. Ужас, ужас, какъв пещерен комунизъм. Те нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.

Крушата не пада по-далече от дървото. Какъвто бащата от Политбюро, такъв и синът СерГЕЙ Димитриевич СтаниШЕФ.
          Какъвто Боко СИКаджията - такъв и Боко премиерина
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Тук пада голяма класова и не толкова класова борба....

http://www.youtube.com/watch?v=T1CHXje50gQ

Коментар

Е, принципен отговор на принципен дърдорко! Такива като теб съм ги виждал десетки. Самозадоволяващи се с лаене. Става, защо не! Ама кой да ти вярва на думите?
              Със сигурност си виждал десетки като мен. Все пак има все още разумни хора в тази държава чиито основен интерес е собствения им интерес. Разбира се има и такива чиито основен интерес е да се мазнят на който там решат че в момента дава хляба. Може би защото не си вярват че могат да постигнат каквото и да било само със собствените си качества. Нищо лошо наистина всеки има право да е с ниско самочувствие.

Коментар

Е, принципен отговор на принципен дърдорко! Такива като теб съм ги виждал десетки. Самозадоволяващи се с лаене. Става, защо не! Ама кой да ти вярва на думите?
                Ами не знам. Той поне не изнасилва логиката като тебе !!!
                tnm

Коментар

Да, аз съм ЗА управлението на ББ.
                  Равновесие, ти го накара да отговори на конкретен въпрос. Свалям ти шапка !!!
                  tnm

Коментар

• Сергей Станишев: Който вземе неутрална позиция на вота, той подкрепя ГЕРБ
                    24 юли 2012 | 13:34 | Агенция "Фокус"

Крушата не пада по-далече от дървото. Какъвто бащата от Политбюро, такъв и синът СерГЕЙ Димитриевич СтаниШЕФ.

Коментар

Съвсем кратко и ясно, аз съм за мен си

Коментар

Премиерът Бойко Борисов: Има напредък в разследването на атентата в Бургас

Джон Бренън, съветник по антитероризма на Барак Обама: България ще продължи да има пълната подкрепа на САЩ

Коментар

Дрън-дрън! Отново празни приказки, имащи значение само за произвеждащият ги. Да, аз съм ЗА управлението на ББ. А ти ЗА кого си? Можеш да отговориш кратко и ясно, а не да се разхождащ из думите. Но май не ти стиска, а?
                          Съвсем кратко и ясно, аз съм за мен си

Коментар

Демек ти си за тиквата, защитаваш тиквата, но твърдиш, че не е възпитано да те питаме изрично дали си за тиквата. Обаче без да отчиташ факта четова че си против някой по никакъв начин не те привързва към друга група които са пак против него, смяташ за изключително редно и очевидно възпитано да слагаш тези които са против тиквата все в червения сектор.

Да ти поясня малко логиката. Това че котките не са кучета и канарчетата не са кучета, по никакъв начин не означава че котките са канарчета
                            Дрън-дрън! Отново празни приказки, имащи значение само за произвеждащият ги. Да, аз съм ЗА управлението на ББ. А ти ЗА кого си? Можеш да отговориш кратко и ясно, а не да се разхождащ из думите. Но май не ти стиска, а?

Коментар

Това че котките не са кучета и канарчетата не са кучета, по никакъв начин не означава че котките са канарчета
                              Баланс, ашкоолсун, това изчерпва доста от спречкванията в тази тема!
                              И това ще мине ...

Коментар

• Защо въобще трябва да сме за някого от предложените ни 5-6 типа марионетки? Всички крадат всички вкупом изнасилват България -

http://alchemicalshots.blogspot.com/...g-post_21.html

Коментар

Working...
                                X