Олимпиадата е в Лондон 2012 е политика, кървава политика ...http://alchemicalshots.blogspot.com/...7/ii-2012.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПък аз - за.
Смятам, че ядрената технология значи могъщество, а не само евтин точец - владееш ли атомчетата - съобразяват се с тебе. Даже, ако ме турите за Дуче, обещавам да направя всичко възможно да купя от руснаците поне една Бомба... просто така - за всеки случай. Имаш ли Бомба - никой не смее да се е.ава с тебе.
Каква сила демонстрира някой който си е упрял револвер в слепоочието и казва или ще направите каквото аз искам или ще се гръмна.
Ами аз на такъв веднага ще му кажа - гръмни се. Аз ще си правя каквото искам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеОчаквам рестарт на проекта до 1-2 години... Може би тогава ще може да се купи СМР по-изгодно, познати строители казват че сега е момента да се строи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз лично съм против ядрената енергетика. И смятам че едно от малкото добри неща които това правителство направи е да спре Белене.
Смятам, че ядрената технология значи могъщество, а не само евтин точец - владееш ли атомчетата - съобразяват се с тебе. Даже, ако ме турите за Дуче, обещавам да направя всичко възможно да купя от руснаците поне една Бомба... просто така - за всеки случай. Имаш ли Бомба - никой не смее да се е.ава с тебе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз лично съм против ядрената енергетика. И смятам че едно от малкото добри неща които това правителство направи е да спре Белене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧетящият Винету си позволява да нарича един Български хирург "КАСАПИН"
http://www.blitz.bg/news/article/148472
Особено позорна е и реакцията на самият лекар, който оправдава обидилият го дебил с извинението, че бил "народен човек" и "шегаджия".
Тия дебили са пътници отвсякъде, то бива бива малоумие, АМА...
Коментар
-
Четящият Винету си позволява да нарича един Български хирург "КАСАПИН"
http://www.blitz.bg/news/article/148472
Особено позорна е и реакцията на самият лекар, който оправдава обидилият го дебил с извинението, че бил "народен човек" и "шегаджия".Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеАве гега много ти е празна главата бе - не се ли сещаш,че боко ако е такъв гявол, за какъвто го обявавате щеше да построи Белене или поне да започне и да гушне 10% комисиона от няколко милиарда. Значи или не е корумпиран или наистина проекта е неизгоден - елементарна логика естествено липсваща при червените лумпени
Ало ,Заека ами нещата може и да са други ....
Или е изгоден и никой не вижда защо да му даде 10 % ,когато вече са дадени на други...или малко му дават защото три години мисли по въпроса.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеИзвинявай! Надценил съм способностите ти
А тяхното ниво е никаква логика ,никаква последователност ,никакво творчество а генералната линия на партията спусната до последното герберце от Цветанов и като не хване вяра се минава виновни са комунистите ,Костов , Хан Аспарух и опонента е комунист ,мошеник ,идиот ,простак и нищожество...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми намери си граматически форум в който на правилен български се възхвалява Бащицата. Аз съм в иконимески форум с пазари по цял свят и в повечето ги разбирам колеги ако ще на китайски да пишат а който сне разбирам се ограмотявам щом ме касае...
Тебе те интересува само дитирамби в чест на ГЕРБ ,затова се насочи към техният сайт ....Касапино....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение"На кого?"
Хайде обърнете малко внимание и на граматиката! Стига с тия шопски диалекти! Тук все пак четат хора от цяла България!
Тебе те интересува само дитирамби в чест на ГЕРБ ,затова се насочи към техният сайт ....Касапино....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГосподи! Защо си пратил в България толкова много идиоти? Не стига ли дето ни управлява идиот, Господи, ами продължаваш да видиотяваш народа?
Коментар
-
Аве гега много ти е празна главата бе - не се ли сещаш,че боко ако е такъв гявол, за какъвто го обявавате щеше да построи Белене или поне да започне и да гушне 10% комисиона от няколко милиарда. Значи или не е корумпиран или наистина проекта е неизгоден - елементарна логика естествено липсваща при червените лумпени
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСоКоЛоВ,
защо вие герберите скрихте доклада на консултанта HSBC?
Ако проекта "Белене" е скъп и неизгоден за България ЗАЩО не покажете доклада?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеГ.Димитров е бил протестант, което изначално го отдалечава от нацията- верската принадлежност доминира над етническата. Такива- отчуждени от нацията личности, рядко имат моралната сила да действат в интерес на народа си.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар