IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Работници в държавна фирма - 4 месеца бачкат без заплати !!!

Строителите на метрото и магистрала Тракия 4 месеца работят ангария на Тиквочът, който явно се изживява като султан и на неговата хунта. В същото време помощите на мангасарите, които те получават, за да НЕ работят, не закъсняват и с един ден, щото "ромите може да се разсърдят" !!!

http://www.blitz.bg/news/article/152000

Не мога да разбера тия хора как живеят и защо търпят, вместо да грабнат лопатите, да се качат на булдозерите и да тръгнат към Министерският съвет и парламентът? Що за народ сме, бе ???
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да - и сигурно сами си хващат пратките - колко си ми умен само

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Не е на конкурентите. На Боко е. Затова треска ги тресе Боко и Цвъки, да не би испанската полиция да се добере до истината, че те са организатори на канала за наркотици. Пък и пред колумбийските си партньори трябва да отговарят. А они немат капка чувство за хумор.

Коментар

• Не просто си има начини да крадат законно, като номера на Миленчо дето го изпълни. За Каролев честно казано не съм убеден, че е крадлив, но като гледам как демагогства тука - за мене е ясно, какво представлява

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Щом не са Ви хванали, значи сте кадърен.

Коментар

• Абе изкукало комунде - ти ли ще ми говориш за неграмоност бе смешко, колко тъп трябва да си за да си мислиш, че роджърс идва от име на заек?

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Като гледам кой защищава ГЕРБ наистина дървените глави ,лъжата и арогантността са власт...
          Това не може да е истина . Борисов и боковщината и малките боковчета са ръководна сила в страната ...
          Падаш на нивото на чунчо не разбрал едно и едно , Соколов с шизифренията и Йоската /Димка/ с простащината ....Заека роджърс с неграмотността си
          От мен много Осмивки....

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
            Ами да ни хванат ГЕРБерите Какво ме питаш, що не са ни хванали? 10 години минаха
            Щом не са Ви хванали, значи сте кадърен.
            Другари,
            Защо никой не опроверга постнатите от мен резултати за икономическите постижения на 3 те последни правителства. Нещо нямате аргументи май.
            Срещу цифрите и фактите и Боговете мълчат.
            Ръководните другари, познават добре психиката ви. Дават ви зрелища и жълтинки и тълпата ги подкрепя. Един аргумент няма в последните няколко страници. поствате само клевети, недоказани с нищо.
            Г-н Каролев мислих ви за интелигентен и умен мъж. Разочаровахте ме. Явно има защо да сте на дъното.
            Както спомена някой в началото. свалиха Ви до нивото на тълпата.
            Last edited by 4un4o; 25.08.2012, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Небивала суша мори Балканите:

http://www.dnes.bg/world/2012/08/25/...anite.166905,2

Ударно изсичат Българската гора:

http://www.blitz.bg/news/article/152251

Хайде сега вържете тия две новини и преценете какво чудовищно престъпление се извършва в последните години !!! По комунистическо време учените изчисляваха, че 35% от територията на страната трябва да са покрити с гори - просто за да не се превърнем в пустиня. От тогава ни удари глобалното затопляне (че то е естествен процес е друг въпрос) и вече този процент е поне 40... но в същото време не само, че не се засаждат нови гори, но и оцелелите се изсичат за норматив - за да топлим гъзовете на гърчулята !!!

Ако ще правим партия и ще вземаме властта - това също трябва да ни бъде основен приоритет - ударно залесяване !!! Ей-това е нещо, което хъхряците могат да вършат - 100 000 мангала да бъдат пратени да залесяват баирите - и докато не посадят 3 000 000 дървета - да не се връщат... или и това е прекалено сложно и трудно за тях?

45% от територията на страната да бъде залесена, да бъдат строени и ремонтирани язовири и да се възроди поливното земеделие - иначе гладни умираме.
              Зеленото нагоре
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Небивала суша мори Балканите:

http://www.dnes.bg/world/2012/08/25/...anite.166905,2

Ударно изсичат Българската гора:

http://www.blitz.bg/news/article/152251

Хайде сега вържете тия две новини и преценете какво чудовищно престъпление се извършва в последните години !!! По комунистическо време учените изчисляваха, че 35% от територията на страната трябва да са покрити с гори - просто за да не се превърнем в пустиня. От тогава ни удари глобалното затопляне (че то е естествен процес е друг въпрос) и вече този процент е поне 40... но в същото време не само, че не се засаждат нови гори, но и оцелелите се изсичат за норматив - за да топлим гъзовете на гърчулята !!!

Ако ще правим партия и ще вземаме властта - това също трябва да ни бъде основен приоритет - ударно залесяване !!! Ей-това е нещо, което хъхряците могат да вършат - 100 000 мангала да бъдат пратени да залесяват баирите - и докато не посадят 3 000 000 дървета - да не се връщат... или и това е прекалено сложно и трудно за тях?

45% от територията на страната да бъде залесена, да бъдат строени и ремонтирани язовири и да се възроди поливното земеделие - иначе гладни умираме.

Току-що по телевизията най-невъзмутимо съобщиха двете новини една след друга, както и аз - така спокойно - все едно обсъждат популацията на щраусовете в Негрия !!! Е, просто вече съм бесен не, ами не знам какво !!!
                Last edited by Императорът; 25.08.2012, 22:05.

Коментар

• Герберастка гнусна измет - ако се беше появил уорлик и си беше извадил самолетът, тая щеше да му го налапа !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Днес изслушах много внимателно речта на вицепрезидентката Попова на връх Шипка по повод годишнината от Шипченската епопея. В речта и Русия не беше спомената НИТО веднъж. Нямаше НИТО дума за благодарност към руският народ, дал стотици хиляди жертви за нашата свобода! Нито дума. Няма никакво значение какви са били имперските цели на войната. Ние дължим благодарност на РУСКИЯ НАРОД. Стотици руски интелектуалци са мобилизирали руската общественост в подкрепа на българската кауза. НЯМАШЕ ДУМА за това. Единствено беше споменато, че финландци, румънци и руси (в този ред) са участвали... Сякаш ние сме громели турската империя, а тези другите просто са носили вода на редутите... Финландци, румънци и двама-трима руснаци.
                    Мръсна герберска паплач, няма да успеете да заличите историята. И други са се опитвали, ама не са успели. Историята е нещо, което не зависи от назначената от Бойко фигуранка. За мен тази маймуна повече не е вицепрезидентът представляващ българска институция. Тя е една обикновена американска гъзолизка!
                    Жалко наистина.....
                    Явно вече съм изградил имунитет срещу управленското поведение на ГЕРБ...
                    Само като ги видя по ТВ и сменям канала.....Не ги слушам и не ги гледам.....Знам , че нищо ново няма да кажат.......Шушумиги и пуяци.....

Коментар

• Днес изслушах много внимателно речта на вицепрезидентката Попова на връх Шипка по повод годишнината от Шипченската епопея. В речта и Русия не беше спомената НИТО веднъж. Нямаше НИТО дума за благодарност към руският народ, дал стотици хиляди жертви за нашата свобода! Нито дума. Няма никакво значение какви са били имперските цели на войната. Ние дължим благодарност на РУСКИЯ НАРОД. Стотици руски интелектуалци са мобилизирали руската общественост в подкрепа на българската кауза. НЯМАШЕ ДУМА за това. Единствено беше споменато, че финландци, румънци и руси (в този ред) са участвали... Сякаш ние сме громели турската империя, а тези другите просто са носили вода на редутите... Финландци, румънци и двама-трима руснаци.
                      Мръсна герберска паплач, няма да успеете да заличите историята. И други са се опитвали, ама не са успели. Историята е нещо, което не зависи от назначената от Бойко фигуранка. За мен тази маймуна повече не е вицепрезидентът представляващ българска институция. Тя е една обикновена американска гъзолизка!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Като гледам кой защищава ГЕРБ наистина дървените глави ,лъжата и арогантността са власт...
                        Това не може да е истина . Борисов и боковщината и малките боковчета са ръководна сила в страната ...
                        Падаш на нивото на чунчо не разбрал едно и едно , Соколов с шизифренията и Йоската /Димка/ с простащината ....Заека роджърс с неграмотността си
                        От мен много Осмивки....
                        Най-забавно бе новият филм за Алиса - ако сте го гледали - там също имаше две малки бойкоборисовченца, които постоянно щъкаха насам-натам с кахърен вид и все за нещо се оправдаваха.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Не вникна за какво иде реч и за пореден път си объркал пак влака заек .Контрабандните канали са под ръководството на бащицата .Готов съм да свидетелствам за противозаконното наемане на екипажа и личната отговорност на министър-председателя Бойко Борисов за реализацията на престъпна схема!Посредници по наемането на екипажи на кораби със съмнителни курсове продължава безпрепятствено до настоящия момент!, е сигнализирал генералният секретар на Моряшкия синдикат Пламен Симов.

АФЕРА публикува сигналите на Симов до Върховна касационна прокуратура, ГДБОП, които са останали без ответ, както и сигналът му до испанските власти, пред които е готов да свидетелства за кораба заловен с кокаин „Св. Николай”.
                          >http://afera.bg/mishena/29054.html
                          Че как ВКП и ГДБОП да откликнат на сигналите?
                          ГДБОП има за задача да организира и охранява наркоканала (Нищо ново. Посланик Байърли и SIMO, тоест ЦРУ, го потвърждават). А задачата на ВКП е да отклони някой заблудил се прокурор, ако същия нещастник реши да проверява сигнала на Симов.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Владка,да не си останал без пари бре!!!Започваш да ми приличаш на хонорараджия!!!
                            Айде и от мен усмивки!!!
                            От мен много Осмивки....

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                              Точно това си мислех Виж как слагам усмивки на поразия
                              Господин Каролев ,
                              Зададох въпрос за икономическата и финасова ситуация през края на 2012 и началота на 2013 в БГ като подчертах ФИБ ,ЦКБ ,гръцките банки ,ХИМ и сие , износители и бъдещи възможност за фалити...

Коментар

• A добра вечер. Зел съм си хурката и вуната и сядам Абе Владо, ти като виден общинар и кандидат кмет да те питам нещо. Ей ся ходих до Кауфланд в Овча купел. Абе няма ли кой да го вземе този минерален плаж с порутените сгради?

Коментар

Working...
                                X