IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Между другото, тъй като в случая моите интереси съвпадат с интересите на ГЕРБ, горещо им препоръчвам да разсекретят докладите на Гражданска защита за евентуалните жертви, замърсяване и поражения в случай на ядрена авария.
    Сега на децата в училище не им водят обучения, какво да правят при евентуални аварии, земетресение или природни бетсвия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Спокойно Георги - четох тия дни, че екип учени от Магаданският институт за Алтернативна енергетика, са измислили метод за правене на точец от голи обещания и празни приказки. Много скоро ще можем да включим Кратуната и Маймуната в енергийната система и тогава направо сичкото ТЕЦ-ове ще можем да спрем !!!
      За да ги спрем, трябва да иамт доста сиво вещество в кратуните , за да става на енергия, а те нямат.
      Пишеше , че ще се открие нов метод за правене на енергия, и то доста евтин и чист.

Коментар

• Между другото, тъй като в случая моите интереси съвпадат с интересите на ГЕРБ, горещо им препоръчвам да разсекретят докладите на Гражданска защита за евентуалните жертви, замърсяване и поражения в случай на ядрена авария.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
          Би било добре вместо шамански заклинания, бозлуджански лозунги, партийни агитации и кръчмарски подвиквания да се гледат фактите и цифрите:

Много шум за нищо
          Да бе! Платеният от американците ИПИ дава най-достоверните и безпристрастни факти!
          Ето кой издържа ИПИ. Взето от сайта им.

America for Bulgaria Foundation
          Balkan Trust for Democracy
          Bulgaria Fund
          CEE Trust
          Bulgarian-American Enterprise Fund
          C.S.Mott Foundation
          EU
          Center for Social and Economic Research
          Center for International Private Enrerprise
          European Comission
          FAO of the UN
          FIAS
          Freedom House
          Friedrich-Nauman Foundation
          Konrad Adenauer Foundation
          GTZ
          Management System International
          MATRA KAP
          Michigan University
          Handwerksammer Koblenz
          National Endowment for Democracy
          Open Society
          Open Society Institute - Budapest
          Phare Access
          Phare International Institute for Applied System Analysis
          The German Marshall Fund of the United States UNHCR
          United Nations Development Program
          USAID
          Vienna Institute for International Economic Studies
          World Bank

Мнението на платените американски агенти НЕ Е МЕРОДАВНО!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Ядрената енергетика не е хазарт с природата когато най важното е сигурността а не печалбите.
            И това кой ти го е доказал. Аз подобно нещо не съм виждал. но виж фукушима успя да последва пътя на Чернобил и създаде най-големия резерват в страната домакин в койт влизането на хора е на техен риск, но като цяло е забранено.

Коментар

• Би било добре вместо шамански заклинания, бозлуджански лозунги, партийни агитации и кръчмарски подвиквания да се гледат фактите и цифрите:

Много шум за нищо
              Last edited by Jimmy; 29.07.2012, 21:21.
              Don't work hard, work smart!

Коментар

Аз съм против ядрената енергетика по принцип. Смятам че това е хазарт с природата. И каквито ще ползи да има, евентуалните - дори и малко вероятни крайни неприятни последици не си струват риска.
                Ядрената енергетика не е хазарт с природата когато най важното е сигурността а не печалбите.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Не.
                  Ако гръмне, ние ще се съберем сите българи и ще духаме накъмто запад-северозапад!
                  Така ще пострадат ония в Зап. Европа.
                  То ние вече 22 години духаме на запад-северозападните и виж как сме я окършили...
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    1. Аз съм за РЕФЕРЕНДУМ
                    .
                    А аз съм против. И то защото е прост. защото не прави разлика между потенциални проблеми и възникнали проблеми. Защото народа разбира от ядрена енергетика ама точно КРЪГЛА НУЛА. И защото тези които разбират всичките са пристрастни и ествено че ще облъчват в тази посока.

Коментар

Ама тази бомба е в наща територия, и ако нещо се издъни ние ще сме пострадалите.
                      Не.
                      Ако гръмне, ние ще се съберем сите българи и ще духаме накъмто запад-северозапад!
                      Така ще пострадат ония в Зап. Европа.
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                        В Русия последните години са построени 18 ядрени централи. А в Китай в момента се строят 57!!
                        Със скъпа ел. енергия и горива не можеш да привлечеш инвеститори. Не можеш да правиш индустрия, не можеш да развиваш икономика. Следващите 20-30 години ще си останем най-бедната държава в Европа.
                        Спокойно Георги - четох тия дни, че екип учени от Магаданският институт за Алтернативна енергетика, са измислили метод за правене на точец от голи обещания и празни приказки. Много скоро ще можем да включим Кратуната и Маймуната в енергийната система и тогава направо сичкото ТЕЦ-ове ще можем да спрем !!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ама тази бомба е в наща територия, и ако нещо се издъни ние ще сме пострадалите. Не можеш да я пратиш никъде другаде. не можеш да играеш с нея срещу никого - защото при всички случай най-губещите ще сме ние.

Каква сила демонстрира някой който си е упрял револвер в слепоочието и казва или ще направите каквото аз искам или ще се гръмна.

Ами аз на такъв веднага ще му кажа - гръмни се. Аз ще си правя каквото искам.
                          В Русия последните години са построени 18 ядрени централи. А в Китай в момента се строят 57!!
                          Със скъпа ел. енергия и горива не можеш да привлечеш инвеститори. Не можеш да правиш индустрия, не можеш да развиваш икономика. Следващите 20-30 години ще си останем най-бедната държава в Европа.
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Готиното е, че поддръжниците на референдума и АЕЦ Белена са едни високоинтелигентни, образовани и отлично информирани хора ->

специалисти коментират проекта Белене
                            Don't work hard, work smart!

Коментар

Ама тази бомба е в наща територия, и ако нещо се издъни ние ще сме пострадалите. Не можеш да я пратиш никъде другаде. не можеш да играеш с нея срещу никого - защото при всички случай най-губещите ще сме ние.

Каква сила демонстрира някой който си е упрял револвер в слепоочието и казва или ще направите каквото аз искам или ще се гръмна.

Ами аз на такъв веднага ще му кажа - гръмни се. Аз ще си правя каквото искам.
                              Могъщата ракета може да изпрати бомбата много бръзо до много далечна точка.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Аз съм против ядрената енергетика по принцип. Смятам че това е хазарт с природата. И каквито ще ползи да има, евентуалните - дори и малко вероятни крайни неприятни последици не си струват риска.
                                1. Аз съм за РЕФЕРЕНДУМ
                                2. Аз съм против СВИНСКИТЕ КОМУНИСТИ И ГЕРБЕРИ да ме питат как бих гласувал
                                3. СВИНСКИТЕ КОМУНИСТИ И ГЕРБЕРИ, вместо да питат да обясняват.
                                4. СВИНСКИТЕ ГЕРБЕРИ да покажат всичко що е скрито от тях самите, както и от СВИНСКИТЕ КОМУНИСТИ по случая.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X