IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Олимпиадата е в Лондон 2012 е политика, кървава политика ...http://alchemicalshots.blogspot.com/...7/ii-2012.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Пък аз - за.
      Смятам, че ядрената технология значи могъщество, а не само евтин точец - владееш ли атомчетата - съобразяват се с тебе. Даже, ако ме турите за Дуче, обещавам да направя всичко възможно да купя от руснаците поне една Бомба... просто така - за всеки случай. Имаш ли Бомба - никой не смее да се е.ава с тебе.
      Ама тази бомба е в наща територия, и ако нещо се издъни ние ще сме пострадалите. Не можеш да я пратиш никъде другаде. не можеш да играеш с нея срещу никого - защото при всички случай най-губещите ще сме ние.

Каква сила демонстрира някой който си е упрял револвер в слепоочието и казва или ще направите каквото аз искам или ще се гръмна.

Ами аз на такъв веднага ще му кажа - гръмни се. Аз ще си правя каквото искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Очаквам рестарт на проекта до 1-2 години... Може би тогава ще може да се купи СМР по-изгодно, познати строители казват че сега е момента да се строи
        Аз съм против ядрената енергетика по принцип. Смятам че това е хазарт с природата. И каквито ще ползи да има, евентуалните - дори и малко вероятни крайни неприятни последици не си струват риска.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Аз лично съм против ядрената енергетика. И смятам че едно от малкото добри неща които това правителство направи е да спре Белене.
          Пък аз - за.
          Смятам, че ядрената технология значи могъщество, а не само евтин точец - владееш ли атомчетата - съобразяват се с тебе. Даже, ако ме турите за Дуче, обещавам да направя всичко възможно да купя от руснаците поне една Бомба... просто така - за всеки случай. Имаш ли Бомба - никой не смее да се е.ава с тебе.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Аз лично съм против ядрената енергетика. И смятам че едно от малкото добри неща които това правителство направи е да спре Белене.
            Очаквам рестарт на проекта до 1-2 години... Може би тогава ще може да се купи СМР по-изгодно, познати строители казват че сега е момента да се строи

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Четящият Винету си позволява да нарича един Български хирург "КАСАПИН"

http://www.blitz.bg/news/article/148472

Особено позорна е и реакцията на самият лекар, който оправдава обидилият го дебил с извинението, че бил "народен човек" и "шегаджия".
              Като в ония виц, Клатят ни здраво, а кат питаме кво става ни викат ... Видехме че от майтап разбирате...

Тия дебили са пътници отвсякъде, то бива бива малоумие, АМА...

Коментар

• Аз лично съм против ядрената енергетика. И смятам че едно от малкото добри неща които това правителство направи е да спре Белене.

Коментар

• Четящият Винету си позволява да нарича един Български хирург "КАСАПИН"

http://www.blitz.bg/news/article/148472

Особено позорна е и реакцията на самият лекар, който оправдава обидилият го дебил с извинението, че бил "народен човек" и "шегаджия".
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                    Аве гега много ти е празна главата бе - не се ли сещаш,че боко ако е такъв гявол, за какъвто го обявавате щеше да построи Белене или поне да започне и да гушне 10% комисиона от няколко милиарда. Значи или не е корумпиран или наистина проекта е неизгоден - елементарна логика естествено липсваща при червените лумпени

Ало ,Заека ами нещата може и да са други ....
                    Или е изгоден и никой не вижда защо да му даде 10 % ,когато вече са дадени на други... или малко му дават защото три години мисли по въпроса.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Извинявай! Надценил съм способностите ти
                      Не си надценил способностите а аз просто слизам на нивото на герберите да ме разберат....
                      А тяхното ниво е никаква логика ,никаква последователност ,никакво творчество а генералната линия на партията спусната до последното герберце от Цветанов и като не хване вяра се минава виновни са комунистите ,Костов , Хан Аспарух и опонента е комунист ,мошеник ,идиот ,простак и нищожество...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Ами намери си граматически форум в който на правилен български се възхвалява Бащицата. Аз съм в иконимески форум с пазари по цял свят и в повечето ги разбирам колеги ако ще на китайски да пишат а който сне разбирам се ограмотявам щом ме касае...
                        Тебе те интересува само дитирамби в чест на ГЕРБ ,затова се насочи към техният сайт ....Касапино....
                        Извинявай! Надценил съм способностите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          "На кого?"

Хайде обърнете малко внимание и на граматиката! Стига с тия шопски диалекти! Тук все пак четат хора от цяла България!
                          Ами намери си граматически форум в който на правилен български се възхвалява Бащицата. Аз съм в иконимески форум с пазари по цял свят и в повечето ги разбирам колеги ако ще на китайски да пишат а който сне разбирам се ограмотявам щом ме касае...
                          Тебе те интересува само дитирамби в чест на ГЕРБ ,затова се насочи към техният сайт ....Касапино....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Господи! Защо си пратил в България толкова много идиоти? Не стига ли дето ни управлява идиот, Господи, ами продължаваш да видиотяваш народа?
                            като сега как сме добре, никога не сме били по добре... това вече казвам, кат ме питат как си

Коментар

• Аве гега много ти е празна главата бе - не се ли сещаш,че боко ако е такъв гявол, за какъвто го обявавате щеше да построи Белене или поне да започне и да гушне 10% комисиона от няколко милиарда. Значи или не е корумпиран или наистина проекта е неизгоден - елементарна логика естествено липсваща при червените лумпени

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              СоКоЛоВ,
                              защо вие герберите скрихте доклада на консултанта HSBC?
                              Ако проекта "Белене" е скъп и неизгоден за България ЗАЩО не покажете доклада?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Г.Димитров е бил протестант, което изначално го отдалечава от нацията- верската принадлежност доминира над етническата. Такива- отчуждени от нацията личности, рядко имат моралната сила да действат в интерес на народа си.
                                Господи! Защо си пратил в България толкова много идиоти? Не стига ли дето ни управлява идиот, Господи, ами продължаваш да видиотяваш народа?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X