Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпокойно Георги - четох тия дни, че екип учени от Магаданският институт за Алтернативна енергетика, са измислили метод за правене на точец от голи обещания и празни приказки. Много скоро ще можем да включим Кратуната и Маймуната в енергийната система и тогава направо сичкото ТЕЦ-ове ще можем да спрем !!!
Пишеше , че ще се открие нов метод за правене на енергия, и то доста евтин и чист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеБи било добре вместо шамански заклинания, бозлуджански лозунги, партийни агитации и кръчмарски подвиквания да се гледат фактите и цифрите:
Много шум за нищо
Ето кой издържа ИПИ. Взето от сайта им.
America for Bulgaria Foundation
Balkan Trust for Democracy
Bulgaria Fund
CEE Trust
Bulgarian-American Enterprise Fund
C.S.Mott Foundation
EU
Center for Social and Economic Research
Center for International Private Enrerprise
European Comission
FAO of the UN
FIAS
Freedom House
Friedrich-Nauman Foundation
Konrad Adenauer Foundation
GTZ
Management System International
MATRA KAP
Michigan University
Handwerksammer Koblenz
National Endowment for Democracy
Open Society
Open Society Institute - Budapest
Phare Access
Phare International Institute for Applied System Analysis
The German Marshall Fund of the United States UNHCR
United Nations Development Program
USAID
Vienna Institute for International Economic Studies
World Bank
Мнението на платените американски агенти НЕ Е МЕРОДАВНО!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЯдрената енергетика не е хазарт с природата когато най важното е сигурността а не печалбите.
Коментар
-
Би било добре вместо шамански заклинания, бозлуджански лозунги, партийни агитации и кръчмарски подвиквания да се гледат фактите и цифрите:
Много шум за нищоLast edited by Jimmy; 29.07.2012, 21:21.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм против ядрената енергетика по принцип. Смятам че това е хазарт с природата. И каквито ще ползи да има, евентуалните - дори и малко вероятни крайни неприятни последици не си струват риска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеНе.
Ако гръмне, ние ще се съберем сите българи и ще духаме накъмто запад-северозапад!
Така ще пострадат ония в Зап. Европа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Аз съм за РЕФЕРЕНДУМ
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма тази бомба е в наща територия, и ако нещо се издъни ние ще сме пострадалите.
Ако гръмне, ние ще се съберем сите българи и ще духаме накъмто запад-северозапад!
Така ще пострадат ония в Зап. Европа.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеВ Русия последните години са построени 18 ядрени централи. А в Китай в момента се строят 57!!
Със скъпа ел. енергия и горива не можеш да привлечеш инвеститори. Не можеш да правиш индустрия, не можеш да развиваш икономика. Следващите 20-30 години ще си останем най-бедната държава в Европа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма тази бомба е в наща територия, и ако нещо се издъни ние ще сме пострадалите. Не можеш да я пратиш никъде другаде. не можеш да играеш с нея срещу никого - защото при всички случай най-губещите ще сме ние.
Каква сила демонстрира някой който си е упрял револвер в слепоочието и казва или ще направите каквото аз искам или ще се гръмна.
Ами аз на такъв веднага ще му кажа - гръмни се. Аз ще си правя каквото искам.
Със скъпа ел. енергия и горива не можеш да привлечеш инвеститори. Не можеш да правиш индустрия, не можеш да развиваш икономика. Следващите 20-30 години ще си останем най-бедната държава в Европа.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Готиното е, че поддръжниците на референдума и АЕЦ Белена са едни високоинтелигентни, образовани и отлично информирани хора->
специалисти коментират проекта БеленеDon't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма тази бомба е в наща територия, и ако нещо се издъни ние ще сме пострадалите. Не можеш да я пратиш никъде другаде. не можеш да играеш с нея срещу никого - защото при всички случай най-губещите ще сме ние.
Каква сила демонстрира някой който си е упрял револвер в слепоочието и казва или ще направите каквото аз искам или ще се гръмна.
Ами аз на такъв веднага ще му кажа - гръмни се. Аз ще си правя каквото искам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм против ядрената енергетика по принцип. Смятам че това е хазарт с природата. И каквито ще ползи да има, евентуалните - дори и малко вероятни крайни неприятни последици не си струват риска.
2. Аз съм против СВИНСКИТЕ КОМУНИСТИ И ГЕРБЕРИ да ме питат как бих гласувал
3. СВИНСКИТЕ КОМУНИСТИ И ГЕРБЕРИ, вместо да питат да обясняват.
4. СВИНСКИТЕ ГЕРБЕРИ да покажат всичко що е скрито от тях самите, както и от СВИНСКИТЕ КОМУНИСТИ по случая.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар