IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Че къв идеолог е тоз? Както се установи, работи във форумите и нвинарските сайтове като писач. Иначе е фурнаджийска лопата - до вчера агитираше за волен сидеров, сега се обърна да лиже задника на гея от спин-формацията.
    Абе, парцал - както МНОГО хора тук знаят, не работя "форумен писач". Не ближа ничии задници и не агитирам за никого. Подкрепял съм само и единствено тези, за които съм вярвал, че са патриоти и честни хора... и съм се отказвал от тях, когато са се самоизобличавали като лъжци и нагаждачи.

Моята идеология НИКОГА не се е променяла и може да бъде описана само с няколко думи: Родолюбие, Законност, Справедливост, Просперитет.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• БСП- болни от спин п---раси

П.П. По Антон Кутев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Плевнелиева: Няма да съм част от цирка на Борисов Избрана

Понеделник, 27 Август 2012 06:40 | Plovdiv-Online | Печат | Е-мейл | 1 Коментирай
        Плевнелиева: Няма да съм част от цирка на Борисов
        Още по темата

Стремя се да живея така, както съм живяла и преди, като не допускам външни фактори да оказват влияние върху мен, и живота на моето семейство.

Смятам, че съм надраснала глупавата зависимост характерна за голяма част от българите - Ама какво ще кажат хората.

Хората могат да говорят каквото си искат, но аз не съм длъжна да се съобразявам с тях, казва в първото си откровено интервю Юлиана Плевнелиев във връзка с това, че основна тема в медиите стана нейната липса.
        В президентството няма такава служба като първа дама и съответно задължения произтичащи от нея.

Аз не съм се кандидатирала за първа дама, не съм поемала ангажимент към никого и съответно не виждам защо трябва да променя начина си на живот според очакванията които журналистите втълпяват на хората.

Ами, ако президент беше станала жена, тогава мъжът и ли щеше да е първата дама на републиката, щеше да ходи по коктейли и да си бъбри с другите дами от висшето общество?

Смятам, че това е някаква патриархална отживелица и доста сексистко очакване, казва още Плевнелиева.
        Не смятам, че да си президент на българите е някакъв особен успех.

Ако сте били внимателни, сте забелязали, че и любимият на мнозина премиер изказа подобно мнение.

Ще цитирам по памет - Който и да бях посочил щеше да стане президент!, това каза премиерът след изборната победа.

Това бе огромна обида, присъща на екземпляри от чиито среди произлиза г-н Бойко Борисов.

Но той дори не осъзна последиците на дебелашкото си изказване.

Именно тези негови думи урониха веднъж престижа на мъжа ми, втори път престижа на институцията и накрая поставиха под съмнение интелигентността на обществото.

Изборът на президент бе сведен до един фарс.

До цирк, а аз отказвам да съм част от този цирк.

Тъй като според неговото изказване излиза, че този успех е изцяло негов, а не на мъжа ми, то явно, че моето присъствие не бе необходимо, а бе необходимо това на силната жена до Борисов, но тъй-като и тя липсваше, то явно думата успех би трябвало да я сложим в кавички.

Ние жените не обичаме цирковете и аз отказвам да играя ролята на силната жена, забавляваща публиката в цирка на премиера.

Ще трябва доста да почака.

Аз от самото начало бях против подобна кандидатура, както и въобще против обвързването му с този индивид Борисов.

За съжаление мъжът ми е идеалист и смята, че би могъл въпреки всичките недостатъци на премиера да работи за бъдещето на България.

В самото начало, ако си спомняте, той беше против кандидатирането си за президент, но в последствие видя в това възможност да се отскубне от премиерските лапи и да изрази собствените си виждания относно политическата, икономическата и социална среда в държавата, и да работи за тяхното подобряване.

Ние сме модерно и свободно семейство, което цени свободата на партньора, затова аз уважавам неговият избор дори и да не го подкрепям, както и той уважава моят избор да не играя ролята на първа дама, казва още Юлиана Плевнелиева.

Източник: Новините бг
        Много правилна преценка. Такива хора трябва да управляват България, но ако премиер на този етап не е Борисов (който е грубиян и не владее дипломацията), просто ще бъдат прегазени от компроматната машина на БСП, така като сгазиха НДСВ и за един мандат ги заляха с купчина помия и ги извадиха от властта. В България могат да управляват само хора които владеят оръжията на БСП. Всички останали опитали се да управляват цивилизовано и разумно ще бъдат стъпкани. защото с тази корумпирана съдебна система и полиция просто нямат щанс да оцелеят и ще бъдат компрометирани.за по малко от един мандат.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Ще се подмазваме на бъдещата партия на шебеците.
          Шебек 1- Импето. Плюе срещу хъхряците, а инвестира в заложните къщи-техни съучастници в кражбите и грабежите. Иначе плюе и срещу полицията /прасета/, че не си вършила работата.
          Шебек 2- Мечобиков. Всички му се привиждат като членове на политбюро. Храни необяснима любов към талерите /безполезната американска хартия/ и лопатите /неговия символ за революция от изчезнал вид още през 40-те/.
          Очеквам включването на още шебеци за да си изградим цялостна картинка за бъдещата шебешка партия
          Ааа, не обиждай интелигентността ми. Не само на политбюро

1. Сергей Станишев - син на политбюро
          2. Меглена Кунева - снаха на политбюро
          3. Бойко Борисов - син на СИК
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Плевнелиева: Няма да съм част от цирка на Борисов Избрана

Понеделник, 27 Август 2012 06:40 | Plovdiv-Online | Печат | Е-мейл | 1 Коментирай
            Плевнелиева: Няма да съм част от цирка на Борисов
            Още по темата

Стремя се да живея така, както съм живяла и преди, като не допускам външни фактори да оказват влияние върху мен, и живота на моето семейство.

Смятам, че съм надраснала глупавата зависимост характерна за голяма част от българите - Ама какво ще кажат хората.

Хората могат да говорят каквото си искат, но аз не съм длъжна да се съобразявам с тях, казва в първото си откровено интервю Юлиана Плевнелиев във връзка с това, че основна тема в медиите стана нейната липса.
            В президентството няма такава служба като първа дама и съответно задължения произтичащи от нея.

Аз не съм се кандидатирала за първа дама, не съм поемала ангажимент към никого и съответно не виждам защо трябва да променя начина си на живот според очакванията които журналистите втълпяват на хората.

Ами, ако президент беше станала жена, тогава мъжът и ли щеше да е първата дама на републиката, щеше да ходи по коктейли и да си бъбри с другите дами от висшето общество?

Смятам, че това е някаква патриархална отживелица и доста сексистко очакване, казва още Плевнелиева.
            Не смятам, че да си президент на българите е някакъв особен успех.

Ако сте били внимателни, сте забелязали, че и любимият на мнозина премиер изказа подобно мнение.

Ще цитирам по памет - Който и да бях посочил щеше да стане президент!, това каза премиерът след изборната победа.

Това бе огромна обида, присъща на екземпляри от чиито среди произлиза г-н Бойко Борисов.

Но той дори не осъзна последиците на дебелашкото си изказване.

Именно тези негови думи урониха веднъж престижа на мъжа ми, втори път престижа на институцията и накрая поставиха под съмнение интелигентността на обществото.

Изборът на президент бе сведен до един фарс.

До цирк, а аз отказвам да съм част от този цирк.

Тъй като според неговото изказване излиза, че този успех е изцяло негов, а не на мъжа ми, то явно, че моето присъствие не бе необходимо, а бе необходимо това на силната жена до Борисов, но тъй-като и тя липсваше, то явно думата успех би трябвало да я сложим в кавички.

Ние жените не обичаме цирковете и аз отказвам да играя ролята на силната жена, забавляваща публиката в цирка на премиера.

Ще трябва доста да почака.

Аз от самото начало бях против подобна кандидатура, както и въобще против обвързването му с този индивид Борисов.

За съжаление мъжът ми е идеалист и смята, че би могъл въпреки всичките недостатъци на премиера да работи за бъдещето на България.

В самото начало, ако си спомняте, той беше против кандидатирането си за президент, но в последствие видя в това възможност да се отскубне от премиерските лапи и да изрази собствените си виждания относно политическата, икономическата и социална среда в държавата, и да работи за тяхното подобряване.

Ние сме модерно и свободно семейство, което цени свободата на партньора, затова аз уважавам неговият избор дори и да не го подкрепям, както и той уважава моят избор да не играя ролята на първа дама, казва още Юлиана Плевнелиева.

Източник: Новините бг

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
              кажи ти каква свирка ще го играеш.... за дучето ясно - ще ви подгрява сутрин... ти , ти какъв ще бъдеш...
              а да се подмазвам на шебек като тебе ще ми е много трудно ,но ще пробвам....
              Ще се подмазваме на бъдещата партия на шебеците.
              Шебек 1- Импето. Плюе срещу хъхряците, а инвестира в заложните къщи-техни съучастници в кражбите и грабежите. Иначе плюе и срещу полицията /прасета/, че не си вършила работата.
              Шебек 2- Мечобиков. Всички му се привиждат като членове на политбюро. Храни необяснима любов към талерите /безполезната американска хартия/ и лопатите /неговия символ за революция от изчезнал вид още през 40-те/.
              Очеквам включването на още шебеци за да си изградим цялостна картинка за бъдещата шебешка партия

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Уплашихте ли се, а. Излезнахте ли от дупките си ??? Не мое да се пуашите. Нема да ви бесиме, щото знаем, че като дойде Дуче на власт, вие първи ще дойдете да се подмазвате, както се подмазвате сега на бандита от СИК
                кажи ти каква свирка ще го играеш.... за дучето ясно - ще ви подгрява сутрин... ти , ти какъв ще бъдеш...
                а да се подмазвам на шебек като тебе ще ми е много трудно ,но ще пробвам....

Коментар

• Уплашихте ли се, а. Излезнахте ли от дупките си ??? Не мое да се пуашите. Нема да ви бесиме, щото знаем, че като дойде Дуче на власт, вие първи ще дойдете да се подмазвате, както се подмазвате сега на бандита от СИК

Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                    a ...ти си бил идеолог , аха вече ми светна ... А основни точки от твоята идеология са циганите на сапун и другомислещите в газови камери
                    Че къв идеолог е тоз? Както се установи, работи във форумите и нвинарските сайтове като писач. Иначе е фурнаджийска лопата - до вчера агитираше за волен сидеров, сега се обърна да лиже задника на гея от спин-формацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Народът ще реши. Аз не се бутам ного всъщност да ставам Дуче - щото не съм ного убав, късичък съм, а съм и малко ленив - достатъчно ми е да съм идеолог.

А напук на приказките на онуй, циклофреническото - аз имам само една цел - бъдещето и просперитетът на народът ми и Отечеството ми. Да видя туй с очите си, пък ако рече народът, на никакъв пост да не ме турят - за постове не ламтя... това да се срещаш с разни чуждестранни келеши - не ме блазни, пък и не съм толкова дипломатически - нали ще ми се изтърси оная примерно - Клинтънова - ще пробва да ми дава заповеди, както на Тиквата - и аз в очите ще я напсувам.
                      a ...ти си бил идеолог , аха вече ми светна ... А основни точки от твоята идеология са циганите на сапун и другомислещите в газови камери

Коментар

• Аз мисля, Монти Брустър, че е крайно време да спрем просто да изриваме лъжците дето са ни крали и дерибействали, но да почнем да им сечем тимбериците, за да спрем всякакви мераци да ни дерибействат и мамят !!!

Ако тимберицата на Тимберицата бъде набита на кол пред входът на парламентът и всичкото депутати да минават всеки ден край нея, дали няма да внимават хубавичко в картинката и няма да спазват клетвата, която дават?

Не е много цивилизовано това, ама май е нужно !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Така е, защото Бойко е фактор, нормално е такива като факушка да въздиша за него, а ти си х-фактор.

защо смятате българина за мазохист. Той просто чака момента да изрине поредният който го излъга....
                          Нали не смяташ че дърветата който отиват в Гърция на двойна цена ще пораждат огромна радост в селата и малките градове....,нали не смяташ че тока увеличен с 16 % ще поражда радост на големите градове ,нали не смяташ увеличеното парно и топла вода на софиянци,варенци и пловдивчани който и в момента около 20 % ги съдят ще се радват а всички заедно бензина и храните вкупом и 20 % безработица ,ниски пенсии и заплати ...
                          БорисоФ е пътник още от зимата въпросът е кой да изберем да не ни излъже пак....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            и тук-там по някоя манекенка, дето тръка своето дупе през вечер, мечтаейки за Великият Мъжкар Бойко.
                            Така е, защото Бойко е фактор, нормално е такива като факушка да въздиша за него, а ти си х-фактор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Императпрю, като гледам народа май пак ще реши същото, какво праиш тогаз?
                              Какво - същото, фльорцичке? Мислиш, че народът все още вярва в дебилът борисов ли? Чудно - защо тогава като направя в Днес.бг импровизирана анкета, в полза на борисов и хунтата му се събират 5-6 гласа, а срещу него - 60-70? И това ВСЕКИ път - а аз съм опитвал многократно?
                              Вече и слепите видяха, че този негодник излъга Българският народ - и този народ не просто не му вярва, той го ненавижда. Зад борисов останаха само шепа облагодетелстващи се политически клакьори, мангалите, част от прасетата и чиновниците - и тук-там по някоя незадоволена стара мома, дето тръка своята трътка през вечер, мечтаейки за Великият Мъжкар Бойко.

Коментар

• http://www.eurochicago.com/2012/08/p...e-ili-grabezh/

Подземните богатства на България – управление или грабеж
                                2012.08.24
                                УПРАВЛЕНИЕ НА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОМЕНИ

Подземните богатства са изключително държавна собственост и според чл. 16 от Конституцията трябва да се управляват в интерес на обществото.

Чл. 18. От Конституцията на Република България

(1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.

(6) Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на гражданите и на обществото.

За съжаление, през последните 10-15 години подземните богатства на България /които следва да се управляват в обществена полза/ са заграбени от чужди и наши /икономически кръгове/ олигарси, с активното участие на цялата политическа мафия в страната. /Това им позволява да ползват приходите от продажбата на добиваните богатства за собствена полза.

Самото определение на понятието „подземни богатства“ подсказва, че те могат да бъдат преработвани до крайни продукти за бита или професионалните сфери, като добавената стойност на готовите продукти надвишава многократно тази на суровините, а ползите за икономиката и местното население са неизмерими. Това означава управление в обществена полза.

Работата на сектора понастоящем може да се окачестви не само като грабеж, но и геноцид срещу народа на България. Престъпната експлоатация на подземните богатства на България се извършва посредством мощности, изградени за сметка на държавата и данъкоплатеца, но ползите от нея са за един тесен кръг от лица. Тя също е изгодна за чуждестранни преработвателни индустрии (Австрия, Белгия, Германия), оставяйки стотици хиляди безработни в България.
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X