IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Кое наричаш глас божи - гласът на циганите и на пенсионерите. Първите ще гласуват веднага, защото червените ще им обещаят безплатен ток от Белене. А вторите ще гласуват, тъй като им е все едно - така или иначе няма да са живи докато се построи централата и ще се зарадват, че Станишев, Овчаров и Манолова ще ги посетят по къщите им.
    Референдумът е ДЕМОКРАЦИЯ. Всичко друго е ала бала. Може народа да реши да не се строи. Що се плашите предварително. По важно е народа да го реши, а не управляващите. Защото ще види, сладостта на свободата, а именно, да вземаш решения и да носиш отговорност за тях. Вярно , че апетита идва с яденето. Почне ли се с един референдум - спиране няма. Но това е хубаво.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      И аз съм доволен, че ще се тества допитването до народа- висша форма на демокрацията. Това да се води пропаганда колко на човек- 30000 или 40000 е глупост. Нима за всичко строено до сега , а и за магистралите все така се е смятало на калпак. За мен това, че съседите ни строят нови мощности е показателно, а тези скокове на цените на тока не са нормални
      Допитването до народа - висша форма на демокрация. А изборите за какво са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        МоА да а ти кажа ,че пишеш глупости. Подписката вървеше трудно в началото защото се искаше ЕГН и адрес ,но след това увеличение на тока тръгна като ракета и хората изпитаха голяма любов към ГЕРБ и даже личните данни не ги интересуваха.А и друго ако се поинтересуваш подписката е по групи и кой колко подписи е събрал така че не разчитай на циганите ,те и без това не си плащат тока.... До сега аз и мойта рода не сме слагали подписи но нали знаеш как ще гласуваме....
        Скоро не съм писал ,че Стамболов го направихте на боксова круша....През 2009 г. Бе догле беше нещо подомно ,но не чак в какъв размер....
        Демокрацията е хубаво нещо. Най-много й се радват циганите. Познай защо?

Коментар

• И аз съм доволен, че ще се тества допитването до народа- висша форма на демокрацията. Това да се води пропаганда колко на човек- 30000 или 40000 е глупост. Нима за всичко строено до сега , а и за магистралите все така се е смятало на калпак. За мен това, че съседите ни строят нови мощности е показателно, а тези скокове на цените на тока не са нормални

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            глас народен глас божи !!!
            Кое наричаш глас божи - гласът на циганите и на пенсионерите. Първите ще гласуват веднага, защото червените ще им обещаят безплатен ток от Белене. А вторите ще гласуват, тъй като им е все едно - така или иначе няма да са живи докато се построи централата, но ще се зарадват, че Станишев, Овчаров и Манолова ще ги посетят по къщите им.
            Last edited by diletant; 27.07.2012, 20:04.

Коментар

Карате се за глупости. Много добре знаете, че поне половината от подписите са на циганите (Евророма). И те ли сега да ни определят такъв сложен и скъп строеж. Ако имаше сметка да се построи, то БСП щеше да сключи договора по време на своето управление. А сега искат да натоварят това правителство с решение, за което по-късно да го обвиняват. Новата централа трябва не толкова за спадащото вътрешно потребление, колкото за износ. А нали знаете кой държи износа - БСП. Да сте чували за Л. Овч., за жената на Г. Кадиев и т.н. Чудя се как уж разумни хора като нетваре и съни се полъгаха по далаверата на червените. Ако референдумът се състои, БСП и циганите ще се стремят да го спечелят. Ползата от това ще бъде за червената енергийна мафия, а любимците на Императора няма да плащат ток поне още 20 години. Е, честито на спечелилите!
              МоА да а ти кажа ,че пишеш глупости. Подписката вървеше трудно в началото защото се искаше ЕГН и адрес ,но след това увеличение на тока тръгна като ракета и хората изпитаха голяма любов към ГЕРБ и даже личните данни не ги интересуваха.А и друго ако се поинтересуваш подписката е по групи и кой колко подписи е събрал така че не разчитай на циганите ,те и без това не си плащат тока.... До сега аз и мойта рода не сме слагали подписи но нали знаеш как ще гласуваме....
              Скоро не съм писал ,че Стамболов го направихте на боксова круша....През 2009 г. Бе догле беше нещо подомно ,но не чак в какъв размер....

Коментар

Карате се за глупости. Много добре знаете, че поне половината от подписите са на циганите (Евророма). И те ли сега да ни определят такъв сложен и скъп строеж. Ако имаше сметка да се построи, то БСП щеше да сключи договора по време на своето управление. А сега искат да натоварят това правителство с решение, за което по-късно да го обвиняват. Новата централа трябва не толкова за спадащото вътрешно потребление, колкото за износ. А нали знаете кой държи износа - БСП. Да сте чували за Л. Овч., за жената на Г. Кадиев и т.н. Чудя се как уж разумни хора като нетваре и съни се полъгаха по далаверата на червените. Ако референдумът се състои, БСП и циганите ще се стремят да го спечелят. Ползата от това ще бъде за червената енергийна мафия, а любимците на Императора няма да плащат ток поне още 20 години. Е, честито на спечелилите!
                Не се караме. На едно мнение сме. Всички искаме да има референдум, защото това е истинската демокрация. Повечето от хората не обичаме да ни се казва какво да правим, а да ни се дава право на избор. Нали всички сме съгласни, че народа е суверена.

Ми тогава - глас народен глас божи !!!
                tnm

Коментар

• Карате се за глупости. Много добре знаете, че поне половината от подписите са на циганите (Евророма). И те ли сега да ни определят такъв сложен и скъп строеж. Ако имаше сметка да се построи, то БСП щеше да сключи договора по време на своето управление. А сега искат да натоварят това правителство с решение, за което по-късно да го обвиняват. Новата централа трябва не толкова за спадащото вътрешно потребление, колкото за износ. А нали знаете кой държи износа - БСП. Да сте чували за Л. Овч., за жената на Г. Кадиев и т.н. Чудя се как уж разумни хора като нетваре и съни се полъгаха по далаверата на червените. Ако референдумът се състои, БСП и циганите ще се стремят да го спечелят. Ползата от това ще бъде за червената енергийна мафия, а любимците на Императора няма да плащат ток поне още 20 години. Е, честито на спечелилите!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Последователността и във времето, и в смисъла на тези 2 поста е голямо попадение( или падение )
                    Може пък и да стане. Знае ли човек. Дано и на нашата улица изгрее демокрация. САЩ и Русия докато се карат, може и да се изтърват да ни подарят малко демокрация и свободи. Знае ли човек. Може би се надявам напразно.
                    tnm

Коментар

• Последователността и във времето, и в смисъла на тези 2 поста е голямо попадение( или падение )
                      Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Референдум НЯМА да има! Герберите НЯМА да го допуснат. Помнете ми думата!!!
                      България НЕ Е държава. Това е провинция на американците. Ще измислят някаква хватка за да няма референдум. Или въпросът ще е от типа "Съгласни ли сте да дадете 30 000 лв за строеж на АЕЦ Белене".
                      Нито ще покажат истинския доклад, нито ще допуснат честен референдум. ГЕРБ не е политическа партия. Това е шайка престъпници, които с помощта на американците са подчинили плиткоумния и овчедушен народ.
                      Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Изобщо не мога да повярвам, че референдум, инспириран от СерГЕЙ Дмитриевич СтаниШЕФ и другарят Р.Овч ще бъде от полза за демокрацията, българските национални интереси и европейското развитие на България. От тези двама другари можем да очакваме само слугинаж в полза на мафията, национално предателство и отклоняване на България в посока към Ориента.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Няма да ти отговори.
                        Сега ще преброя колко пъти те е питал за кого ще гласуваш(въпреки че това си е ЛИЧЕН въпрос) и толкова пъти ще го питам ЗАЩО ГЕРБ скри доклада на консултанта HSBC?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Особено ме кефи как Стамболов избягва да влиза в спор с мен, как се плъзга като мокра връв, а иначе с голямо удоволствие громи враговете на партията .....
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Стамболов,
                            ЗАЩО скрихте доклада на консултанта HSBC????????
                            Няма да ти отговори.

ГЕРБЕР инструктиран да пита. ГЕРБЕР не инструктиран да отговаря
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Изобщо не мога да повярвам, че референдум, инспириран от СерГЕЙ Дмитриевич СтаниШЕФ и другарят Р.Овч ще бъде от полза за демокрацията, българските национални интереси и европейското развитие на България. От тези двама другари можем да очакваме само слугинаж в полза на мафията, национално предателство и отклоняване на България в посока към Ориента.
                              Стамболов,
                              ЗАЩО скрихте доклада на консултанта HSBC????????
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Ама виж как ме слушкаш. Като ти се скарах да не пишеш с големи сини букви и започна да пишеш с големи червени букви. Сега ако може, напъни си ГЕРБЕРСКИЯ мозък и ме разбери правилно. Буквичките да са черни и малки.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X