If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
императорю, като го събориш, койше турнеш на негово място?
Народът ще реши. Аз не се бутам ного всъщност да ставам Дуче - щото не съм ного убав, късичък съм, а съм и малко ленив - достатъчно ми е да съм идеолог.
А напук на приказките на онуй, циклофреническото - аз имам само една цел - бъдещето и просперитетът на народът ми и Отечеството ми. Да видя туй с очите си, пък ако рече народът, на никакъв пост да не ме турят - за постове не ламтя... това да се срещаш с разни чуждестранни келеши - не ме блазни, пък и не съм толкова дипломатически - нали ще ми се изтърси оная примерно - Клинтънова - ще пробва да ми дава заповеди, както на Тиквата - и аз в очите ще я напсувам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
императорю, като го събориш, койше турнеш на негово място?
как кой - себе си ... и първото му постановление е СОФИКС 10 000 .... за да си продаде инвестмънт портфолиото.... после ще се чеши 4 години . ПР агент ще му стане пчелата , министър на отбраната -шуменския старши гигов, Монти - финансов министър , а мечо ще строи заводи и ще пресмята проценти...Циганите веднага на сапун ... другото сам ще си го каже в Бука.
Впрочем, като се замисля, 400 КБ е относително ниска цена... казвам относително, защото официалната цена на последната новооткрита отсечка (жалкото разстояние от Младост І до Цариградско море (шосе) бе закована на 95 587 000 - ама в евро... чудно ще се сети ли някой да попита Атавистическият череп - как така 2.25 км метро и две метростанции струват 180 КБ, а новата линия (дето минава през сърцето на София, че и под реки) струва 400 КБ - при положение, че има 11 метростанции (9 от тях новопостроени) и дължина от около 10 км (от тях около 8.8 км ново трасе) ??? Колко пари са откраднати от кежавата отсечка Младост-Цариградско, по която никой почти не джитка?
Мале-мале - гледам репортажите за боковите постижения - вярно ли новото магистрала - 13 километра, бе... - аз мислех - поне 50-60 - и тоя дебил се пърчи ???
Иначе - метърцето изглежда секси - надявам се като открива боко - да получи такъв пристъп на гордост, че една ужасяваща апоплексическа експлозия да смае и потресе публиката.
Потресающо е тоже, че новото метърце струва 400 КБ... и то като се има предвид, че сериозна част от трасето (от Патриарх Евтимий до х-л Хемус плюс съответните метростанции) бе готово още от времето на Тодоризъмът... нещо което боко, убеден съм само от чиста разсеяност, все забравя да рече.
Но очевидно е, че трябва да свалим борисов преди да е построил третият метродиаметър - то мани, че ще го отбичи в погрешна посока (към Овча мисъл), ами ще профука за него толкова пари, че ще фалира окончателно държавата.
Иване - като съкратиш администрацията с поне 68% и им посочиш вратата - какво ще правят според тебе чиновниците? Стачка ли ще обявят? Ок, ще им дадем по 12 заплати, за да се оттървем, пак ще е по-добре, отколкото да ги храним цял живот.
Виж таблицата на Георги - с какво сме по-долу от едни чехи напримерно, че да получаваме 5-6 пъти по-малко от тях? А Естония толкова богата страна ли е, че и там са три пъти по-печелещи? По-кухи ли сме или по-лениви?
Нали ти казвам - смазване на гъгнивата чума, орязване на администрацията, съкращаване на негодните прасета, прогонване на концесионерите - знаеш ли колко сухо ще остане свободно? Остава само да се възпита после предприемачески дух у хората и колелото ще се завърти.
Мечобиков - нека уточним всичко в течение на месец - да изчистим програмата и т.н. Ще направим група в Букчето - там ще набираме мощ. Като съберем 5-6 000 души в групата - значи ще можем да съберем и нужният брой подписи за регистриране на партията. Като изчистя програмата, ще отворя нова тема туканка, за да обсъждаме същата.
Между демокрация и тоталитаризъм или анархия има много други течения и форми на управления, които най-често търсят решение основно на този въпрос )
Или поне частта от тях, която има и реално проявление в управлението.
Например, неолибералната доктрина - хубава идея, но в крайна сметка либерализмът е главно за големите, корпорациите са свободни да запазват богатствата си
Да - търсят решение най-вече на основния въпрос как да не допуснем златен стандарт а да наложим подходяща монетарна политика.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Инфраструктура се изгражда, земята е на разположение, не сме и най-бедните на ресурси. Много по-бедни откъм природни дадености държави и народи имат много по-висок стандарт - значи и ние можем. Земята ни е плодородна, земята ни е гъбава със златце, земята ни има готин климат, имаме моренце, планина, имаме хора с акъл - на практика нищо не ни липсва.
Като прогоним крадливите концесионери, като решим безжалостно хъхряшкият проблем - и изневиделица ще се окажем с по 8-9 мегабимберици годишно за развитие и благоустройство на Отечеството ни !!!
Така е. Само трябва да изметем настоящия политически елит състоящ се от децата и внуците на ЦК на БКП и бандитите от СИК и ТИМ.
Колкото и да произвеждаме, при условията на представителна демокрация политиците ни ще продължават да ни крадат. А когато те крадат, независимо колко произвеждаш - все нямаш. Справка - последните 23 години.
Казвай ако трябва да събираме подписи за регистриране на партията
Ами нали ги избраха с мнозинство да вземат тези решения. Че и преди 10 месеца ги преизбраха. Явно народът има вяра в "милиционерите". Моето лично мнение е едно, но избори не оспорвам. Щом народът си ги е избрал толкова категорично, значи желае те да взимат тези решения. По този въпрос няма какво да кажа повече. Изборите са категорични. Аз дори загубих кметските
А в България има свобода на словото. Т.е., всеки може да се изказва по каквито теми желае. Аз не решавам и не прилагам политики, така че просто изразявам собствено мнение.
Бойко и народа са си тамън.Дълго се търсиха и накрая се намериха.Дружбата няма да е кратка.И как така стана че малко хора разбирали от здравеопазване а от енергетика разбирали всички.Нищо не отбират и от двете просто въртят далавери и хвърлят прах в очите на простолюдието.Който трябваше да се намести при скъпите цени на фотоволтаиците се намести.За другите няма място.Нека изкарат имената на всички уредили се за да ви стане ясна далаверата.Белене рано или късно ще се построи.Ние винаги сме си учили урока по най жестокия начин.Става като в онзи виц за тоягите солта и парите.Та какви решения да вземат милиционерите какви специалистите и какви народа.Аз не желая държавата да ми удържа никакви вноски нито искам пенсия ни здравеопазване от нея.Не искам солидарност с тарикати.Искам да ми се плаща брутната заплата и аз да си плащам данъците и каквито осигуровки реша.Твърдо съм и против частните фондове при пенсиите и здравеопазването.Това са мошеници и не разбирам защо така яростно ги защитаваш.
Въпросът е какво ще напрвят да ги запазят (богатстват) при липсата на такава. Не може да едните вечно да имат, другите само да гледат гладни отстрани. Дори в Средновековието аристократите са дали земя на селяните срещу годишна рента защото са разбрали, че така ще бъде по-добре за всички.
Между демокрация и тоталитаризъм или анархия има много други течения и форми на управления, които най-често търсят решение основно на този въпрос )
Или поне частта от тях, която има и реално проявление в управлението.
Например, неолибералната доктрина - хубава идея, но в крайна сметка либерализмът е главно за големите, корпорациите са свободни да запазват богатствата си
Инфраструктура се изгражда, земята е на разположение, не сме и най-бедните на ресурси. Много по-бедни откъм природни дадености държави и народи имат много по-висок стандарт - значи и ние можем. Земята ни е плодородна, земята ни е гъбава със златце, земята ни има готин климат, имаме моренце, планина, имаме хора с акъл - на практика нищо не ни липсва.
Като прогоним крадливите концесионери, като решим безжалостно хъхряшкият проблем - и изневиделица ще се окажем с по 8-9 мегабимберици годишно за развитие и благоустройство на Отечеството ни !!!
Е пробвай - както видяхме, ти не можеш им преместиш бюрото в друг град - мислиш, че ще ги накараш да работят във фабрика в полето. Успех.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар