Първоначално изпратено от diletant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ аз съм доволен, че ще се тества допитването до народа- висша форма на демокрацията. Това да се води пропаганда колко на човек- 30000 или 40000 е глупост. Нима за всичко строено до сега , а и за магистралите все така се е смятало на калпак. За мен това, че съседите ни строят нови мощности е показателно, а тези скокове на цените на тока не са нормални
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоА да а ти кажа ,че пишеш глупости. Подписката вървеше трудно в началото защото се искаше ЕГН и адрес ,но след това увеличение на тока тръгна като ракета и хората изпитаха голяма любов към ГЕРБ и даже личните данни не ги интересуваха.А и друго ако се поинтересуваш подписката е по групи и кой колко подписи е събрал така че не разчитай на циганите ,те и без това не си плащат тока.... До сега аз и мойта рода не сме слагали подписи но нали знаеш как ще гласуваме....
Скоро не съм писал ,че Стамболов го направихте на боксова круша....През 2009 г. Бе догле беше нещо подомно ,но не чак в какъв размер....
Коментар
-
И аз съм доволен, че ще се тества допитването до народа- висша форма на демокрацията. Това да се води пропаганда колко на човек- 30000 или 40000 е глупост. Нима за всичко строено до сега , а и за магистралите все така се е смятало на калпак. За мен това, че съседите ни строят нови мощности е показателно, а тези скокове на цените на тока не са нормални
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеглас народен глас божи !!!Last edited by diletant; 27.07.2012, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеКарате се за глупости. Много добре знаете, че поне половината от подписите са на циганите (Евророма). И те ли сега да ни определят такъв сложен и скъп строеж. Ако имаше сметка да се построи, то БСП щеше да сключи договора по време на своето управление. А сега искат да натоварят това правителство с решение, за което по-късно да го обвиняват. Новата централа трябва не толкова за спадащото вътрешно потребление, колкото за износ. А нали знаете кой държи износа - БСП. Да сте чували за Л. Овч., за жената на Г. Кадиев и т.н. Чудя се как уж разумни хора като нетваре и съни се полъгаха по далаверата на червените. Ако референдумът се състои, БСП и циганите ще се стремят да го спечелят. Ползата от това ще бъде за червената енергийна мафия, а любимците на Императора няма да плащат ток поне още 20 години. Е, честито на спечелилите!. До сега аз и мойта рода не сме слагали подписи но нали знаеш как ще гласуваме....
Скоро не съм писал ,че Стамболов го направихте на боксова круша....През 2009 г. Бе догле беше нещо подомно ,но не чак в какъв размер....
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеКарате се за глупости. Много добре знаете, че поне половината от подписите са на циганите (Евророма). И те ли сега да ни определят такъв сложен и скъп строеж. Ако имаше сметка да се построи, то БСП щеше да сключи договора по време на своето управление. А сега искат да натоварят това правителство с решение, за което по-късно да го обвиняват. Новата централа трябва не толкова за спадащото вътрешно потребление, колкото за износ. А нали знаете кой държи износа - БСП. Да сте чували за Л. Овч., за жената на Г. Кадиев и т.н. Чудя се как уж разумни хора като нетваре и съни се полъгаха по далаверата на червените. Ако референдумът се състои, БСП и циганите ще се стремят да го спечелят. Ползата от това ще бъде за червената енергийна мафия, а любимците на Императора няма да плащат ток поне още 20 години. Е, честито на спечелилите!
Ми тогава - глас народен глас божи !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Карате се за глупости. Много добре знаете, че поне половината от подписите са на циганите (Евророма). И те ли сега да ни определят такъв сложен и скъп строеж. Ако имаше сметка да се построи, то БСП щеше да сключи договора по време на своето управление. А сега искат да натоварят това правителство с решение, за което по-късно да го обвиняват. Новата централа трябва не толкова за спадащото вътрешно потребление, колкото за износ. А нали знаете кой държи износа - БСП. Да сте чували за Л. Овч., за жената на Г. Кадиев и т.н. Чудя се как уж разумни хора като нетваре и съни се полъгаха по далаверата на червените. Ако референдумът се състои, БСП и циганите ще се стремят да го спечелят. Ползата от това ще бъде за червената енергийна мафия, а любимците на Императора няма да плащат ток поне още 20 години. Е, честито на спечелилите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПоследователността и във времето, и в смисъла на тези 2 поста е голямо попадение( или падение )Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Последователността и във времето, и в смисъла на тези 2 поста е голямо попадение( или падение )
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеРеферендум НЯМА да има! Герберите НЯМА да го допуснат. Помнете ми думата!!!
България НЕ Е държава. Това е провинция на американците. Ще измислят някаква хватка за да няма референдум. Или въпросът ще е от типа "Съгласни ли сте да дадете 30 000 лв за строеж на АЕЦ Белене".
Нито ще покажат истинския доклад, нито ще допуснат честен референдум. ГЕРБ не е политическа партия. Това е шайка престъпници, които с помощта на американците са подчинили плиткоумния и овчедушен народ.Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИзобщо не мога да повярвам, че референдум, инспириран от СерГЕЙ Дмитриевич СтаниШЕФ и другарят Р.Овч ще бъде от полза за демокрацията, българските национални интереси и европейското развитие на България. От тези двама другари можем да очакваме само слугинаж в полза на мафията, национално предателство и отклоняване на България в посока към Ориента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма да ти отговори.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСтамболов,
ЗАЩО скрихте доклада на консултанта HSBC????????
ГЕРБЕР инструктиран да пита. ГЕРБЕР не инструктиран да отговаряБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИзобщо не мога да повярвам, че референдум, инспириран от СерГЕЙ Дмитриевич СтаниШЕФ и другарят Р.Овч ще бъде от полза за демокрацията, българските национални интереси и европейското развитие на България. От тези двама другари можем да очакваме само слугинаж в полза на мафията, национално предателство и отклоняване на България в посока към Ориента.
ЗАЩО скрихте доклада на консултанта HSBC????????Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИзобщо не мога да повярвам, че референдум, инспириран от СерГЕЙ Дмитриевич СтаниШЕФ и другарят Р.Овч ще бъде от полза за демокрацията, българските национални интереси и европейското развитие на България. От тези двама другари можем да очакваме само слугинаж в полза на мафията, национално предателство и отклоняване на България в посока към Ориента.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар