IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Комунягите се изпокриха като хлебарки. Заровиха се в канала за още помия!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Според Серго и компания /спинозни БСП/ нямаш право да се връщаш назад!
      Каквото било, било /откраднати десетки милиарди/ , виж сега безобразията на управляващите /злоупотреби с десетки хиляди левове/
      И Президента изкараха, че трябва да е в затвора, затова ,че му изпратили хора да го корумпират, а той диването ,нещял да вземе рушвета, и на всичко отгоре не отишъл да доносничи и клевети, агентите на БСП. Направил се ,че не е чул, защото ,човека е интелигентен и е преценил, че една такава лайняна тояга като БСП от която и страна да е пипнеш все ще се овъртиш в лайната им.
      Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 22:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Хайде бре другари комуняги. дадох ви тема. Значи да приемем ,че цветанов е откраднал 200000 да си ремонтира виката, в същото време Масларова е подсъдима за 10 милиона. Не мисля ,че трябва да обръщаме такова голямо внимание на някакви си 200000 при положение ,че можете да оплюете човек които е ограбил 10 милиона. Нека да степенуваме кражбите по важност все пак. захвнали сте се с кокошкарите. дайте да видим сега за истинските бандити. какво ще оплюете.
        Според Серго и компания /спинозни БСП/ нямаш право да се връщаш назад!
        Каквото било, било /откраднати десетки милиарди/ , виж сега безобразията на управляващите /злоупотреби с десетки хиляди левове/

Коментар

• Хайде бре другари комуняги. дадох ви тема. Значи да приемем ,че Цветанов е откраднал 200000 да си ремонтира вилата( и не е подсъдим), в същото време Масларова е подсъдима за 10 милиона. Не мисля ,че трябва да обръщаме такова голямо внимание на някакви си 200000 при положение ,че можете да оплюете човек които е ограбил 10 милиона. Нека да степенуваме кражбите по важност все пак. захвнали сте се с кокошкарите. дайте да видим сега за истинските бандити. какво ще оплюете. дайте сега декларацията на Масларова да видим аджеба колко е нещастна и бедна завалията. Чак я съжалявам.
          Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Лендлорде, вече не е кул да се демонстрират познанства в тези среди.
            Похвали се, че си приятел на номиниран за "Нобел" физик/икономист/писател..
            Вал/шиле, нищо не немонстрирам, това е част от личната ми история. Не познавам българин, който да е приятел с номиниран за "Нобел".
            Все пак аз съм приятел с проф. историк , кандидат на науките ІІ степен от когото имам подарени 4 книги с посвещение. Човека е член на славянското дружество и често ме кани там когато идват гост-лектори. Така че не ми се праЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Ето. Това ако не е трик да се гонят хора с мнения. Чунчо естествено знае, че Гигов няма да се уплаши, но не вярвам някой да мисли, че най редовните участници в темата най много я разбираме политиката. При тези постоянни обиди много хора, които имат полезни за всички ни знания стоят на тъча и си викат: "То като ще ме псуват и обиждат, по добре да си мълча."
              А клеветата, не е ли по лоша и от чума. Вие сте клеветници, Я сега кажете как така 6 те апартамента на Цветанов станаха 5. Негодувам заради факта , че подръжниците на БСП са долна измет и клеветят хората.без да имат факти. Постнахте една декларация в която няма нищо нередно. А защо не направите едно такова заявление за Другарката ви Масларова , която в момента е подсъдима, Я да видим тя за колко хиляди евро си е купила маркови дрешки ,от данъците на дрипавите и гладни грачещи комунистчета тъпирчета. И как така един строеж който по експертна оценка струва 8 милиона лева е стигнал до цена 18 милиона лева. Ето давам ви тема да плюете на воля. Но ако говорите безпочвени глупасти без доказателства , пак ще ви наритам еваните задници.
              Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 21:39.

Коментар

• Клавел не съм чела. Много популярен беше, а по него време аз бях снобка.

Коментар

• Лендлорде, вече не е кул да се демонстрират познанства в тези среди.
                  Похвали се, че си приятел на номиниран за "Нобел" физик/икономист/писател..

Коментар

Ами те циганите по рождение са такива.
                    Ало, не обиждайте японците.

Те са много по-съзнателни от нас, па камо ли да ги сравнявате с некакви полу-хора, полу-животни, и нито хора, нито животни - ами цигани, бълвоч на природата, които хората ги е било гнус да убият.

Ако бех японец, заради това щех да намразя българите за цял живот и щех да предам на поколенията същото.
                    Прочее, в Япония и Китай нема цигани, както нема и евреи.

Вал, ти кво, кът си чела Клавел, мислиш, че жената при японците следва бу-ши-до?

Скрий се некъде с твоята японскост - а по-добре бъди българка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Заеби тази работа успива - то това е философията на бушидо. Без да се тревожиш за маловажни неща просто да резнеш главата на някой щот те погледнал лошо.
                      Брях, не знаех, че половината ми познати през 90-те , които работеха за Жоро Илиев, Димата - "руснака", Алеко, Пашата, Карамански и Бай Миле са спазвали кодекса на самурая

Коментар

Само където при тях липсва дисциплината

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Заеби тази работа успива - то това е философията на бушидо. Без да се тревожиш за маловажни неща просто да резнеш главата на някой щот те погледнал лошо.

Коментар

Kev, тази теория крие доста подводни камъни- успива и работи за тези, които ни успиват.
                            Иначе съм съгласна с теб, че не трябва да се драматизират непроменимите неща, но те са само относително такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              С предварителната уговорка, че знанието само по себе си не води до познание, и че мъдрост на заем не е истинска мъдрост (специални поздрави на Асен1975) ще споделя какво имах предвид, а то малко или много може да се сведе до 2-3 изречения:

Не се трвожете за нещата, които не може да промените! Мислете и се опитвайте да промените само това, което бихте могли! Истинското щастие е в малките неща, и се усеща винаги със сърцето!

П.П. Може би "тъп" пост за тая тема, но това е което мисля в момента. Лека вечер, и бъдете здрави!
                              Kev, тази теория крие доста подводни камъни- успива и работи за тези, които ни успиват.
                              Иначе съм съгласна с теб, че не трябва да се драматизират непроменимите неща, но те са само относително такива.

"..хорошую религию придумали индусы.."

Коментар

• Ми че те нещата като в Тройната ламя, там министъра на МВР се сдушваше с мафията, министъра на земеделието правеше заменки, а министъра на икономиката подписваше неизгодни договори.

Сега само Бойко е иззел върховните функции за договорите и само ги делегира на някой друг прост бушон

Коментар

Working...
                                X