IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Казваш офицерче-незначителна писарушка. А ти като военно какво беше?
    Ами като офицер нямам много имоти. Малко наследство от баща ми и един апартамент закупен от военните. На минимални цени естествено. И със заем. Ама предвид инфлацията 95-96г заемът го изплатих за две-три години. Пък и заемът беше "младоженчески". И когато ти се роди второ дете... направо го отписваш.
    Ни мъ мисли за проз. Ни съм!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Йоска, момиче си бре. Пак ли забрави ???

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
        за кой партиен цвят говориш... и това мазното имам много мои приятели , които са големи специалисти и професионалисти .. а другите които не ги познавам са селтаци...Нали така пич... Аз за тебе съм селтак , какво ще кажеш ... некомпетентен , непрофесионалист от нищо не разбиращ и на всичкото отгоре съм и политически пристрастен .. нали равновесен ... да ви имам идиотското мислене ...Приятели или непознати - има и можещи и неможещи...
        Йоска, момиче си бре. Пак ли забрави ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Дааа, създава се нова партия - на тухларите......

Лорда - 4
          чунчо - 5
          цветанов - 6
          димката - 8

Някой да каже 9........първи път.......втори път.........На последният ред, господина, стари къщи на село не се броят.....

Коментар

Бих те запЦувал с най-грозните псувни да знаеш!!! Само културата ми не го допуска!
            Това е моят приятел превишил 80-те но несломим дух кореспондирал с папата и папския нунций в България по безброй исторически връзки България- Италия. Написал книги за българите в Украйна и прочее и прочее! Трябва да си пълен кретен за да омаловажаваш такъв корифей в историческата наука!
            http://www.book.store.bg/p10636/bylg...gi-neshev.html
            Представям си и колко си бос за да игнорираш славянството!!!!!!!!!!!!!
            Знаех си че нивото ти е ниско, но сега до доказа 100-кратно!
            Лорде, комунист и началник не се псуват ,че хващат и се размножават.
            Отделно рискуваш да те улови и СПИН.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Интересно защо недорасляци като чунчо си мислят, че сериозните участници във форума ще стоим постоянно да отговаряме на пубертетските им простотии?
              За мен Цветанов е доказано корумпиран и точка. Когато се смени властта и прокурорите вече няма да бъдат рекетирани от Цвъки, те ще го подгонят. При това с удоволствие.
              Ама пуберчето се пъне да ми обяснява как Цвъки имал много пари като офицер от полицията (незначителна писарушка), как тъща му (пенсионерката) била му дала пари... От къде ги е взела е тайна...
              Впрочем "наивник" го изясни: от скрина!
              гигов не се ли умори да се правиш на форумния шут ... интересен беше до едно време , но смени поне малко репертоара ,че доскуча..апартаментите та апартаментите..Аз селчо имам 8 апартамента без да броя общите ..обади се на монти да ми направи ревизия , виждам голям юнак е станал....

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                Най ми е забавно да гледам как тъпите комундета сами се прецакват - направо не е истина. Ето сега пресен случай с Кутев - направо култово изпълнение - мухахахахах, представям си в какъв смут са тъпите фенове на червените - сигурно сами се досещат какъв ще го ядат и на следващите избори.
                Ако има разумни избиратели в тази държава, Комунягите не трябва да припарват до властта поне 30 години за да стъпим на крака. Може да не са Герб, но комунист равно на инфлация, а инфлация равно на ограбване на доходи и спестявания. Ще гласувам ако трябва за Атака или за РЗС, но БСП не трябва да припарват до кабинета, иначе пладнешкият обир продължава. А ако може и да променят състава на корумпираният съд и да тикнат няколко крадливи министри в затвора, само тогава ще има респект и ще спрат кражбите от кацата с меда(БЮджета)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Напротив, познавам много хора работещи в администрацията, и на ниско и на средно и на високо ниво. И мога с чиста съвест да кажа, че тези хора са професионалисти по нищо не отстъпващи на хората занимаващи се подобни дейности в частния сектор.

За сметка на това много често политически назначените им шефове са брутални идиоти. А когато идиот ти спуска задачите колкото ще да си кадърен нищо не можеш да направиш
                  за кой партиен цвят говориш... и това мазното имам много мои приятели , които са големи специалисти и професионалисти .. а другите които не ги познавам са селтаци...Нали така пич... Аз за тебе съм селтак , какво ще кажеш ... некомпетентен , непрофесионалист от нищо не разбиращ и на всичкото отгоре съм и политически пристрастен .. нали равновесен ... да ви имам идиотското мислене ...Приятели или непознати - има и можещи и неможещи...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Интересно защо недорасляци като чунчо си мислят, че сериозните участници във форума ще стоим постоянно да отговаряме на пубертетските им простотии?
                    За мен Цветанов е доказано корумпиран и точка. Когато се смени властта и прокурорите вече няма да бъдат рекетирани от Цвъки, те ще го подгонят. При това с удоволствие.
                    Ама пуберчето се пъне да ми обяснява как Цвъки имал много пари като офицер от полицията (незначителна писарушка), как тъща му (пенсионерката) била му дала пари... От къде ги е взела е тайна...
                    Казваш офицерче-незначителна писарушка. А ти като военно какво беше?

Коментар

• Интересно защо недорасляци като чунчо си мислят, че сериозните участници във форума ще стоим постоянно да отговаряме на пубертетските им простотии?
                      Цвъцко,откъде взе парите за апартаментите?
                      Ами от скрина.
                      Кой ги е сложим там?
                      Ами тъщата.
                      А тя откъде ги взе?
                      Аз и ги давам.
                      А ти откъде ги взе?
                      Нали казах,от скрина...
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Най ми е забавно да гледам как тъпите комундета сами се прецакват - направо не е истина. Ето сега пресен случай с Кутев - направо култово изпълнение - мухахахахах, представям си в какъв смут са тъпите фенове на червените - сигурно сами се досещат какъв ще го ядат и на следващите избори.

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        И Президента изкараха, че трябва да е в затвора, затова ,че му изпратили хора да го корумпират, а тий диването ,нещял да вземе рушвета, и на всичко отгоре не отишъл да доносничи и клевети, агентите на БСП. Направил се ,че не е чул, защото ,човека е интелигентен и е преценил, че една такава лайняна тояга като БСП от която и страна да е пипнеш все ще се овъртиш в лайната им.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Ясно колко е историк !!!
                          Бих те запЦувал с най-грозните псувни да знаеш!!! Само културата ми не го допуска!
                          Това е моят приятел превишил 80-те но несломим дух кореспондирал с папата и папския нунций в България по безброй исторически връзки България- Италия. Написал книги за българите в Украйна и прочее и прочее! Трябва да си пълен кретен за да омаловажаваш такъв корифей в историческата наука!
                          http://www.book.store.bg/p10636/bylg...gi-neshev.html
                          Представям си и колко си бос за да игнорираш славянството!!!!!!!!!!!!!
                          Знаех си че нивото ти е ниско, но сега до доказа 100-кратно!

Коментар

нищо не немонстрирам, това е част от личната ми история. Не познавам българин, който да е приятел с номиниран за "Нобел".
                            Все пак аз съм приятел с проф. историк , кандидат на науките ІІ степен от когото имам подарени 4 книги с посвещение. Човека е член на славянското дружество и често ме кани там когато идват гост-лектори. Така че не ми се праЙ
                            Ясно колко е историк !!!
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Комунягите се изпокриха като хлебарки. Заровиха се в канала за още помия!
                              Спазваме правилото - " убий " простака с мълчание....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                А клеветата, не е ли по лоша и от чума. Вие сте клеветници, Я сега кажете как така 6 те апартамента на Цветанов станаха 5. Негодувам заради факта , че подръжниците на БСП са долна измет и клеветят хората.без да имат факти. Постнахте една декларация в която няма нищо нередно. А защо не направите едно такова заявление за Другарката ви Масларова , която в момента е подсъдима, Я да видим тя за колко хиляди евро си е купила маркови дрешки ,от данъците на дрипавите и гладни грачещи комунистчета тъпирчета. И как така един строеж който по експертна оценка струва 8 милиона лева е стигнал до цена 18 милиона лева. Ето давам ви тема да плюете на воля. Но ако говорите безпочвени глупасти без доказателства , пак ще ви наритам еваните задници.
                                Не знам, ако аз бях модератор, щях да трия личните обиди и да оставям хората рахат да плюят политиците. Ти хубаво я плюеш Масларова. Тя според мен заслужава. Но не плюй колегите. По този начин осакатяваш темата.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X