Комунягите се изпокриха като хлебарки. Заровиха се в канала за още помия!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСпоред Серго и компания /спинозни БСП/ нямаш право да се връщаш назад!
Каквото било, било /откраднати десетки милиарди/ , виж сега безобразията на управляващите /злоупотреби с десетки хиляди левове/Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 22:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеХайде бре другари комуняги. дадох ви тема. Значи да приемем ,че цветанов е откраднал 200000 да си ремонтира виката, в същото време Масларова е подсъдима за 10 милиона. Не мисля ,че трябва да обръщаме такова голямо внимание на някакви си 200000 при положение ,че можете да оплюете човек които е ограбил 10 милиона. Нека да степенуваме кражбите по важност все пак. захвнали сте се с кокошкарите. дайте да видим сега за истинските бандити. какво ще оплюете.
Каквото било, било /откраднати десетки милиарди/ , виж сега безобразията на управляващите /злоупотреби с десетки хиляди левове/
Коментар
-
Хайде бре другари комуняги. дадох ви тема. Значи да приемем ,че Цветанов е откраднал 200000 да си ремонтира вилата( и не е подсъдим), в същото време Масларова е подсъдима за 10 милиона. Не мисля ,че трябва да обръщаме такова голямо внимание на някакви си 200000 при положение ,че можете да оплюете човек които е ограбил 10 милиона. Нека да степенуваме кражбите по важност все пак. захвнали сте се с кокошкарите. дайте да видим сега за истинските бандити. какво ще оплюете.дайте сега декларацията на Масларова да видим аджеба колко е нещастна и бедна завалията. Чак я съжалявам.
Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЛендлорде, вече не е кул да се демонстрират познанства в тези среди.
Похвали се, че си приятел на номиниран за "Нобел" физик/икономист/писател..
Все пак аз съм приятел с проф. историк , кандидат на науките ІІ степен от когото имам подарени 4 книги с посвещение. Човека е член на славянското дружество и често ме кани там когато идват гост-лектори. Така че не ми се праЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕто. Това ако не е трик да се гонят хора с мнения. Чунчо естествено знае, че Гигов няма да се уплаши, но не вярвам някой да мисли, че най редовните участници в темата най много я разбираме политиката. При тези постоянни обиди много хора, които имат полезни за всички ни знания стоят на тъча и си викат: "То като ще ме псуват и обиждат, по добре да си мълча."Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАми те циганите по рождение са такива.
Те са много по-съзнателни от нас, па камо ли да ги сравнявате с некакви полу-хора, полу-животни, и нито хора, нито животни - ами цигани, бълвоч на природата, които хората ги е било гнус да убият.
Ако бех японец, заради това щех да намразя българите за цял живот и щех да предам на поколенията същото.
Прочее, в Япония и Китай нема цигани, както нема и евреи.
Вал, ти кво, кът си чела Клавел, мислиш, че жената при японците следва бу-ши-до?
Скрий се некъде с твоята японскост - а по-добре бъди българка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗаеби тази работа успива - то това е философията на бушидо. Без да се тревожиш за маловажни неща просто да резнеш главата на някой щот те погледнал лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАми те циганите по рождение са такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗаеби тази работа успива - то това е философията на бушидо. Без да се тревожиш за маловажни неща просто да резнеш главата на някой щот те погледнал лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKev, тази теория крие доста подводни камъни- успива и работи за тези, които ни успиват.
Иначе съм съгласна с теб, че не трябва да се драматизират непроменимите неща, но те са само относително такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеС предварителната уговорка, че знанието само по себе си не води до познание, и че мъдрост на заем не е истинска мъдрост (специални поздрави на Асен1975) ще споделя какво имах предвид, а то малко или много може да се сведе до 2-3 изречения:
Не се трвожете за нещата, които не може да промените! Мислете и се опитвайте да промените само това, което бихте могли! Истинското щастие е в малките неща, и се усеща винаги със сърцето!
П.П. Може би "тъп" пост за тая тема, но това е което мисля в момента. Лека вечер, и бъдете здрави!
Иначе съм съгласна с теб, че не трябва да се драматизират непроменимите неща, но те са само относително такива.
"..хорошую религию придумали индусы.."
Коментар
Коментар