IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Чичовото, хайде не се хващай за дреболии. Ясно е, че те мен са консултирали. Неточността ми не променя нищо в поста. Въпросът е в самоувереността на бикомечов за неща, от които не разбира нищо. Дори и дилетант не е в историята.
    Съгласен.....
    Само че, много бързо "написахте историята ", новите историци и бутнахте ББ в нея.....
    Основният постулат за 40-50 г срок на събитията не спазвате.....Но самочувствие имате.....и самоувереност.....

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Гледам референдум по бнт-ей гербери да вземете лудото яне за гербер,че онзи вашия за нищо не става
      Ми че то в момента ни управлява тройната коалиция ГЕРБ, лудото яне + дегенератите от атака. Хвани единия, удари другия. Чак и Тиквата го е срам от коалиционните му партньори та гледа на ги изкарва много много на светло, освен ако трябва да се извърти някой неетичен номер на някой друг. за което Яне е винаги готов

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        1. Кой твърдеше, че не съществуват български историци, поддържащи автохтонната теория - ти
        2. Това лъжа ли е - лъжа е
        3. Кой твърдеше, че за вселенския събор, на който е приет българския език за църковен, в документите пише славянски език и славянска писменост, а не български език и българска писменост - ти
        4. Това лъжа ли е - лъжа е
        5. Кой твърдеше, че на латински език думата slavorum означава славяни - ти
        6. Това лъжа ли е лъжа е

Айде моля да не говорим за стара история, щото не я разбираш, а който от колегите се интересува може да прочете в 30+, кой какво е казал.

Да поговорим за една снимка от 1995 година
        http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067
        на която дружески си пият ичкията
        Отляво надясно: Венцислав Стефанов, съдружник в Интергруп, вицепрезидент на "Славия" и БфС, Румен Николов-Пашата, Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон", Николай Златев, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на ТСБанк

Как ще я обясниш.
        Абе за последен път ще те покана на 2 септември на консултация с медиевистите от СУ. Заповядай и престани да пишеш глупости, че се излагаш повече от кифладжиите. Дори и не трябва да ти отговарям, ама хайде от мен да мине. И по трите въпроса си дълбоко заблуден. Аре чао, отиди да се изкъпеш в морето да ти се охлади твърдоглавата глава

Коментар

• Гледам референдум по бнт-ей гербери да вземете лудото яне за гербер,че онзи вашия за нищо не става
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
            как мислиш пич дали ще ти е приятно всеки ден да се четеш във вестника и насам натам например като чекиджията.... все си мислих че си малко по интелигентен от общата маса нещастници , но се оказа по голям чекиджия..
            мога да изброя огромно количество прозвища, с които медиите пряко или косвено контролирани от Боко обсипват всички конкурентни политици и партии. Мръсните номера, които медиите на Пеевски правят на кого ли не като използват държавни пари които Боко налива в частна банка за да финансира тези брутални посегателства на добрия вкус.

как беше, ако човек воюва с швейцарци има резон да спазва женевската конвенкция, като воюва с талибани, чужди на всяка цивилизация, бой по каските, касетъчни бомби и напалм в пещерите

Коментар

Чичовото, хайде не се хващай за дреболии. Ясно е, че те мен са консултирали. Неточността ми не променя нищо в поста. Въпросът е в самоувереността на бикомечов за неща, от които не разбира нищо. Дори и дилетант не е в историята.
              Лъжеш. Ти не си историк. Ти не знаеше до преди малко, че през 1995 година Бойко Борисов си е пиел ичкията със СИКаджиите, а ще ми говориш за стара история.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Мечо...

Нали знаеш от световната литература и история, че спорът с евреин е най-малкото непродуктивен?

Моят съвет е да не спориш с евреи.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

ти научи ли процентите или си същия тъпак..
                  Обиди, обиди, обиди, и липса на аргументи !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Ти ли си ги консултирал или те тебе......

пп Това сме българите - от история, футбол, латински и политика разбира всеки....

Коментар

Историята аз си я зная. Но ти страхливо отказа консултацията, която можех да ти уредя с проф. П. Ангелов и другите медиевисти от Софийския университет. Същото е и с латинския - някаква твоя позната, която поназнайвала латински сигурно не знае повече от латинистите от СУ, които съм консултирал след твоите идиотски твърдения. Та ако искаш консултация, няма проблем. От 1 септември колегите ми са на твое разположение. Та не говори за история, като не я разбираш. По-добре за политика - там нямаш равен.

ПП Това сме българите - от история, футбол и политика разбира всеки.
                      1. Кой твърдеше, че не съществуват български историци, поддържащи автохтонната теория - ти
                      2. Това лъжа ли е - лъжа е
                      3. Кой твърдеше, че за вселенския събор, на който е приет българския език за църковен, в документите пише славянски език и славянска писменост, а не български език и българска писменост - ти
                      4. Това лъжа ли е - лъжа е
                      5. Кой твърдеше, че на латински език думата slavorum означава славяни - ти
                      6. Това лъжа ли е лъжа е

Айде моля да не говорим за стара история, щото не я разбираш, а който от колегите се интересува може да прочете в 30+, кой какво е казал.

Да поговорим за една снимка от 1995 година
                      http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067
                      на която дружески си пият ичкията
                      Отляво надясно: Венцислав Стефанов, съдружник в Интергруп, вицепрезидент на "Славия" и БфС, Румен Николов-Пашата, Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон", Николай Златев, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на ТСБанк

Как ще я обясниш.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Произвеждаме „калинки“ за Турция

Това е скандално! Турция ни обвинява и то с право, че издаването на дипломи-ментета е станало държавна политика > http://offnews.offroad-bulgaria.com/...ki-za-turtsiya
                        Коки, имай мярка, все пак.

Обществена "тайна" от години е, че тъпи турчета идват и си купуват дипломи от некакви световно неизвестни частни "университети" у нас, да кажем например - ПУТКА, сега вече преименован.

Алъш-вериш, аркадашлар, и вие си го знаете, фесове мазни. Не ми е ясно за какво тогава ревете?

Това не е наша държавна политика, но фесовете-резаняци, заедно с теб, Коки, искат да ни злепоставят.
                        Last edited by vmankov; 24.07.2012, 21:10.

Коментар

Историята аз си я зная. Но ти страхливо отказа консултацията, която можех да ти уредя с проф. П. Ангелов и другите медиевисти от Софийския университет. Същото е и с латинския - някаква твоя позната, която поназнайвала латински сигурно не знае повече от латинистите от СУ, които съм консултирал след твоите идиотски твърдения. Та ако искаш консултация, няма проблем. От 1 септември колегите ми са на твое разположение. Та не говори за история, като не я разбираш. По-добре за политика - там нямаш равен.

Ти ли си ги консултирал или те тебе......

пп Това сме българите - от история, футбол, латински и политика разбира всеки....

Коментар

ти научи ли процентите или си същия тъпак....верно ли бе гигов ....но се оказа по голям чекиджия....

димка (йосифффке), не пиши като си в ме...с , че ти личи........
                            Тя любовта към Вожда има един недостатък - обичаш Вожда а ползваш "малкият заек".....

Коментар

Бе къф преподавател. Нали се видя колко ги знае историята и латинския в 30 +

Коментар

Там където свършат аргументите, започват обидите !!!
                                ти научи ли процентите или си същия тъпак..

Коментар

Working...
                                X