IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Прочети последните му 100 поста в политика .....
    И ако смяташ че няма нужда от някакъв преглед ,проверка или напътствие.....
    Иначе прекалих с намека ,но 100 пъти му писах че пише глупости и да спре да се излага!
    Нужда от прегледи, проверки и напътствия имат доста хора от тук, а и не само... Въпросът, е че май напоследък няма качествени преглеждачи, проверяващи и напътсващи, т.е. всички сме един дол дренки, и аз често се чудя за какво по дяволите се водят всички тия спорове, често съпътствани и от лични обиди, когато истината е толкова лесна, проста и ясна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Браво другарю Гигов! А сега обърнете внимание, на декларацията. Закупени имоти на стойност 250000 лева и закупени с какво, с 115 000 евро ипотечен кредит. И излиза , че мятахте толкова плюнки за 20 000 лева, ами този ,човек и съпругата му доходи нямат ли? останалите имоти със стойност нула са дарение на дъщеря му , на жена му и в единият има наследство 1/6 . И какво излиза ,че закупените апартаменти са 2 с ипотечен кредит. И комунистическите лиги се точеха до земята и дъх не можете да си вземете от омраза и от мерак да наплюете колкото може повече. Кътните зубки ви знам на другарите.
      Само дето ипотечния кредит е 59 000 евро или 115 000 лева........., така, че висят едни 140 000 лв. с неясен произход.

Закупени имоти през 2008 г. по декларация за 255 000 лева, ипотечен кредит за 115 000 лева, разлика от 140 000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Ти си много смешно пуберче.

Ето ти Декларацията подадена пред Сметната палата от Цветан Цветанов при встъпване в длъжност вицепремиер.

http://register.bulnao.government.bg...E88D325929.xml

Това са му имотите тогава. А отзад е годината на придобиване. Калмукът преди да влезе в политиката е имал един наследствен апартамент и един закупен от МВР като служител.

И 2007г внезапно забогатява.

Достатъчно ли е пуберче тъпо?
        Браво другарю Гигов! А сега обърнете внимание, на декларацията. Закупени имоти на стойност 250000 лева и закупени с какво, с 115 000 евро ипотечен кредит. И излиза , че мятахте толкова плюнки за 20 000 лева, ами този ,човек и съпругата му доходи нямат ли? останалите имоти със стойност нула са дарение на дъщеря му , на жена му и в единият има наследство 1/6 . И какво излиза ,че закупените апартаменти са 2 с ипотечен кредит. И комунистическите лиги се точеха до земята и дъх не можете да си вземете от омраза и от мерак да наплюете колкото може повече. Кътните зубки ви знам на другарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Точно

Проверка за кого? И защо? И то във ФОРУМ?
          Прочети последните му 100 поста в политика .....
          И ако смяташ че няма нужда от някакъв преглед ,проверка или напътствие.....
          Иначе прекалих с намека ,но 100 пъти му писах че пише глупости и да спре да се излага!

Коментар

• Гледам агент Камен се загуби нещо, няма време ли, срам ли го е..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Хайде чао. Приятно прекарване в комунистическият кръжок. С простаци не може да се спори. Когато намерите нещо ,черно на бяло, например нотариалните актове на Ц.Ц да ги видим негови ли са тези имоти и кога ги е придобил тогава ще говорим. Прокуратурата нищо не откри. Само вие сте просветените и знаете. Хайде успехи, дрипльовци, Като замогнете ще разберете , че "сиромах човек жив дявол".(не съм го казал аз).
              Много ти здраве пубер лъжлив. Запуших ли ти устата? Това е декларацията подадена от самия Цветанов пред сметната палата. И е изтеглена от сайта на сметната палата. А до тогава Цвъки е бил само служител на МВР и то дребна писарушка и само една година заместник-кмет. И как само се е напазарил!!! А представи си Кмета как се е облажил. Ама Боко не подава декларации. Всъщност подава, ама пише че няма какво да декларира. Щото е архилъжец! Главният ЛЪЖЕЦ на републиката и тъпичкият му оръженосец Санчо Цветанов!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                1 напред, 2 назад
                Аз бях по-оптимистично настроен, но явно съм грешал.

Ще трябва да наблегна в качеството на тази 1 напред, за да компенсирам количеството в тези 2 назад.

Коментар

Това са от темите табута за герберите и медиите
                  Естествено, хората се събират заедно само ако имат достатъчно общи интереси

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    А да видим сега как ще се извърти.
                    Всъщност дали на Златев Бизнеса не го охранява ИПОН. То всъщност ИПОН на кого ли е ???

Това са от темите табута за герберите и медиите

Коментар

• 1 напред, 2 назад

Коментар

Това е от малкото неща, с които съм напълно съгласна с теб!
                        С теб го караме на "малки стъпки".

Коментар

...
                          Това е от малкото неща, с които съм напълно съгласна с теб!

Всякакви подобни подмятания ме отвращават, да не говоря, че често се използват за нечие сплашване

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Анон ,
                            ще се направя че не съм прочел този пост в името на нашите минали добри отношения...
                            Поздрави!
                            Точно това ме разочарова в теб!

Още когато пишеше под Мече Цвети не съм те смятал за манипулатор и човек, който заплашва със служебно положение.

Самият израз "проверка" ме кара да дефекирам от отвращение.

Коментар

прокуратурата не го е търсила даже, данъчните разглеждаха с какви доходи са купени тези имоти, които сам Цветанов си описа в декларация
                              И данъчните откриха единствено спестявания при тъща му, която помогнала...

Чунчо, знаеш ли от кого се държи "Ипон", която охранява половината едър бизнес?
                              И в кои години са взимани големите договори?
                              А да видим сега как ще се извърти.
                              Всъщност дали на Златев Бизнеса не го охранява ИПОН. То всъщност ИПОН на кого ли е ???

Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Твоята малка душичка започна със заплахите.
                                Вече е документирано.

П.П. Продължавай да се отваряш.
                                Анон ,
                                ще се направя че не съм прочел този пост в името на нашите минали добри отношения...
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X