IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Оди да си пърдиш с вашата "иврит" азбука, преписана отсекъде.

Азбуката, която е кирилица, е българска. Не е славянска, има много букви, принадени точно към звуци, дошли от така наречените прабългари, а и от траките.

---------------------------------------
    Мечо, остави го тоа нещастник, не виждаш ли, че му правиш кеф, като снизхождаш да спориш с него?
    Абе антисемитче, ти още ли дишаш след Бургас? Да си чувал за глаголица?

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Ще ги наругаеш ли, като твърдят, че са написали азбука за славянския език?
      Цитат, моля!
      Доказателство, че това е казано от Кирил и Методи?

Чакам, въздухарско еврейче.

Въобще - къде се вреш ти в нашите работи?!!
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Вече ми се иска да те нарека обикновен тъпанар, ама няма. То и да ти уредя интервю с братята Константин и Методий, то ти пак няма да признаеш тяхната азбука за славянска, а не за българска. И сигурно щеше да им обясниш какво точно са написали.

ПП А Александър Македонски българин ли беше според теб?
        argumentum ad hominem нали го знаеш какво означава това и кога се използва

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Като си такъв велик историк знаеше ли до преди аз да напиша днес тук, че настоящия премиер Бойко Борисов през 1995 година си пиеше ичкията с убийците от СИК ???
          ще си по-точен, ако наблегнеш не на пиенето, а на съвместната работа и бизнес начинания...подчинени изцяло на закоността и ...частното "доброволно" застраховане в онези години )

Коментар

братята Константин и Методий, то ти пак няма да признаеш тяхната азбука за славянска, а не за българска.
            Оди да си пърдиш с вашата "иврит" азбука, преписана отсекъде.

Азбуката, която е кирилица, е българска. Не е славянска, има много букви, принадени точно към звуци, дошли от така наречените прабългари, а и от траките.

---------------------------------------
            Мечо, остави го тоа нещастник, не виждаш ли, че му правиш кеф, като снизхождаш да спориш с него?
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Ще ти отговоря, щото си ми симпатичен, но учтивостта изисква първо ти да отговориш на моя въпрос, щото аз попитах пръв

Като си такъв велик историк знаеше ли до преди аз да напиша днес тук, че настоящия премиер Бойко Борисов през 1995 година си пиеше ичкията с убийците от СИК ???
              Разбира се, че зная. Аз също бях там, ядох и пих на воля. Доволен ли си сега?
              А кажи какво ще речеш на двамата солунски братя, като ги видиш? Ще ги наругаеш ли, като твърдят, че са написали азбука за славянския език?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                Гледам референдум по бнт-ей гербери да вземете лудото яне за гербер,че онзи вашия за нищо не става
                абсолютно, по-гербер е и от ...папата
                Пусто само, че герберите не искат да чуят идеите му( той, сигурно и за това е с тях) за нова конституция, референдуми и парламент от 100 броя/членове в него ))

Коментар

Вече ми се иска да те нарека обикновен тъпанар, ама няма. То и да ти уредя интервю с братята Константин и Методий, то ти пак няма да признаеш тяхната азбука за славянска, а не за българска. И сигурно щеше да им обясниш какво точно са написали.

Ще ти отговоря, щото си ми симпатичен, но учтивостта изисква първо ти да отговориш на моя въпрос, щото аз попитах пръв

Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Що ти се иска. Щото нямаш аргументи нали. Щото истината не е на твоя страна нали. Щото премиера, който хвалиш, преди 17 години пиеше с убийците от СИК.

Бе какво е това твоето самочувствие на историк, след като не знаеш историята от преди 17 години ???

Коментар

Много би ми се искало да ти кажа, че си невероятен чукундур, но няма, тъй като не е учтиво.
                      Що ти се иска. Щото нямаш аргументи нали. Щото истината не е на твоя страна нали. Щото премиера, който хвалиш, преди 17 години пиеше с убийците от СИК.

Бе какво е това твоето самочувствие на историк, след като не знаеш историята от преди 17 години ???
                      tnm

Коментар

Спри с манипулациите. В поста си аз обясних в какво излъга. Защото за теб истината не е важна.

Отговори на въпроса ми, ако си наистина историк, не бягай като страхливец.
                        Знаеше ли до преди малко, че премиера Бойко Борисов, който е на път да влезе в учебниците по история, през 1995 година кротко си пиеше ичкията със СИКаджиите ???
                        Много би ми се искало да ти кажа, че си невероятен чукундур, но няма, тъй като не е учтиво.

Коментар

А бе къф историк може да е тоя. Той не знае, че преди 17 години настоящия премиер Бойко Борисов беше биз бизе със СИКаджиите, ще ми се прави, че знае за средните векове !!!
                          Те средните векове са лесни, чумата ги е тръшнала всичките и е останало само черно средновековие

Коментар

• А бе къф историк може да е тоя. Той не знае, че преди 17 години настоящия премиер Бойко Борисов беше биз бизе със СИКаджиите, ще ми се прави, че знае за средните векове !!!
                            tnm

Коментар

Абе за последен път ще те покана на 2 септември на консултация с медиевистите от СУ. Заповядай и престани да пишеш глупости, че се излагаш повече от кифладжиите. Дори и не трябва да ти отговарям, ама хайде от мен да мине. И по трите въпроса си дълбоко заблуден. Аре чао, отиди да се изкъпеш в морето да ти се охлади твърдоглавата глава
                              Спри с манипулациите. В поста си аз обясних в какво излъга. Защото за теб истината не е важна.

Отговори на въпроса ми, ако си наистина историк, не бягай като страхливец.
                              Знаеше ли до преди малко, че премиера Бойко Борисов, който е на път да влезе в учебниците по история, през 1995 година кротко си пиеше ичкията със СИКаджиите ???
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Съгласен.....
                                Само че, много бързо "написахте историята ", новите историци и бутнахте ББ в нея.....
                                Основният постулат за 40-50 г срок на събитията не спазвате.....Но самочувствие имате.....и самоувереност.....
                                И 100 години традиция в лиз..не на зад...ци на политици.

Коментар

Working...
                                X