IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да видим значи как стои въпроса с корупцията към момента

Бойко - снабди с една камара изгодни договори нежена му
    Цветанов - снабдил се човека с апартаменти
    Миро - този пък е толкова прост че даже не си крие корупцията

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Другарю Гигив първо по ваше донесение апартаментите бяха 6. Според декларацията те са 5.и 1/6 (първа плюнкаи лъжа) Второ два от апартаментите не са негова собственост а са на дъщеря му и жена му.(втора плюнка и лъжа) останаха 3
      този от 1991 г, е ясен като произход на средства останаха 2 закупени с пари от ипотека.И така не остана нищо което да е придобито по престъпен начин.(това сочи тази декларация) Ако всичките ти документи са като тази декларация в която всичките придобивки са с доказан произход по добре ги вземи навий ги на фунийка и си ги заври там дето слънце не огрява. А за всички останали плюнки покажи доказателства. Ако нямаш забии нос там дето си мушна документите и дишай дълбоко! И не се хаби чак толкова .
      Пуберче, на коя точно дъщеря е апартамента? Няма значение щото по време на придобиването всичките са малолетни, а едната не е родена.
      Същественото е че Цвъки само през 2007 и 2008 се е сдобил с 4 апартамента и е направил ремонт на къ‘ща (вила) който е на стойност поне 200 000 лв без обзавеждането. А човекът не е бил на работа. Всъщност имал някакви доходи от сдружение ГЕРБ (бележката му е издадена и подписана от самия него, като председател0 и от партия ГЕРБ (документите-същия случай като преди). Или както ти каза другаря "наивник"

Цвъцко,откъде взе парите за апартаментите?
      Ами от скрина.
      Кой ги е сложим там?
      Ами тъщата.
      А тя откъде ги взе?
      Аз и ги давам.
      А ти откъде ги взе?
      Нили казах,от скрина...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Че Цветанов е корумпиран едва ли има две мнения. И Тиквата дори го призна като не го номирина за президент, пък нали беше казал че и идиот да посочи пак ще го направи президент

Коментар

• Коментар

• Браво Чунчо постоянно демонстрираш преобладаващите качества на всеки един запален гербер. Трябва да слагат мислите ти на лозунгите на Партията. Да се учат младите герберасти какво е добро и какво е лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Мечо, независимо че в политическите ни възгледи има известни разногласия, аз много те уважавам поради няколко причини, които смятам че е излишно да споменавам

Наивник, името на мебелната къща направила скрина, плийс!
              На Мечо политическите възгледи са в различия с всички, щото той няма политически възгледи. Той плюе всички управлявали. Такива като него биха се радвали само на собствено управление и непогрешимо мнение разбира се. Нали лопатко?

Коментар

Другарю Гигив първо по ваше донесение апартаментите бяха 6. Според декларацията те са 5.и 1/6 (първа плюнкаи лъжа) Второ два от апартаментите не са негова собственост а са на дъщеря му и жена му.(втора плюнка и лъжа) останаха 3
                този от 1991 г, е ясен като произход на средства останаха 2 закупени с пари от ипотека.И така не остана нищо което да е придобито по престъпен начин.(това сочи тази декларация) Ако всичките ти документи са като тази декларация в която всичките придобивки са с доказан произход по добре ги вземи навий ги на фунийка и си ги заври там дето слънце не огрява. А за всички останали плюнки покажи доказателства. Ако нямаш забии нос там дето си мушна документите и дишай дълбоко! И не се хаби чак толкова .

Ето. Това ако не е трик да се гонят хора с мнения. Чунчо естествено знае, че Гигов няма да се уплаши, но не вярвам някой да мисли, че най редовните участници в темата най много я разбираме политиката. При тези постоянни обиди много хора, които имат полезни за всички ни знания стоят на тъча и си викат: "То като ще ме псуват и обиждат, по добре да си мълча."
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  По въпроса имам цяло изследване. Там доказвам, че другарят Цветанов се е облажил с ПОНЕ 1 милион лева. И съм го постнал навремето, ама ти пуберче си много млад и не си го прочел. Няма заради тебе да си търся постове преди почти 2 години. Пък и никой не вярва че Цвъцко е бил дарен от тъщата си (пенсионерка). Ама пуберче, тази тъща освен дъщеря си (Цветановата жена) има и син. Къде в България някоя майка дарява имущество на богатия си зет, а оставя без имот бедния си син? Не ми пробутвай герберо-Цветановите малоумия. Дарение на стойност НУЛА. Хайде де!
                  А бе младеж, та само във вилата на село си Цвъки е вложил поне 200 000 лв, без обзавеждането. Това беше видно от снимки и от показания на съседи.
                  Виж кво! Иди поплачи на рамото на татко си да ти даде две-три хиляди лева да си поиграеш още във форекса. Тук един фалирал брадат евреин ни стига! Оня разнася пици из града, ама сутрин като стане първо се изсира във форума.

Коментар

• Мечо, независимо че в политическите ни възгледи има известни разногласия, аз много те уважавам поради няколко причини, които смятам че е излишно да споменавам

Наивник, името на мебелната къща направила скрина, плийс!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Цвъцко,откъде взе парите за апартаментите?
                      Ами от скрина.
                      Кой ги е сложим там?
                      Ами тъщата.
                      А тя откъде ги взе?
                      Аз и ги давам.
                      А ти откъде ги взе?
                      Нили казах,от скрина...
                      Е те това е порочен кръг. Що каза оттатък, че не разбираш за какво спорим ???
                      tnm

Коментар

С предварителната уговорка, че знанието само по себе си не води до познание, и че мъдрост на заем не е истинска мъдрост (специални поздрави на Асен1975) ще споделя какво имах предвид, а то малко или много може да се сведе до 2-3 изречения:

Не се трвожете за нещата, които не може да промените! Мислете и се опитвайте да промените само това, което бихте могли! Истинското щастие е в малките неща, и се усеща винаги със сърцето!

П.П. Може би "тъп" пост за тая тема, но това е което мисля в момента. Лека вечер, и бъдете здрави!
                        Не съм съгласен. Да питаме Асен как мисли. Обаче ако не мисли правилно, ще споря.

Тема политика трябва да върви нон стоп и да помолим модераторите да са безкомпромисни към личните нападки между съфорумци, и същевременно да позволяват всякакви допускания за политиците !!!
                        tnm

Коментар

• Цвъцко,откъде взе парите за апартаментите?
                          Ами от скрина.
                          Кой ги е сложим там?
                          Ами тъщата.
                          А тя откъде ги взе?
                          Аз и ги давам.
                          А ти откъде ги взе?
                          Нили казах,от скрина...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            И коя е тази лесна и проста истина? Хайде да я чуем.
                            Щото аз лесни истини не знам.
                            С предварителната уговорка, че знанието само по себе си не води до познание, и че мъдрост на заем не е истинска мъдрост (специални поздрави на Асен1975) ще споделя какво имах предвид, а то малко или много може да се сведе до 2-3 изречения:

Не се трвожете за нещата, които не може да промените! Мислете и се опитвайте да промените само това, което бихте могли! Истинското щастие е в малките неща, и се усеща винаги със сърцето!

П.П. Може би "тъп" пост за тая тема, но това е което мисля в момента. Лека вечер, и бъдете здрави!

Коментар

когато истината е толкова лесна, проста и ясна
                              И коя е тази лесна и проста истина? Хайде да я чуем.
                              Щото аз лесни истини не знам.

Коментар

Браво другарю Гигов! А сега обърнете внимание, на декларацията. Закупени имоти на стойност 250000 лева и закупени с какво, с 115 000 евро ипотечен кредит. И излиза , че мятахте толкова плюнки за 20 000 лева, ами този ,човек и съпругата му доходи нямат ли? останалите имоти със стойност нула са дарение на дъщеря му , на жена му и в единият има наследство 1/6 . И какво излиза ,че закупените апартаменти са 2 с ипотечен кредит. И комунистическите лиги се точеха до земята и дъх не можете да си вземете от омраза и от мерак да наплюете колкото може повече. Кътните зубки ви знам на другарите.
                                По въпроса имам цяло изследване. Там доказвам, че другарят Цветанов се е облажил с ПОНЕ 1 милион лева. И съм го постнал навремето, ама ти пуберче си много млад и не си го прочел. Няма заради тебе да си търся постове преди почти 2 години. Пък и никой не вярва че Цвъцко е бил дарен от тъщата си (пенсионерка). Ама пуберче, тази тъща освен дъщеря си (Цветановата жена) има и син. Къде в България някоя майка дарява имущество на богатия си зет, а оставя без имот бедния си син? Не ми пробутвай герберо-Цветановите малоумия. Дарение на стойност НУЛА. Хайде де!
                                А бе младеж, та само във вилата на село си Цвъки е вложил поне 200 000 лв, без обзавеждането. Това беше видно от снимки и от показания на съседи.
                                Виж кво! Иди поплачи на рамото на татко си да ти даде две-три хиляди лева да си поиграеш още във форекса. Тук един фалирал брадат евреин ни стига! Оня разнася пици из града, ама сутрин като стане първо се изсира във форума.

Коментар

Working...
                                X