IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Както се видя в Белоградчик политическа партия ГЕРБ ги води с 4:2 И то 3 години след началото на управлението. Май ще изляза прав, че Св. Бойко ще излезе новият Хелмут Кол и ще управлява 4 мандата.
    Разбирам, че си доволен от водената политика и вярваш, че е добра за теб
    Както и вярваш, че 4 мандата са достатъчни, за да се достигне немския стандарт - във всичко
    Иначе....Белоградчик, май засилва ролята на циганския вот, но няма лошо и това е вид социална политика )

п.п....спомняш ли си защо го детронираха Кол

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      никога не съм мислил ,че един университетски преподавател може да има идол с такова селско възпитание ,интелект и правоговор и така Борчески да го защищава. Мислех че е болест на индивида за силна ръка но не и на интелекта....
      Освен в анонимен форум да се пускат анонимни лъжи,а и това не говори пак добре за човека зад ника дилетант....
      Ша са включа!!!
      Монти,на теб и на клатушкащият се проблемът Ви е,че се мислите за велики,но няма кой да Ви оцени!!!
      Като комунягите!!!Смятаха ,че са незаменими!!!Само че,в какво:В плямпането!!!Да!!!В краденето !!!Да!!!В решаването на проблемите на държавата!!!Не!!!
      С две думи:Плямпала!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Цветанов: И при следващия евродоклад ГЕРБ ще е тази партия, която ще се отчита
        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...d_gerb_shte_e/
        Както се видя в Белоградчик политическа партия ГЕРБ ги води с 4:2 И то 3 години след началото на управлението. Май ще изляза прав, че Св. Бойко ще излезе новият Хелмут Кол и ще управлява 4 мандата.

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДРУЖИНКА

Цветанов: И при следващия евродоклад ГЕРБ ще е тази партия, която ще се отчита
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...d_gerb_shte_e/

Коментар

• http://www.banker.bg/?Channel=2&Cate...Article=466106
            Mного точно казано.Аз съм ги кръстил поразяващите усти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              никога не съм мислил ,че един университетски преподавател може да има идол с такова селско възпитание ,интелект и правоговор и така Борчески да го защищава. Мислех че е болест на индивида за силна ръка но не и на интелекта....
              Освен в анонимен форум да се пускат анонимни лъжи,а и това не говори пак добре за човека зад ника дилетант....
              Бе къф преподавател. Нали се видя колко ги знае историята и латинския в 30 +
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Принципно такъв въпрос е риторичен(съдържа в себе си отговор) и клеветнически (няма доказателства за СИКаджия, член на ръководството на ГЕРБ). Но все пак да дадем добър отговор:
                Ами това какво е http://aigg.wordpress.com/2011/09/04/1-270/

Или Бащицата, да се свети името му, не е от ръководството на ГЕРБ ???
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                  Тц! Разбери, че нямам нищо лично към теб. Ти си просто събирателен образ на хора, които са недоволни от сегашното управление че им спря далаверата. И сега реват и плюят, като преминават всякакви граници на нормалната критика. И как така ще ги управлява човек, който знае по-малко чужди думи от тях. Ами ще ги управлява - мнозинството го избра. И сигурно пак ще го стори. А вие си ревете, форуми колкото щете!
                  Аре чао засега, че имам малко сериозна работа. По-сериозна, отколкото да се занимавам с такива като теб.
                  Няма граница на нормалната критика. ГЕРБ е политическа партия която упражнява контрол върху 90% от медиите. Никаква критика и никакви методи за критика не са малки спрямо подобна антидемократична партия.

Не ми е проблема че не знае чужди думи. Не ми е проблема и че е прост и тъп. Проблема ми е че не схваща че е прост и тъп и се обгражда с прости и тъпи хора, които взимат прости и тъпи решения, които косвено правят и моя живот прост и тъп

Коментар

• [QUOTE=Стамболов;1059286847]Принципно такъв въпрос е риторичен(съдържа в себе си отговор) и клеветнически (няма доказателства за СИКаджия, член на ръководството на ГЕРБ). Но все пак да дадем добър отговор:

Барак Обама: България се е доказала като надежден партньор на САЩ
                    24 юли 2012 | 14:15 | Агенция "Фокус"
                    http://www.focus-news.net/?id=n1679161

София. В писмо до министър-председателя Бойко Борисов президентът на САЩ Барак Обама още веднъж потвърди готовността си да подкрепи българското правителство в процеса на разследване на атентата на летище „Сарафово”. Това съобщиха от правителствената информационна служба. „Терористичната атака, която се случи на българска земя на 18 юли, напомни по зловещ начин за опасностите и предизвикателствата, пред които сме изправени като съюзници. Аз осъждам подобни варварски действия и, както споменах по време на нашия разговор на 20 юли, САЩ имат готовност да подкрепят Вашето правителство в процеса на разследване на зловещата атака. Българските власти под Ваше ръководство отново доказаха своя професионализъм и високо експертно ниво в отговор на това трагично събитие. Бих искал да Ви насърча да продължите да полагате усилия, за да възтържествува справедливостта”, заявява американският президент.
                    Той използва случая да даде висока оценка на сътрудничеството между САЩ и България в борбата с тероризма. „Нашето партньорство е достойно за XXI-ия век, като ние не само споделяме отговорността за общата си сигурност, но също така и отстояваме основните ценности, върху които се гради нашият трансатлантически съюз”, заявява Барак Обама.
                    Президентът на САЩ поздравява премиера Борисов за последователните усилия на правителството на ГЕРБ за укрепване на енергийната сигурност, като подчертава, че това е от съществено значение за Европа и за САЩ.
                    България се е доказала като надежден партньор на САЩ, споделяйки информация и оперативни ресурси при борбата с тероризма, организираната престъпност и киберпрестъпността, както и в пресичането на нелегалния трафик на наркотици и финансови операции. Вашата страна е и ценен член на НАТО, с важен принос към мисиите на Алианса, включително и в Афганистан”, пише още в писмото си до българския министър-председател Обама.
                    „Известни са ми трудностите, породени от минало наследство, които Вашето правителство се е налагало да преодолява, за да наложи убедително върховенството на закона. Въпреки че предстои още работа, сте постигнали значителен напредък. Очаквам да продължим съвместната работа по по-нататъшни демократични реформи, които ще позволят на съдебната система да работи по-ефективно срещу организираната престъпност и корупцията”, допълва Обама.
                    Президентът на САЩ още веднъж изразява своята най-висока оценка за решимостта на премиера Борисов да защитава и отстоява сигурността на двете страни и народи.[/QU

Стамболов,
                    ти си от Банкя! Признай си. Асфалтирали са улицата пред вас.
                    Не се излагай, какво да каже Обама, че Бойко е тотална тиква ли?!
                    Това е секретна информация и си го знаем само "вътрешните".
                    Last edited by Opiten1; 24.07.2012, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Признавам ти - ти си хитрец на действия Един смел хитрец на действието. Не знам какво точно действие. Имаш смелостта да защитаваш управляваща милиционерска партия в анонимен форум. Да се изправиш сред тези неприятни форумни хитреци на думи и да ги разгромиш с мъдрите думи на Вожда и Учителя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Това дето си го говорхме за пропагандата - ето го в концентриран вид. Повтаря се една и съща лъжа достатъчно много пъти и достатъчно запалено и се надяваш че ще хване достатъчно избиратели.

В случя е леко нелепо, защото моята личност и моите пристрастия нямат никакво значение за никой друг освен мен. Ама като очевидно е развил такъв условен рафлекс и не може да се пренастрои.
                        Тц! Разбери, че нямам нищо лично към теб. Ти си просто събирателен образ на хора, които са недоволни от сегашното управление че им спря далаверата. И сега реват и плюят, като преминават всякакви граници на нормалната критика. И как така ще ги управлява човек, който знае по-малко чужди думи от тях. Ами ще ги управлява - мнозинството го избра. И сигурно пак ще го стори. А вие си ревете, форуми колкото щете!
                        Аре чао засега, че имам малко сериозна работа. По-сериозна, отколкото да се занимавам с такива като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Аз имам един въпрос

Абе като как си го представяте аджеба, СИКаджия да бори престъпността.
                          Принципно такъв въпрос е риторичен(съдържа в себе си отговор) и клеветнически (няма доказателства за СИКаджия, член на ръководството на ГЕРБ). Но все пак да дадем добър отговор:

Барак Обама: България се е доказала като надежден партньор на САЩ
                          24 юли 2012 | 14:15 | Агенция "Фокус"
                          http://www.focus-news.net/?id=n1679161

София. В писмо до министър-председателя Бойко Борисов президентът на САЩ Барак Обама още веднъж потвърди готовността си да подкрепи българското правителство в процеса на разследване на атентата на летище „Сарафово”. Това съобщиха от правителствената информационна служба. „Терористичната атака, която се случи на българска земя на 18 юли, напомни по зловещ начин за опасностите и предизвикателствата, пред които сме изправени като съюзници. Аз осъждам подобни варварски действия и, както споменах по време на нашия разговор на 20 юли, САЩ имат готовност да подкрепят Вашето правителство в процеса на разследване на зловещата атака. Българските власти под Ваше ръководство отново доказаха своя професионализъм и високо експертно ниво в отговор на това трагично събитие. Бих искал да Ви насърча да продължите да полагате усилия, за да възтържествува справедливостта”, заявява американският президент.
                          Той използва случая да даде висока оценка на сътрудничеството между САЩ и България в борбата с тероризма. „Нашето партньорство е достойно за XXI-ия век, като ние не само споделяме отговорността за общата си сигурност, но също така и отстояваме основните ценности, върху които се гради нашият трансатлантически съюз”, заявява Барак Обама.
                          Президентът на САЩ поздравява премиера Борисов за последователните усилия на правителството на ГЕРБ за укрепване на енергийната сигурност, като подчертава, че това е от съществено значение за Европа и за САЩ.
                          България се е доказала като надежден партньор на САЩ, споделяйки информация и оперативни ресурси при борбата с тероризма, организираната престъпност и киберпрестъпността, както и в пресичането на нелегалния трафик на наркотици и финансови операции. Вашата страна е и ценен член на НАТО, с важен принос към мисиите на Алианса, включително и в Афганистан”, пише още в писмото си до българския министър-председател Обама.
                          „Известни са ми трудностите, породени от минало наследство, които Вашето правителство се е налагало да преодолява, за да наложи убедително върховенството на закона. Въпреки че предстои още работа, сте постигнали значителен напредък. Очаквам да продължим съвместната работа по по-нататъшни демократични реформи, които ще позволят на съдебната система да работи по-ефективно срещу организираната престъпност и корупцията”, допълва Обама.
                          Президентът на САЩ още веднъж изразява своята най-висока оценка за решимостта на премиера Борисов да защитава и отстоява сигурността на двете страни и народи.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                            Абе по въпроса за смелостта - то аз си казах, а ти - не! Хитрец си ти, хитрец на думи!
                            Признавам ти - ти си хитрец на действия Един смел хитрец на действието. Не знам какво точно действие. Имаш смелостта да защитаваш управляваща милиционерска партия в анонимен форум. Да се изправиш сред тези неприятни форумни хитреци на думи и да ги разгромиш с мъдрите думи на Вожда и Учителя.

Коментар

• СИКаджия не умее да бори престъпност
                              СИКаджия умее да отстранява конкуренти
                              Last edited by mechobikov; 24.07.2012, 17:09.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Отговори ти бре, няколко пъти. Защо във всеки пост го питаш пак и се опитваш да внушиш, че не ти е отговорил. Мислиш ни за прости ли ???
                                Ами там е работата, че все още виждаме кого плюе. Но не виждаме кой му плаща за това.
                                А ти не си прост. Ти си просто велик българин!

Коментар

Working...
                                X