IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Ей, като нямаш аргументи и започваш с обидите! Не те е срам!
    Не са обиди - обещания са!
    Изпълними обещания - пази се.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      На тебе ако знаеш след този ни диалог колко българи искат да ти въздействат по един определен начин, и по един друг начин, и по още един начин !!!
      Ей, като нямаш аргументи и започваш с обидите! Не те е срам!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        Не, батка еврейче!
        Това е само изискване на юдеите; вас даже ви е страх да напишете пълното му име.

А ние, българите, си решаваме сами, индивидуално, дали да вярваме, на какво да вярваме, и как да го наричаме.
        Не ни требват смърдещи левити с пейсики, алчни, високомерни, двулични - за да ни казват как да вярваме, както на вас, евреите.

А което ни обединява - просто сме българи.
        Нема как.
        Така си е! Нема как!

Коментар

• Религия, деньги и власть - краеугольный камень, из-за которого творятся все "чудеса" в мире
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Всякакви са писали в този форум. Но ти си истинско откритие! Как ти се любувам, ако знаеш. Давай все така. Във времена на криза трябва и хора, които да ни веселят и разсмиват.

И кой, ако не е тайна ти е българският Бог?

ПП Ако не знаеш, Бог се пише винаги с главна буква!
            На тебе ако знаеш след този ни диалог колко българи искат да ти въздействат по един определен начин, и по един друг начин, и по още един начин !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Всякакви са писали в този форум. Но ти си истинско откритие! Как ти се любувам, ако знаеш. Давай все така. Във времена на криза трябва и хора, които да ни веселят и разсмиват.

ПП Ако не знаеш, Бог се пише винаги с главня буква!
              Не, батка еврейче!
              Това е само изискване на юдеите; вас даже ви е страх да напишете пълното му име.

А ние, българите, си решаваме сами, индивидуално, дали да вярваме, на какво да вярваме, и как да го наричаме.
              Не ни требват смърдещи левити с пейсики, алчни, високомерни, двулични - за да ни казват как да вярваме, както на вас, евреите.

А което ни обединява - просто сме българи.
              Нема как.
              Свободен във виелицата.

Коментар

Аз съм БЪЛГАРИН и вярвам в БЪЛГАРСКИЯ бог. И мразя смрадливи евреи да ме учат на патриотизъм в БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !!!

ПП Ако не знаеш, Бог се пише винаги с главна буква!

Коментар

А за това, че Дилетанта се гаври с нас БЪЛГАРИТЕ имаш думи нали !!!
                  Ти българин ли си бре Кев !!! Самочувствие имаш ли изобщо на българин !!!
                  Май не е.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

Аз съм БЪЛГАРИН и вярвам в БЪЛГАРСКИЯ бог. И мразя смрадливи евреи да ме учат на патриотизъм в БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !!!
                    Аха, аха!
                    Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev

Сори, не'ам думи...

П.П. След такива думи ме боли за ценностната ти система
                      А за това, че Дилетанта се гаври с нас БЪЛГАРИТЕ имаш думи нали !!!
                      Ти българин ли си бре Кев !!! Самочувствие имаш ли изобщо на българин !!!
                      Last edited by mechobikov; 03.08.2012, 21:47.
                      tnm

Коментар

Ти, извинявай, християнин ли си или някакъв езичник?
                        tnm

Коментар

Виж по надолу ценностната ми система и не ми навирай в очите един луд евреин дето се е мислел за Господ.

Ма то затъ, вие евреите с вашия Ционизъм откачате !!!

1. Патриотизма е хубаво нещо !!!
                          2. Ционизма смърди !!!
                          Ти, извинявай, християнин ли си или някакъв езичник?

Коментар

Абе Бикомечков, ти толкова ли си глупав? Ако си християнин, трябва да знаеш, че Исус Христос си е чист евреин.
                            Виж по надолу ценностната ми система и не ми навирай в очите един луд евреин дето се е мислел за Господ.

Ма то затъ, вие евреите с вашия Ционизъм откачате !!!

1. Патриотизма е хубаво нещо !!!
                            2. Ционизма смърди !!!
                            tnm

Коментар

Абе Бикомечков, ти толкова ли си глупав? Ако си християнин, трябва да знаеш, че Исус Христос си е чист евреин.
                              дилетантино,Исус не Господ-той е син Божи
                              точно защото материалите не са от мен,а исторически документи,с които е безсмислено да спориш.
                              Пази Боже,децата да ги учи такъв като теб
                              но ако са от някой свободен,нов и т.н университет-на място си -чалгията ще я възпроизвеждаш
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

И затова, вие, юдеите, го кълнете него и всички християни във всяка своя юдейска ежедневна молитва.
                                Ммм?

Момче, не ме карай да изкарам вашите юдейски лайна на общо обозрение.
                                Щото ще ти е много тегаво хората да видят какви човеконенавистници сте вие - евреите, юдеите, ционистите.

Не, направо ме накара.
                                Почвам да събирам цитати от вашите юдео-ционистски писания.
                                Очаквайте, хора, лайната на евреите - ще ви запозная.
                                Last edited by vmаnkov; 03.08.2012, 21:33.
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X