Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДоста резерви има по това как Кунева се съгласяваше с всичко за да се затварят глави при преговорите за членството. И аз мисля, че не са никак случаини връзките и със ЦК на БКП.
По време на преговорите измъкнахме средства, а можехме да се разминем без нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеБСП: Искаме пълен списък на пътувалите със скандалния полет на Авиоотряд 28
БСП пита и кой е бил на скандалния полет на Авиоотряд 28. От партията вече са изпратили въпроси до президента на БФС Борислав Михайлов, до директора на Авиоотряд 28 Пенчо Пенчев и до програмния директор на Канал 3 Сашо Диков.
http://video.bgnes.com/view/36474
Искате списък, ама няма да стане, това е държавна тайна, с кой рита топка министър председателя ни.
Абе, аджеба, Тигрите само ВЕДНЪЖ ли са летели с тоя самолет?
Коментар
-
БСП: Искаме пълен списък на пътувалите със скандалния полет на Авиоотряд 28
БСП пита и кой е бил на скандалния полет на Авиоотряд 28. От партията вече са изпратили въпроси до президента на БФС Борислав Михайлов, до директора на Авиоотряд 28 Пенчо Пенчев и до програмния директор на Канал 3 Сашо Диков.
http://video.bgnes.com/view/36474
Искате списък, ама няма да стане, това е държавна тайна, с кой рита топка министър председателя ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПокрай врътката с ПКБ-тата, дали ще са само 1000?
Аз излизам. До по-късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе става въпрос за жълти новини, а за истината. Аргумента, че всички са свързани с БКП е смешен. Защото едно е някакъв си там мижав комунист, дето може би е станал член на БКП от страх да не го набележат и е съвсем друго снаха на генерален секретар на ЦК на БКП. Тук оправдание не може да има. Колкото и да е кадърна, ясно си личи, че е допусната да е лидер единствено заради връзките си с мастит генерален секретар на ЦК на БКП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеГледам и 1000 декара имали земя. Мощни ГЕРБерски бизнесдами, какво да се прави :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Абе Лорде... и тебе ли те хвана циклофренията...???
Като виден герберист, как се вписва последното ти пожелание за управление...с новата Калинка в земеделието ?
Коментар
-
Като виден герберист, как се вписва последното ти пожелание за управление...с новата Калинка в земеделието ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеМеглена се казва Кунева. Не си е сменяла фамилията. Така че не знам коя е Меглена Пръмова.
Казах ви, не ме интересува кой за кого е женен и кои са му родителите. Не съм закрепостен феодален селянин. Да не цитирам Библията отново...
Меглена я познавам лично и за мен е либерал по идеология, въпреки че е по-умерена от мен. Доказала ми го е многократно. Какво ме интересува личният й живот? Да не съм редактор на жълт вестник?
Или в същност това дето го говорите, че не е феодализъм не е вярно. Тези дето установиха феодализма през 1944 година все още ни управляват и ние нямаме шанс чрез избори да ги изметем, защото те хитро са ни скроили шапка като са заели ръководните постове в абсолютно всички партии.
За Кунева прочетете уикипедия, ако не ми вярвате, а щом се познавате лично можете и да я питате.
За БСП мисля, че няма нужда да ви убеждавам, знаете предполагам поне, че Станишев е син на Станишев.
За ГЕРБ ето на
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
Нямаме избор господин Каролев. Затова и полицаите в България са най много на глава от населението, за да го е страх населението да не би да си помисли, че има шанс да измете наложения от окупаторите през 1944 година политически елитБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Лорда е примерен избирател, слуша какво му говорят, а не гледа какво правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеБихте ли споделили повече за имотите? Аз съм болен на тази тема. Сънувам имоти, всичко съм набил в имоти, очаквам възвращаемост от имоти при доста свит пазар, все такива безумия.Ще ми е интересно да споделите и вашият опит макар и не в конкретика.
После и кризата дойде, та всичко стана доста зле
Разбира се, там не всичко е мое, имам и съдружници.
Човек се учи докато е жив. Кризата беше добър урок
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеБлагодаря, навлязохте в доста конкретика която е интересна. Особено това за аташетата и бизнесклимата. Въпроса е кои са тези институции, които да гарантират добрия бизнесклимат и как да ги направим работещи. Не може държава да се управлява като локални пожарни огнища, трябва цялостна визия, добре работещи институции и безкомпромистно преследване на сделки под масата на всяко ниво.
Коментар
Коментар