IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Не логичния въпрос според мен е защо се харчат без сметка парите на данъкоплатците.
    И логичния отговор е само един. Защото може. То това е основното във властта - поне както се разбира в българия - можеш да правиш повече работи от простия народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Доста резерви има по това как Кунева се съгласяваше с всичко за да се затварят глави при преговорите за членството. И аз мисля, че не са никак случаини връзките и със ЦК на БКП.
      Ти с тях по кабинетите ли беше? Малко влизам в адвокатска роля, но и вчера го говорихме това в Дневник. Хора, вие осъзнавате ли в каква държава живеем? Българската икономика е 0.0... от Европейската икономика. Какво си мислите, че става на едни преговори? България тропва с ръка и западноевропейците почват да играят на въженце? Ние им поставяме на тях условия? И двете страни започват с изходни позиции, Европа мърда малко, България мърда много. Това е. ЕС е силен, ние сме малки и слаби. Добре осъзнайте в каква държава живеем и каква ни е тежестта на международната сцена.

По време на преговорите измъкнахме средства, а можехме да се разминем без нищо.

Коментар

• Не логичния въпрос според мен е защо се харчат без сметка парите на данъкоплатците.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          БСП: Искаме пълен списък на пътувалите със скандалния полет на Авиоотряд 28

БСП пита и кой е бил на скандалния полет на Авиоотряд 28. От партията вече са изпратили въпроси до президента на БФС Борислав Михайлов, до директора на Авиоотряд 28 Пенчо Пенчев и до програмния директор на Канал 3 Сашо Диков.

http://video.bgnes.com/view/36474

Искате списък, ама няма да стане, това е държавна тайна, с кой рита топка министър председателя ни.
          А някой зададе ли най-логичния, според мен, въпрос.

Абе, аджеба, Тигрите само ВЕДНЪЖ ли са летели с тоя самолет?

Коментар

• Доста резерви има по това как Кунева се съгласяваше с всичко за да се затварят глави при преговорите за членството. И аз мисля, че не са никак случаини връзките и със ЦК на БКП.

Коментар

• БСП: Искаме пълен списък на пътувалите със скандалния полет на Авиоотряд 28

БСП пита и кой е бил на скандалния полет на Авиоотряд 28. От партията вече са изпратили въпроси до президента на БФС Борислав Михайлов, до директора на Авиоотряд 28 Пенчо Пенчев и до програмния директор на Канал 3 Сашо Диков.

http://video.bgnes.com/view/36474

Искате списък, ама няма да стане, това е държавна тайна, с кой рита топка министър председателя ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Покрай врътката с ПКБ-тата, дали ще са само 1000?
                Може да прибавят още някоя нула отзад, знае ли човек

Аз излизам. До по-късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Не става въпрос за жълти новини, а за истината. Аргумента, че всички са свързани с БКП е смешен. Защото едно е някакъв си там мижав комунист, дето може би е станал член на БКП от страх да не го набележат и е съвсем друго снаха на генерален секретар на ЦК на БКП. Тук оправдание не може да има. Колкото и да е кадърна, ясно си личи, че е допусната да е лидер единствено заради връзките си с мастит генерален секретар на ЦК на БКП.
                  ДОРИ така да е, като е допусната, да не би да не си е вършела работата? Кой как е допускан преди 20 години.... по-добре да не си го говорим. Както казах, за мен не е важно кой откъде идва, а как си върши работата. Върши ли си тя работата? Върши си я. Достатъчно, за да я уважавам. Но не го натяквам на други избиратели, всеки да си направи сам избора.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                    Гледам и 1000 декара имали земя. Мощни ГЕРБерски бизнесдами, какво да се прави :-)
                    Покрай врътката с ПКБ-тата, дали ще са само 1000?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      [/B]

Абе Лорде... и тебе ли те хвана циклофренията...???
                      Като виден герберист, как се вписва последното ти пожелание за управление... с новата Калинка в земеделието ?
                      Те калинките май са две. Гледам и 1000 декара имали земя. Мощни ГЕРБерски бизнесдами, какво да се прави :-) За умните и кадърни бизнес няма. Лошо, че тези умни и кадърни ГЕРБери все с държавата правят бизнес, **** му стара

Коментар

[/B]

Като виден герберист, как се вписва последното ти пожелание за управление... с новата Калинка в земеделието ?
                        Е кво и има на Калинка бре? Я глей ква Фейскнига напрай. За чудо и приказка.... Ама да не захващаме темата, че Владо Каролев и е голям фен

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                          Меглена се казва Кунева. Не си е сменяла фамилията. Така че не знам коя е Меглена Пръмова.

Казах ви, не ме интересува кой за кого е женен и кои са му родителите. Не съм закрепостен феодален селянин. Да не цитирам Библията отново...

Меглена я познавам лично и за мен е либерал по идеология, въпреки че е по-умерена от мен. Доказала ми го е многократно. Какво ме интересува личният й живот? Да не съм редактор на жълт вестник?
                          Не става въпрос за жълти новини, а за истината. Аргумента, че всички са свързани с БКП е смешен. Защото едно е някакъв си там мижав комунист, дето може би е станал член на БКП от страх да не го набележат и е съвсем друго снаха на генерален секретар на ЦК на БКП. Тук оправдание не може да има. Колкото и да е кадърна, ясно си личи, че е допусната да е лидер единствено заради връзките си с мастит генерален секретар на ЦК на БКП.

Или в същност това дето го говорите, че не е феодализъм не е вярно. Тези дето установиха феодализма през 1944 година все още ни управляват и ние нямаме шанс чрез избори да ги изметем, защото те хитро са ни скроили шапка като са заели ръководните постове в абсолютно всички партии.

За Кунева прочетете уикипедия, ако не ми вярвате, а щом се познавате лично можете и да я питате.

За БСП мисля, че няма нужда да ви убеждавам, знаете предполагам поне, че Станишев е син на Станишев.

За ГЕРБ ето на

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
                          2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                          3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                          4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                          5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                          6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                          7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
                          8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                          9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
                          10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                          11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
                          12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

Нямаме избор господин Каролев. Затова и полицаите в България са най много на глава от населението, за да го е страх населението да не би да си помисли, че има шанс да измете наложения от окупаторите през 1944 година политически елит
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

[/B]

Хахаха Лорда е примерен избирател, слуша какво му говорят, а не гледа какво правят

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Бихте ли споделили повече за имотите? Аз съм болен на тази тема. Сънувам имоти, всичко съм набил в имоти, очаквам възвращаемост от имоти при доста свит пазар, все такива безумия. Ще ми е интересно да споделите и вашият опит макар и не в конкретика.
                              Аз съм го споделял публично. Инвестирах в комплекс край Разлог, включително и заемни средства. Въпреки че нещата бяха документално завършени и всичко беше ОК, имаше непредвидени обстоятелства и не всичко протече по план и документ После и кризата дойде, та всичко стана доста зле Разбира се, там не всичко е мое, имам и съдружници.

Човек се учи докато е жив. Кризата беше добър урок

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Благодаря, навлязохте в доста конкретика която е интересна. Особено това за аташетата и бизнесклимата. Въпроса е кои са тези институции, които да гарантират добрия бизнесклимат и как да ги направим работещи. Не може държава да се управлява като локални пожарни огнища, трябва цялостна визия, добре работещи институции и безкомпромистно преследване на сделки под масата на всяко ниво.

Коментар

Working...
                                X