IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Едно време Сокола ни убеждаваше, как по техния край се казвало пумак.......Със същите думи........

Бах мама му, Сокито ли е новия гигов...???

пп Всеки греши, но не всеки се гърчи като глист, за да се измъкне.....
    4И4О още тук във гр. Варна като някои се забатачи, както си се забатачил ти и твоите мисли му викаме "пумакъл" това е диалект, ама може ли толкова закостенял мозък като твоя да го приеме.Май не отдавна живеете в миналото, а ни карате да се чувстваме като гости на настоящето изпулено с такива като вас.Миша работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Асфалт Паша ги изтърва братя Галеви
      http://youtu.be/I8-dxFlDqc8
      боли те чепа.... Сега пред кого ще се правят на катили ... като мишки сврени в някой островен рай...Знаеш ли какво наказание е това... Няма показни акции ,няма наведен кмет, интервюта,няма подмазвачи ... сега едно телефонче до България не могат да звъннат

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Абсолютни смешки наистина.
        Как бе SoKoLoV ще налееш нещо дето го нямаш?
        А ето пак резултата не храни троловете и мишките в форума и промитите комунистически зомбита защото ще те победят с опит, ако пък нямат с наглост ще компенсират.Ужас.

АДМИНИСТРАТОРА АМСТЕРДАМ МАЙ ПАК НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА.
        ЗАЩОТО ДОКАТО ТРОЛА ЦАВРУЛ ГИГОВ Е ТУКА ДА ВИ ЗАБАВЛЯВА СЪС ОБИДИТЕ СИ ОЧЕРНЯНЕТО СИ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ ПЪЛНИ ПОМИИ.АЗ ЩЕ СЪМ ТУК ДА ГО ИЗОБЛИЧАВАМ ЗА ПРЕД УЖ РАБОТЕЩИТЕ ВИ АДМИНИСТРАТОРИ.УЖАС ОТ ТАКИВА МИЗЕРНИЦИ КАТО ТОЗИ И УСПЕХ С НЕГО.ИНВЕСТОРЕ.

Това, че нямам акъл е че се занимавам с такива болни типажи като Гигов и кат 123 както и още някои леко болни.

Та Гигов, аз не съм СоКоЛоВ, НИКЪТ МУ БЕШЕ ДОСТА СТАР ПРЕДИ ОЩЕ ДА СИ МИСЛИЛ НЯКОИ ОТ ВЪПРОСИТЕ ДИСКУТИРАНИ ТУК.Преди да започнеш да тролиш с една дума.Но нищо приемай ме за него, но едва ли ще сляза на нивото ти.
        Глупав военен с диагноза си.Това е.

АМСТЕРДАМЕ САМО ДА СИ МИ КАЗАЛ, ЧЕ СЪМ СЕ ДРАЗНИЛ СЪС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ВИ ТРОЛОВЕ.И ти иначе вършиш някаква работа тука хахахах
        Цървул ски изпълнения характерни за Българи като ГИГОВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
          по нашия край е бОнак ... твоята граматическа "истина" не важи по наши земи ...бОнако
          Едно време Сокола ни убеждаваше, как по техния край се казвало пумак.......Със същите думи........

Бах мама му, Сокито ли е новия гигов...???

пп Всеки греши, но не всеки се гърчи като глист, за да се измъкне.....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Те и Галеви даваха показания

Асфалт Паша ги изтърва братя Галеви
            http://youtu.be/I8-dxFlDqc8
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
              ЩЕ СЪМ ТУК И ЩЕ ВИ НАЛИВАМ АКЪЛ ДОКАТО ВИ Е НУЖНО ,СМЕШКИ.
              Абсолютни смешки наистина.
              Как бе SoKoLoV ще налееш нещо дето го нямаш?
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

не по малко от твоите ментори.... даже много повече. Но ти си с увредени възприятия и виждаш само списъци и вестникарски помии...
                Хайде де, напиши какво са направили ГЕРБ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Как да ги запиша на училище бе Соки?
                  Та единият завърши вече висше образование, а другият е четвърти курс. Догодина свършва. Ама ти няма как да знаеш какво е това висше образование. В СоКоЛаРнИкА няма и начално училище.
                  .Къде учат в България ли? Ако е така не ти завиждам, няма работа за тях, освен ако изпушилия им и болен баща не им уреди нещо.Нали така правите вие.Мишкар.
                  Ей болен цървул

АМСТЕРДАМ ДА НЕ МИ КАЖЕШ ПАК ЗАЯЖДАЩ СЕ ПОТРЕБИТЕЛЮ, ЗАЩОТО НЕ АЗ СЕ ЗАЯЖДАМ, А ТОЧНО ТРОЛОВЕТЕ ВИЖ ГИ КАКВИ ГИ Е СЪТВОРИЛ.
                  НО ВИЖ И ОСТАНАЛИТЕ ТРОЛОВЕ, КОИ ОТ КОИ ПО ЛЕКИ, НЯМА ЛИ ДА ИЗТРИЕШ МАЛКО ПОМИЯ И ПРОСТОТИИ ЗА ДА СЕ КАЖЕ,ЧЕ ИМАТЕ ФОРУМ,САЙТЪТ ФИРМА. ХАХАХА

И какво сега кога щеше да си тръгва ДЯНКОВ, а равновесие къде си?????? аххаха
                  КОга бре болни тролове.

И ДА БАЩИЦАТА ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО.АМИ НАЛИ ТОВА СЕ ОПИТВАХА ДА СЪЗДАДАТ БСП У ВАС и ето за 20г обърнаха всичко в това което сте сега и говорите и плюете и какво ли не, тъпа работа.Е това вашата.
                  А бе то и от дума не вдявате като гледам много гьон явно, къде е венци стефанов къде Златев и къде монополините ни зависимости от Москва, оредени от едни други политици, ама нищо тях ги забравихте, като болни от амнезия.Ама диагнозата ви е същата и тя е резултат от нещо. аххахахах
                  Last edited by Вътрещаря; 30.08.2012, 19:42.

Коментар

по нашия край е бОнак ... твоята граматическа "истина" не важи по наши земи ...бОнако
                    Тълковен речник

http://rechnik.info/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B0%D0%BA

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Я напиши какво са направили ГЕРБ за 3 години управление?
                      не по малко от твоите ментори.... даже много повече. Но ти си с увредени възприятия и виждаш само списъци и вестникарски помии...

Коментар

..никога не са спели , просто 2009 г. ги активираха . и пуснаха лайномета.
                        Грешка!!! - Регистриран съм - 19 май 2011

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          Зле си с граматиката - буна̀к

Коментар

Ами и ти си същият гьон, като троловете кат123, гигов/шапкара/
                            От такива като теб и тези ме е срам, как ще бъдем някога европейци с такива като вас.
                            Та вие едно положително нещо не видяхте последните години.Да ви кажа ли пак, че това е диагноза от която нямате отърване тъй като до сега спахте и сега искате с вълшебна пръчка всичко да се реши в вашето ограничени съзнание и възгледи.Ами как да стане бре продажници болни.

Тъпа маймуна, какви глупости пак пишеш, нито съм гласувал за Б.Б, нито за Герб, нито съм се замислял как ли изглеждат знамената им или брандинга им.

НО ДОКАТО СЕ ПРАВИ НЕЩО ЗА СТРАНАТА И ТОВА НЕ СЕ ВИЖДА ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ КАТО ВАС, ЩЕ СЪМ ТУК И ЩЕ ВИ НАЛИВАМ АКЪЛ ДОКАТО ВИ Е НУЖНО ,СМЕШКИ.

Я напиши какво са направили ГЕРБ за 3 години управление?

Коментар

Ами и ти си същият гьон, като троловете кат123, гигов/шапкара/
                              От такива като теб и тези ме е срам, как ще бъдем някога европейци с такива като вас.
                              Та вие едно положително нещо не видяхте последните години.Да ви кажа ли пак, че това е диагноза от която нямате отърване тъй като до сега спахте и сега искате с вълшебна пръчка всичко да се реши в вашето ограничени съзнание и възгледи.Ами как да стане бре продажници болни.

Тъпа маймуна, какви глупости пак пишеш, нито съм гласувал за Б.Б, нито за Герб, нито съм се замислял как ли изглеждат знамената им или брандинга им.

НО ДОКАТО СЕ ПРАВИ НЕЩО ЗА СТРАНАТА И ТОВА НЕ СЕ ВИЖДА ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ КАТО ВАС, ЩЕ СЪМ ТУК И ЩЕ ВИ НАЛИВАМ АКЪЛ ДОКАТО ВИ Е НУЖНО ,СМЕШКИ.

..никога не са спели , просто 2009 г. ги активираха . и пуснаха лайномета.

Коментар

до твоята хомосексуална истина цял живот няма да стигна... а иначе човек се учи през целия си жизнен път ...Та ще дойде може би деня в който ще разбереш какъв бонак си бил...
                                Зле си с граматиката - буна̀к

Коментар

Working...
                                X