IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Напротив, принципна позиция. Ако магистрат е изобличен в корупция, независимо при чие правителство, трябва да бъде наказан по-сурово, а не с условна присъда. И именно заради тази условна присъда мнението ми за магистратите се затвърди - те не заслужават доверие.

Сложете си ваши магистрати, какъв ви е проблема? :

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      2008 г. - по време на управлението на Тройната коалиция. Хей Стамболов, с чужда пита помен правиш...
      Напротив, принципна позиция. Ако магистрат е изобличен в корупция, независимо при чие правителство, трябва да бъде наказан по-сурово, а не с условна присъда. И именно заради тази условна присъда мнението ми за магистратите се затвърди - те не заслужават доверие.

Коментар

• Стамболов, сега какво правим - на кого да вярвам на Плевнелиев или Цветанов - в един ден две различни греберски позиции:

Президентът Росен Плевнелиев: Решението на ВСС по случая със съдия Мирослава Тодорова е необосновано и необективно

http://www.focus-news.bg/?id=n1676275

Вътрешният министър Цветан Цветанов:
        Президентът е подведен за съдия Тодорова, а ВСС е независима съдебна институция

http://www.mediapool.bg/%D0-news195225.html

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
          на пчелата една от многото приятелки (разбирай всеки който плюе по Борисов)....бззззззззз
          http://www.facebook.com/polina.paunova.5/info

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
            Пчела един път ти кажи ЗАЩО не искаш това или онова , но без да поглеждаш в чуждите тетрадки.... или можеш само да жужуиш...жалко човече с неясна ориентация.....бззззззззз

Хе, хе ти мъж ли си , жена ли си, я се върне по- назад да видиш какво съм те питал, а си траеш! За разлика от теб още на снимката на профила ми ясно се вижда каква ми е ориентацията!!!!
            Дай да видим сега твоята ориентация!!!

Коментар

Коя е тази Полина Паунова!?
              на пчелата една от многото приятелки (разбирай всеки който плюе по Борисов)....бззззззззз

Коментар

Бившата варненска съдийка Анелия Цветкова получи условна присъда
                http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...tkova_poluchi/

Три години условно, пет години изпитателен срок, глоба 10 000 лв., лишаване от право на заемане на длъжност.

Присъдата дойде след 3-годишен съдебен процес. През 2008 г. тя беше арестувана във Варна, с 10 000 лв. белязани банкноти в момента на получаването им. След това в апартамента й бяха намерени 150 000 лв. в левове, евро, долари и злато. Делото започна през 2009 г., след като новосъздадената ДАНС проведе разследване в продължение на една година.

Две бяха повдигнатите обвинения от прокуратурата срещу бившия председател на Варненския административен съд. Едното за поискан и получен подкуп от 10 000 лв., а другото, че е поискала 60 000 лв., а е получила 30 000 лв. от тях. Присъдата, която обвиняемата получи днес, е по първото обвинение – за поискан и получен подкуп от 10 000 лв. По второто беше оправдана.

И ПОСЛЕ КОЙ ЩЕ ВЪЗРАЗИ, ЧЕ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ МАГИСТРАТИТЕ СЛЕДВА ДА БЪДАТ АМПУТИРАНИ (ИЗХВЪРЛЕНИ)

2008 г. - по време на управлението на Тройната коалиция. Хей Стамболов, с чужда пита помен правиш...

Коментар

https://twitter.com/ivan_kostovDSB?u...41931392417792

Коментар

• БАЛАДА ЗА НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА

Бившата варненска съдийка Анелия Цветкова получи условна присъда
                    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...tkova_poluchi/

Три години условно, пет години изпитателен срок, глоба 10 000 лв., лишаване от право на заемане на длъжност.

Присъдата дойде след 3-годишен съдебен процес. През 2008 г. тя беше арестувана във Варна, с 10 000 лв. белязани банкноти в момента на получаването им. След това в апартамента й бяха намерени 150 000 лв. в левове, евро, долари и злато. Делото започна през 2009 г., след като новосъздадената ДАНС проведе разследване в продължение на една година.

Две бяха повдигнатите обвинения от прокуратурата срещу бившия председател на Варненския административен съд. Едното за поискан и получен подкуп от 10 000 лв., а другото, че е поискала 60 000 лв., а е получила 30 000 лв. от тях. Присъдата, която обвиняемата получи днес, е по първото обвинение – за поискан и получен подкуп от 10 000 лв. По второто беше оправдана.

И ПОСЛЕ КОЙ ЩЕ ВЪЗРАЗИ, ЧЕ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ МАГИСТРАТИТЕ СЛЕДВА ДА БЪДАТ АМПУТИРАНИ (ИЗХВЪРЛЕНИ)

Коментар

Блогът на Полина Паунова

Знам, че не съм никоя. Но аз искам оставката на Цветан Цветанов.

Коментар

бля бля бля една пчела ми каза.....
                        Пчела един път ти кажи ЗАЩО не искаш това или онова , но без да поглеждаш в чуждите тетрадки.... или можеш само да жужуиш...жалко човече с неясна ориентация.....бззззззззз

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Парите на държавата крепят Корпоративна , ПИБ , ВАСВ и други банки...
                          оттам пък наливат пари в Концесията Горубо , Кремиковци , ОТЦК ,Булгартабак и други наши фирми..
                          Понеже пак няма да разбереш ще ти увеличат тока парното и водата за това да се пълнят НЕК ,МЕК и другите с договори за виелица енерги и АЕЦ каквото се случи...
                          и понеже няма да разбереш е хубаво да те хване чичко полицай и да ти удари 100 тояги на голо вместо да лови крадци ,друго си е да бие малоумници който вярват в Дядо Коледа с техните пари от данъци ....
                          и това го казва човек ,спекулант,финансов анализатор, борсов инвеститор.... Ето защо няма борса в България , само с монтита е пълно , за цвят и петъркараивановци и картинката е пълна , но БФБ йок.....

Коментар

• Искам оставката на Цветанов. Веднага!

Блогът на Полина Паунова

Знам, че не съм никоя. Но аз искам оставката на Цветан Цветанов.

Искам я моментално – депозирана в Народното събрание. Искам извинение, че си позволява да ме нарече „лъжкиня“. И мисля, че трябва да го направят всички колеги, вместо вестниците им да излизат със заглавие „Мързели в тоги“.

В понеделник вътрешният министър обвини медиите, че сме излъгали.

На протеста в петък за защита на съдия Тодорова, според него нямало съдии а „адвокати от незнайни кантори“. Аз бях на протеста. И имаше съдии от цялата страна. Имаше и граждани.

Единственият, който трябва да го няма и то ВЕДНАГА е Цветанов. Искам публично извинение от него.

Давате ли си сметка, празноглавци, че в тази държава родителите на убити деца трябва да се извинят на МВР, че са наругали полицията в мъката си. Същата тази полиция, която твърдеше, че Мирослава не е мъртва или отвлечена, а просто забегнала в Германия.

Давате ли си сметка, че подмениха ролите ни. Ние сме тези, които трябва да дават опрощение, ако пожелаят. А аз не искам да простя за това, което правят с моята държава. Не с държавата на Бойко Борисов, в която Орлов мост е лична негова собственост. Давате ли си сметка, че държавата е наша? Те са натрапници, които искат да им повярваме, че са господари. Давате ли си сметка, че НИЕ сме шефовете, не те?

ИСКАМ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА МИ СЕ ИЗВИНИ И НЕГОВАТА ОСТАВКА, защото аз бях на протеста срещу уволнението на съдия Мирослава Тодорова. И там имаше съдии. Защото аз критикувам МВР и не съм от организираната престъпност, както твърди Бойко Борисов, че всеки несъгласен с Цветанов е част от мафията.

Не, имено защото не съм част от мафията, искам тя да спре да движи страната ми.

ИСКАМ ОСТАВКАТА НА ЦВЕТАНОВ. ВЕДНАГА! Защото… родната полиция ни гази.
                            https://systemoferrors.wordpress.com...D0%B3%D0%B0-3/

Коментар

• О оплюваща статия в една от медиите дета са купени от ГЕРБ за да ги възхваляват - интересно, кой ли купува вестници и после се самооплюва в тях - хахахахаха. Толкова за лъжата с купените медии

Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение

Коментар

• върни се назад в годините да видиш какво съм писал и какво е станало и тогава ми говори. И понеже си толкова **** че не можеш да си обясниш дали е възможно на запад да грешат ще ти кажа - те не грешат - просто политиците им са назначени от банките и защитават техните интереси - ето това е което ******** като теб не може да разбере. А между другото като искаш живот на кредит като на запад - тегли кредит и живей - червен ******. Да не казвам, колко ********* трябва да си да четеш инвеститорски форум и да си мислиш, че ника ми е свързан със заека роджърс - мухахахахаха, явно не си чувал за другия Роджърс - от когото съм се учил и който е един от защитниците на свободния пазар - ама какво да ти обяснявам - ****** с леви разбирания няма да го разбере. Между другото чакам да ми дадеш пример на държава дето е печатала пари и е "качила икономиката и свалила безработицата" - за такъв пример от години питам такива като тебе в тоя форум и отговор до сега не съм получил. Ми то ако беше толкова просто нали това направи Виденов бе ******** - тогава по богати ли станахме?

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                виж какво много мислих дали да ти го кажа но ти си уникално тъп и това се забелязва не само от мен във Форума.... Това със Заека Роджърс , после заУека ама няма такова нещо освен може би да те нарека инспектор Дю-дю...
                                В цял свят страните печатат долари ,евро и лири и каквото се сещаш
                                и ги дават на трезорите да финансират кьораво и сакато за каквото се сещаш с цел
                                да качат икономиката и намалеят безработицата , само ти не разбираш ....
                                А понеже пак няма да разбереш.....
                                Парите на държавата крепят Корпоративна , ПИБ , ВАСВ и други банки...
                                оттам пък наливат пари в Концесията Горубо , Кремиковци , ОТЦК ,Булгартабак и други наши фирми..
                                Понеже пак няма да разбереш ще ти увеличат тока парното и водата за това да се пълнят НЕК ,МЕК и другите с договори за виелица енерги и АЕЦ каквото се случи...
                                и понеже няма да разбереш е хубаво да те хване чичко полицай и да ти удари 100 тояги на голо вместо да лови крадци ,друго си е да бие малоумници който вярват в Дядо Коледа с техните пари от данъци ....
                                Last edited by rogers; 15.07.2012, 23:36.

Коментар

Working...
                                X