IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Премиерът Борисов все се оправдава, че Михаил Михов бил човек на Първанов и БСП, но той не можел да откаже на молба на президента. Иначе не познавал Михов. Снимката е правена в периода, когато Борисов се обажда на Ваньо Танов за "Леденика". Приживе Михов твърдеше, че на никого не се е обаждал да търси протекции. После почина. А Първанов призна половинчато за разговора с Борисов.

http://www.segabg.com/article.php?id=608500

Коментар

• Иванка Иванова Институт отворено общество

ПЕТ ГОДИНИ МЕХАНИЗЪМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО И ПРОВЕРКА –
      ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ

Доклад

http://osi.bg/downloads/File/2012/CV...port_final.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от Медиапул
        "Принципност"
        Правосъдният министър и ВСС в надпревара кой да свика ново заседание по казуса "Тодорова"
        Съветът съобщи, че е готов да преразгледа уволнението, съобщението изчезна и министър Ковачева обяви, че свиква заседание
        Надпреварват се значи?
        Само така! Милиционерските тикви само от бой разбират! За това:
        БОЙ ПО ТЪПИТЕ КРАТУНИ!
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
          На такива приказки като на оланд се връзват само простолюдието с леви разбирания - държавата щяла да подпомага автопроизводителите - и откъде взима пари държавата - от данъците на работещите. Демек всички граждани искате не искате ще подпомагате автопроизводителите - уникална тъпотия. Може да не ви стигат парите за храна, но нищо ще карате нови коли
          виж какво много мислих дали да ти го кажа но ти си уникално тъп и това се забелязва не само от мен във Форума.... Това със Заека Роджърс , после заУека ама няма такова нещо освен може би да те нарека инспектор Дю-дю...
          В цял свят страните печатат долари ,евро и лири и каквото се сещаш
          и ги дават на трезорите да финансират кьораво и сакато за каквото се сещаш с цел
          да качат икономиката и намалеят безработицата , само ти не разбираш ....
          А понеже пак няма да разбереш.....
          Парите на държавата крепят Корпоративна , ПИБ , ВАСВ и други банки...
          оттам пък наливат пари в Концесията Горубо , Кремиковци , ОТЦК ,Булгартабак и други наши фирми..
          Понеже пак няма да разбереш ще ти увеличат тока парното и водата за това да се пълнят НЕК ,МЕК и другите с договори за виелица енерги и АЕЦ каквото се случи...
          и понеже няма да разбереш е хубаво да те хване чичко полицай и да ти удари 100 тояги на голо вместо да лови крадци ,друго си е да бие малоумници който вярват в Дядо Коледа с техните пари от данъци ....

Коментар

• Медиите в една развита демокрация са длъжни да поддържат критическа дистанция към властта, но в България медиите все още са в скута на бащицата> http://www.dw.de/dw/article/0,,15790607,00.html
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• На такива приказки като на оланд се връзват само простолюдието с леви разбирания - държавата щяла да подпомага автопроизводителите - и откъде взима пари държавата - от данъците на работещите. Демек всички граждани искате не искате ще подпомагате автопроизводителите - уникална тъпотия. Може да не ви стигат парите за храна, но нищо ще карате нови коли

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/evropa/334/a/...emliv-,137433/

Ужаст. Голям. Слушайте го тоя и си правете изводите.
              И държавна помощ на частници обещава, което уж е забранено...
              Ако досега се съмнявах, вече съм убеден - ЕС ( и евро в сегашния вид) няма да има до 1, макс.2 години.
              Може да е там де, ама без Германия и поне още дузина свестни и некомунистически държави. Дано и ние да сме на правилната страна по това време.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Не съм съгласен. Държавата да създава условия за всички и да стимулира икономиката - да.
                Но да налива пари избирателно в частни предприятия под някакава форма - не.
                Който е некадърен - да си фалирва. Другото е ала бала.

И как любимия ти французин ще се справи с безработицата.
                Като увеличи двойно администрацията ?
                Щото увеличавайки и без това високите данъци на богатите и бизнеса - само обратен ефект би постигнал.

Не се учат от историята, ей.
                Май ще повтаря грешките на ранния Митеран, докато разбере че греши.
                А дали ще има времето му да се коригира после ?
                доколкото знам в Германия всичките автомобилостроители са частни а във Франция Рено е държавна и какво сега частният Ситроен да фалира задушен от държавно поппомаган Рено.....
                Не съм сигурен за Рено но преди бяха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Не виждам нищо лошо държавата да направи конкурентен износа ,икономиката и да намали безработицата ..
                  Французина обеща да се справи с безработицата и да стимулира икономиката...
                  Това и прави.
                  През 2009 г. германците правиха същото ...
                  На всеки който си купи немска кола му се приспадаха 2500 евра за старата и на нашите джамбази им отиде бизнеса при швабите и се преместиха при макаронджиите...
                  В Щатите и ЕС който пълнят трезорите с напечатана хартия....
                  Комерса и сега има 25 % държавна помощ...
                  Не съм съгласен. Държавата да създава условия за всички и да стимулира икономиката - да.
                  Но да налива пари избирателно в частни предприятия под някакава форма - не.
                  Който е некадърен - да си фалирва. Другото е ала бала.

И как любимия ти французин ще се справи с безработицата.
                  Като увеличи двойно администрацията ?
                  Щото увеличавайки и без това високите данъци на богатите и бизнеса - само обратен ефект би постигнал.

Не се учат от историята, ей.
                  Май ще повтаря грешките на ранния Митеран, докато разбере че греши.
                  А дали ще има времето му да се коригира после ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    http://www.investor.bg/evropa/334/a/...emliv-,137433/

Ако досега се съмнявах, вече съм убеден - ЕС ( и евро в сегашния вид) няма да има до 1, макс.2 години.
                    Може да е там де, ама без Германия и поне още дузина свестни и некомунистически държави. Дано и ние да сме на правилната страна по това време.
                    Не виждам нищо лошо държавата да направи конкурентен износа ,икономиката и да намали безработицата ..
                    Французина обеща да се справи с безработицата и да стимулира икономиката...
                    Това и прави.
                    През 2009 г. германците правиха същото ...
                    На всеки който си купи немска кола му се приспадаха 2500 евра за старата и на нашите джамбази им отиде бизнеса при швабите и се преместиха при макаронджиите...
                    В Щатите и ЕС който пълнят трезорите с напечатана хартия....
                    Комерса и сега има 25 % държавна помощ...

Коментар

• Да бъдеш цвете никак не е лесно, поникваш и внезапно разцъфтяваш, а после трябва да се бориш честно.Не е лесно. Но то и да си тиква не е лесно.http://www.varnautre.bg/bez_tsenzura...ah_stranen_sun

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Айде, още един хваляч. Плюйте бре. С хвалби нито заплатите ще се вдигнат, нито пенсиите, нито здравеопазването ще се оправи, нито образованието, нито ще има възможности за почтен бизнес. Я вижте в другите европейски държави (някои от тях почти фалирали), колко пъти заплатите са по големи от нашите !!!

Защото е казал народа (лошия матриал) :

"Което дете най силно плаче, майка му на него му дава да суче !!!"
                        Завареното положение е така!!!Привилегиите започнаха да падат и улиците ще се понапълнят!!!Справка Гърция,Испания!!!!По късно и други страни и други народи!!!Ангарията свършва!!!

Не съм привърженик на критикарството!!!Дал съм им възможност на всички да се докажат!!!Засега само тия ме удовлетворяват-донякъде!!!Дано да излезнат по-добри!!!
                        Предишните всички съм ги отсвирил!!!

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...emliv-,137433/

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                            и на мене ми е писнало от слагачи като тебе, от хора без собствено мнение като тебе, от безгръбначни мрънкачи като тебе , които горе долу са половината българи , НО никога , повтарям НИКОГА няма да ви призова да се гръмнете.... Всеки има право на собствена нагласа и собствени предпочитания към заобикалящия го свят и не сте вие мрънкачите да задавате тона на останалите....
                            Цитирам читатели на в. Дневник и Капитал....
                            Щом тези читатели който се харакеризират като десни и сравнително интелигентни и на ти с икономика и политика си позволяват такива изцепки значи нещата за управляващата хартия хич не са добри....
                            Вчера дадох 30 % на изборите след години а ми се струва вече много може би 20 % .. .... и то идва че набира инерция гнева срещу управляващите въпреки лятото ,по малкото разходи и пуснането на прословутите магистрали където новината е изконсумирана още 2010-11 г. казано на борсов език...
                            А и придворните социолози дават 26 % което означава че трябва до са поне 20 % .
                            Лошото ,че ще изчезнете но ние пак ще си бъдем най бедната нация.....
                            Доброто е че създадохте извънредни съдилища....

Коментар

и на мене ми е писнало от слагачи като тебе, от хора без собствено мнение като тебе, от безгръбначни мрънкачи като тебе , които горе долу са половината българи , НО никога , повтарям НИКОГА няма да ви призова да се гръмнете.... Всеки има право на собствена нагласа и собствени предпочитания към заобикалящия го свят и не сте вие мрънкачите да задавате тона на останалите....
                              ДА БЪДЕШ ГЕРБЕР НИКАК НЕ Е ЛЕСНО!!!!!

Коментар

Разбираш ги каруцарските псувни, евалла !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X