IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Споко, много си нетърпелива.....
    За да не си гибиш тренинга , изкарай 20 лв ....10 по 2.....примерно.....
    не гибя тренинг , но гледам си нетърпелив ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Не съм ти Соки бре етнически Българино, майка ти е Соки.Ебахти тъпите тролове сте.
      Добре де, не се сърди. Знам, че си Соколов. Казвам Соки за по кратко.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Соки, защо обиждаш колегите ???
        сигурно е герПер още от детската градина

Коментар

Еми ето че си пълна мишка, аз ти обяснявам как стоят нещата ти пак твоята си знаеш.Ами глупаво е това твоето и на гигов, а двамата взети заедно сте удари едния и пребии другия.Както се говори за Шуменци какъв отбор са.
          И да слизаш до нивото на бившият военен малоумник.аххахаа

Ти колко глупости и тъпотии си изговорил през годините особено оня ден като те хванах че си крал за да учат децата ти навън. Цървул мазен си, но не съм тръгнал с това да се занимавам, а с мисленето и възгледите ви.Това е.И за сега никакъв успех, няма развитие за вас, гьонове.

Аз за последно слязох на нивото ви, мазни и болни тролове.
          Смотан, деградирал, неграмотнико !!!
          Нищо не си хванал....Подминах ти бращолевиците, защото понякога ме е жал за тебе....
          Фалирал нещастник.....

Коментар

Не съм ти Соки бре етнически Българино, майка ти е Соки.Ебахти тъпите тролове сте.

Коментар

Еми ето че си пълна мишка, аз ти обяснявам как стоят нещата ти пак твоята си знаеш.Ами глупаво е това твоето и на гигов, а двамата взети заедно сте удари едния и пребии другия.Както се говори за Шуменци какъв отбор са.

Ти колко глупости и тъпотии си изговорил през годините особено оня ден като те хванах че си крал за да учат децата ти навън. Цървул мазен си, но не съм тръгнал с това да се занимавам, а с мисленето и възгледите ви.Това е.И за сега никакъв успех, няма развитие за вас, гьонове.

tnm

Коментар

Спри не си отивай
                Ще ми бъде тъжно
                http://youtu.be/TVrmjbeK17U
                А поредния измекяр със етнически произход, но иначе е много знаещ хахаха
                Я ни кажи Б.Б сега мутра ли е или ? хахахахах
                Ей подлизурко мазен, ти и ти ли си Българин.
                Срам ме е от вас измекяри.

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов
                  ти като плъх изпълзяваш ....симпатичен ли ти станах....

с оня другия галош шуменския по цял ден търсите кой кой е ?
                  Нали ти казах ела да ти направя свирката и да ти лъсна бастуна като си голям ебач...
                  Споко, много си нетърпелива.....
                  За да не си гибиш тренинга , изкарай 20 лв ....10 по 2.....примерно.....

Коментар

Чело коте, чело коте, чело коте книжки !!!
                    Как се ловят, как се ловят, малки бели мишки !!!

детска песен....

Коментар

Така е времето за намеса на админа беше по рано днес, но явно няма модератор да по разчисти лайната които сътворихте и днес.

Ами Гигов, 4и4о като не можете да ми опонирате защо ме наричате СоКоЛоВ, или като допусна една правописна грешка ме изкарвате неграмотен, или като ви кажа колко струвате да почвате веднага с остроумията, които пак нямат нищо общо с политика и вашето разбиране за политика.Ужас та вие сте долни продажници и за жълти стотинки ще продадете майките си, а сте тръгнали да ни убеждавате колко лошо било правителството.Ами как да сме сигурни в намеренията и морала ви.ХАХАХАХАХА
                      Тъпанари сте и си личите от много далеко.
                      Моите писания спират до тук защото остреща са само олигофрени явно.

Ай де лейте си помията и дано правителството подаде оставка и остане и без него пък тогава ще ви питам пак колко сте тъпи и колко си акъла, олигофрени мазни Българи хаха
                      Спри не си отивай
                      Ще ми бъде тъжно
                      http://youtu.be/TVrmjbeK17U
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        Я напиши какво са направили ГЕРБ за 3 години управление?
                        Я сега ти кажи какво направи Българска Серопозитивна Партия за 4 години,
                        Хайде бре другарчета . Нищо ли не сте направили, за 4 години. И аз не мога да се сетя за нищо освен за галопираща инфлация и кражби. Щялата ви серопозитивна пария, и всичките и подръжници сте мяхове пълни с пръдня. Голям шум за нищо!
                        Last edited by 4un4o; 30.08.2012, 21:05.

Коментар

• Време е за розовото хапче........

И защо намеси майките..????

Коментар

• Така е времето за намеса на админа беше по рано днес, но явно няма модератор да по разчисти лайната които сътворихте и днес.

Ами Гигов, 4и4о като не можете да ми опонирате защо ме наричате СоКоЛоВ, или като допусна една правописна грешка ме изкарвате неграмотен, или като ви кажа колко струвате да почвате веднага с остроумията, които пак нямат нищо общо с политика и вашето разбиране за политика.Ужас та вие сте долни продажници и за жълти стотинки ще продадете майките си, а сте тръгнали да ни убеждавате колко лошо било правителството.Ами как да сме сигурни в намеренията и морала ви.ХАХАХАХАХА
                            Тъпанари сте и си личите от много далеко.
                            Моите писания спират до тук защото остреща са само олигофрени явно.

Ай де лейте си помията и дано правителството подаде оставка и остане и без него пък тогава ще ви питам пак колко сте тъпи и колко си акъла, олигофрени мазни Българи хаха

Коментар

4И4О още тук във гр. Варна като някои се забатачи, както си се забатачил ти и твоите мисли му викаме "пумакъл" това е диалект, ама може ли толкова закостенял мозък като твоя да го приеме.Май не отдавна живеете в миналото, а ни карате да се чувстваме като гости на настоящето изпулено с такива като вас.Миша работа.
                              Чело коте, чело коте, чело коте книжки !!!
                              Как се ловят, как се ловят, малки бели мишки !!!

детска песен....

Коментар

Едно време Сокола ни убеждаваше, как по техния край се казвало пумак.......Със същите думи........

Бах мама му, Сокито ли е новия гигов...???

пп Всеки греши, но не всеки се гърчи като глист, за да се измъкне.....
                                Не е Сокито, Димка Йоскова е новия Гигов
                                tnm

Коментар

Working...
                                X