Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеНе съм ти Соки бре етнически Българино, майка ти е Соки.Ебахти тъпите тролове сте.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоки, защо обиждаш колегите ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЕми ето че си пълна мишка, аз ти обяснявам как стоят нещата ти пак твоята си знаеш.Ами глупаво е това твоето и на гигов, а двамата взети заедно сте удари едния и пребии другия.Както се говори за Шуменци какъв отбор са.
И да слизаш до нивото на бившият военен малоумник.аххахаа
Ти колко глупости и тъпотии си изговорил през годините особено оня ден като те хванах че си крал за да учат децата ти навън. Цървул мазен си, но не съм тръгнал с това да се занимавам, а с мисленето и възгледите ви.Това е.И за сега никакъв успех, няма развитие за вас, гьонове.
Аз за последно слязох на нивото ви, мазни и болни тролове.
Нищо не си хванал....Подминах ти бращолевиците, защото понякога ме е жал за тебе....
Фалирал нещастник.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоки, защо обиждаш колегите ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЕми ето че си пълна мишка, аз ти обяснявам как стоят нещата ти пак твоята си знаеш.Ами глупаво е това твоето и на гигов, а двамата взети заедно сте удари едния и пребии другия.Както се говори за Шуменци какъв отбор са.
Ти колко глупости и тъпотии си изговорил през годините особено оня ден като те хванах че си крал за да учат децата ти навън. Цървул мазен си, но не съм тръгнал с това да се занимавам, а с мисленето и възгледите ви.Това е.И за сега никакъв успех, няма развитие за вас, гьонове.
Аз за последно слязох на нивото ви, мазни и болни тролове.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Я ни кажи Б.Б сега мутра ли е или ? хахахахах
Ей подлизурко мазен, ти и ти ли си Българин.
Срам ме е от вас измекяри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от гиговти като плъх изпълзяваш ....симпатичен ли ти станах....
с оня другия галош шуменския по цял ден търсите кой кой е ?
Нали ти казах ела да ти направя свирката и да ти лъсна бастуна като си голям ебач...
За да не си гибиш тренинга , изкарай 20 лв ....10 по 2.....примерно.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧело коте, чело коте, чело коте книжки !!!
Как се ловят, как се ловят, малки бели мишки !!!
детска песен....
Аз за последно слязох на нивото ви, мазни и болни тролове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеТака е времето за намеса на админа беше по рано днес, но явно няма модератор да по разчисти лайната които сътворихте и днес.
Ами Гигов, 4и4о като не можете да ми опонирате защо ме наричате СоКоЛоВ, или като допусна една правописна грешка ме изкарвате неграмотен, или като ви кажа колко струвате да почвате веднага с остроумията, които пак нямат нищо общо с политика и вашето разбиране за политика.Ужас та вие сте долни продажници и за жълти стотинки ще продадете майките си, а сте тръгнали да ни убеждавате колко лошо било правителството.Ами как да сме сигурни в намеренията и морала ви.ХАХАХАХАХА
Тъпанари сте и си личите от много далеко.
Моите писания спират до тук защото остреща са само олигофрени явно.
Ай де лейте си помията и дано правителството подаде оставка и остане и без него пък тогава ще ви питам пак колко сте тъпи и колко си акъла, олигофрени мазни Българи хаха
Ще ми бъде тъжно
http://youtu.be/TVrmjbeK17UБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЯ напиши какво са направили ГЕРБ за 3 години управление?
Хайде бре другарчета . Нищо ли не сте направили, за 4 години. И аз не мога да се сетя за нищо освен за галопираща инфлация и кражби. Щялата ви серопозитивна пария, и всичките и подръжници сте мяхове пълни с пръдня. Голям шум за нищо!Last edited by 4un4o; 30.08.2012, 21:05.
Коментар
-
Така е времето за намеса на админа беше по рано днес, но явно няма модератор да по разчисти лайната които сътворихте и днес.
Ами Гигов, 4и4о като не можете да ми опонирате защо ме наричате СоКоЛоВ, или като допусна една правописна грешка ме изкарвате неграмотен, или като ви кажа колко струвате да почвате веднага с остроумията, които пак нямат нищо общо с политика и вашето разбиране за политика.Ужас та вие сте долни продажници и за жълти стотинки ще продадете майките си, а сте тръгнали да ни убеждавате колко лошо било правителството.Ами как да сме сигурни в намеренията и морала ви.ХАХАХАХАХА
Тъпанари сте и си личите от много далеко.
Моите писания спират до тук защото остреща са само олигофрени явно.
Ай де лейте си помията и дано правителството подаде оставка и остане и без него пък тогава ще ви питам пак колко сте тъпи и колко си акъла, олигофрени мазни Българи хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение4И4О още тук във гр. Варна като някои се забатачи, както си се забатачил ти и твоите мисли му викаме "пумакъл" това е диалект, ама може ли толкова закостенял мозък като твоя да го приеме.Май не отдавна живеете в миналото, а ни карате да се чувстваме като гости на настоящето изпулено с такива като вас.Миша работа.
Как се ловят, как се ловят, малки бели мишки !!!
детска песен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕдно време Сокола ни убеждаваше, как по техния край се казвало пумак.......Със същите думи........
Бах мама му, Сокито ли е новия гигов...???
пп Всеки греши, но не всеки се гърчи като глист, за да се измъкне.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар