Първоначално изпратено от blackaquarius
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демографията е Фактор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това е грешката на по- голямата част от българите- всеки гледа от своята камбанария и мисли, че като той е успял да направи нещо значи всеки може. Ти примерно си имал добър бизнес, или Пешето му е стигала заплатата от АЕЦ- А ако приемем, че всеки пишещ във форума казва истината. Дори самото участие във форума на инвестор- а ви качва автоматично над средното ниво на българина- повечето българи въобще не се интересуват от образование, финанси, инвестиции.....Та както казах това, че вие сте имали акъл и сте се организирали не значи че масата българи правят същото.......Last edited by X_Y; 09.01.2022, 23:07.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Аз па си мислех че мое и да готвиш и да правиш торти
в 4-тата революция сме
услугите тук са 70%препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мите, жената ще събере 5 години скоро откакто не е ходила на работа. Малкото дете ще е направо ученик без ясла и детска. И да малкото дете износва някои дрехи на голямото, детската количка, столче играчки всичко са стари... Едва ли има повече от 400 лева на месец тотал разходи на дете... с храната. Айде като по-голямо има някои курсове , екстри нека да станат 500 лева разходите/ Като имаш 4 деца разходите средно ще са примерно 350.
Е сега ако искаш всичко ново и най-най-най сигурно и 1300 няма да стигнат.
Въпросът е какво искаш....
Боби и Бай Пешето точно показват нещата. И аз ще повторя, ако бях 10 години по-млад или по-рано започнал с децата щях да имам 4. Повече става грубо....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Най-много ги плаши ежедневната грижа - нямало да могат да излизат по кръчми и купони, не можело да пътуват когато и където им скимне, щото няма кой да гледа детето.
Не е случайно, че жените на държавна работа раждат най-много. Най-спокойни са, сигурни. Няма гърчене от шубе, че чорбаджията ще те разкара.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На всички времена :-) Келнер та дрънка :-)
Коментар
-
Твоето е на световна класа.Най доброто за твоето време...
Коментар
-
Та с 2 думи предлагаш да правим като ромите- на 25 години по 4 деца и групово да ровим по контейнерите и да " берем" желязо така ли? Ти така ли правиш? Имаш ли 4 деца? Като не успееш да се класираш за държавна ясла кой ще ти гледа децата докато ходиш на работа?
Е сега ако искаш всичко ново и най-най-най сигурно и 1300 няма да стигнат.
Въпросът е какво искаш....
Боби и Бай Пешето точно показват нещата. И аз ще повторя, ако бях 10 години по-млад или по-рано започнал с децата щях да имам 4. Повече става грубо....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Моето ли ? ТОХ-а е топ :-) почти като МЕИ-то на Бай Пешето :-).... А за децата ми е рано да се каже....Малки са. Ще видим нямам фикция по темата. Генерално държа да имат знания и най-вече логическо мислене / шах и бридж помагат/ . Тези неща не се учат в училище на достатъчно добро ниво. Каква е дипломата им няма да ми е цел освен ако не искат медицина / надявам се че няма да поискат/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Имотно добре . А образование?
Коментар
-
Не не съм виждал.Отдавна мина това време...Истината е хората станаха алчни и егоисти.Най им е важно да лапат коли екскурзии почивки молчета дрешки.Това е проблема.Искат да живеят като милионери ама ще го духат.Биологията не прощава на никой...Накрая на бунището и чаоLast edited by X_Y; 09.01.2022, 22:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти беше от Света Троица доколкото си спомням- та точно срещу Двореца на Децата имаш ромска махала, не вярвам да не си виждал роми събиращи пластмаса и други отпадъци от контейнерите. На 25 години спокойно можеш да имаш и 9 деца, въпросът е да можеш да ги издържаш и да им осигуриш нормална среда за живот за да станат хора.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не съм забелязал циганите да ровят по кофите.На 25 съвсем спокойно можеш да имаш две деца...
Коментар
-
Така е. Ние сме 40+ и децата ни са относително малки. Енергията е проблем. Но това е положението. не мога да върна времето назад. Да на 60 ще съм по-зле финансово от сега, но пък като бях на 20 сам се издържах и изкаравах пари. Не съм разчитал на родителите ми. То дори и жилище нямах, а бях под наем... Няма причина децата ми да са по друг начин, дори понякога се чудя това че са имотно осигурени дали е добро или лошо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Абе пич...
Днеска може да изкарваш 2000, вдругиден 20000, или обратното. По вдругиден може и да те няма. Който много сметки прави, остава без деца.
Коментар
Коментар