IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Идеята на фусбалерите е свежа - е, била е, но щом е разкрита, няма да проработи.

Бих си полафил с теб, но темата не е за нашия лаф и ще нарушим нетикета.

Имаше даже едно меко админско предупреждение по-надолу.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      О кака!
      Слънцето изгря за мен щом ти се появи във форума.

За съжаление стихотворението не съм го търсил аз. Беше "помощ от приятел" в битката с теб и те не ме насочиха, ами направо ми го бутнаха в ръцете.

Прочее виж как те обсъждаме зад завесата - това е цитат от мое ЛС към другарче:

----------
      Са... с вица долу да не би да намекваш пък нещо за моята сексуална мощ?
      vmаnkov ти не можеш ли толкова сам да ме атакуваш ,а си търгнал да искаш помощ от приятел на лс??И така ти помогна ,че бе разкрит ,че не е твое, а е плагиатство.

Вица не е насочен към тебе , а просто го поснах щото ми харесва

Та за да върви с теб лафа, днес чета в раздел спорт сайт ей това>>
      Агитката на Берое замисля психологическа атака срещу футболистите на ЦСКА.
      цък http://static.blitz.bg/thumbnails/64...ydmztqmayx.jpg

Столичани пристигат в Стара Загора за утрешния мач от шестия кръг на първенството. Една от най-радикалните идеи на ултрасите е районът около хотела, където "армейците" ще спят, да бъдел наситен максимално от жрици на любовта.

Лудите глави в града се надяват, че труженичките може да проникнат и в хотела и да хванат очите най-вече на чужденците, като изцедят силите им.

“Момичетата трябва да свършат доста работа, защото ЦСКА са много силни в момента. Добре ще е хем ние да вземем мача, хем те да изкарат по някой лев”, коментират зевзеците в днешната преса
      http://www.blitz.bg/sport/article/104772
      .
      Та мисълта ми е ,ще има ли ефект от тоя замисъл??И дали червените ще паднат??
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• О кака!
        Слънцето изгря за мен щом ти се появи във форума.

За съжаление стихотворението не съм го търсил аз. Беше "помощ от приятел" в битката с теб и те не ме насочиха, ами направо ми го бутнаха в ръцете.

Прочее виж как те обсъждаме зад завесата - това е цитат от мое ЛС към другарче:
        Мисля да й го пусна, ако не възразяваш.;-) Само не съм решил как и/или в кой момент.
        Ти как смяташ?
        ----------
        Са... с вица долу да не би да намекваш пък нещо за моята сексуална мощ?
        Свободен във виелицата.

Коментар

Браво на каката!
          Може да търси в нета, има способности и веднага го доказва.

Аз с моето плагиатство ше требе а се скрием некъде.
          (само че си го признах още преди каката да ме уличи, пет минути след постването на "плагиата")

Я да видим колко е прозорлива кака коки...
          Познай, кака, кой от форумците тук ми помогна с това стихотворение?
          vmаnkov а добър ти ден какиното Когато почнах да отговарям се наложи да прекъсна станах от компа и после продължих с изказването си.Поради тая причина не съм видяла ,че ти си отговорил преди мен.
          Питаш кой е помагал за това стихче ?Според мен, ти сам си си го намерил с помоща на гуглето.

Виц
          Мъж се прибира бързешком и без да каже дума започва да си събира багажа.
          Жена му:
          - Мили, какво се е случило? Къде отиваш?
          - В Никарагуа!
          - И защо?
          - Там жените за всяко чукане дават по 3 долара на мъжа!
          Жената скача и бързо започва да събира и тя багажа си. Мъжът:
          - А ти накъде?
          - В Никарагуа!
          - Защо?!
          - Искам да видя как ще живееш с 6 долара месечно.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            ...Джон Дън Ай тоя път номерът ти ще мине, но гледай при следваащото ти ,,измисляне'' да не казваш ,че е твое творение ,а посочвай линк или автора.Благодаря ти все пак ,че си си направил трудът да поснеш .част от стихотворението ,,НА ЛЮБИМАТА, КОЯТО ЩЕ СИ ЛЯГА''
            Браво на каката!
            Може да търси в нета, има способности и веднага го доказва.

Аз с моето плагиатство ше требе а се скрием некъде.
            (само че си го признах още преди каката да ме уличи, пет минути след постването на "плагиата")

Я да видим колко е прозорлива кака коки...
            Познай, кака, кой от форумците тук ми помогна с това стихотворение?
            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Джон Дън - тоз не съм го чувал...
              цък http://www.poetryfoundation.org/bio/john-donne
              цък http://www.luminarium.org/sevenlit/donne/donnebib.htm
              Last edited by коки; 15.09.2011, 23:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Няма начин да не си чел Хемингуей - За кого бие камбаната!?
                Заглавието на книгата е взето от стихотворение на Джон Дън.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Ха ха vmаnkov;.ти голям поет се извъди бре.Най се кефя на такива де пишат ,че са ,,измислили '' а се оказва ,че плагиатстват. от поезията на Джон Дън Ай тоя път номерът ти ще мине, но гледай при следваащото ти ,,измисляне'' да не казваш ,че е твое творение ,а посочвай линк или автора.Благодаря ти все пак ,че си си направил трудът да поснеш .част от стихотворението ,,НА ЛЮБИМАТА, КОЯТО ЩЕ СИ ЛЯГА''

Коментар

Мда...

Моите набори ми казаха, че не съм праф с 10-хилядното предложение в пари.

Май изглежда да са донекъде прави.

Коки...
                    извине боку, не бех прав.

Най-вече, обаче, ме фана страх за тея 10 000 лева - та не ти ги предлагам вече.

Са... понеже кака коки се прави, че е романтична, измислих за нея ино деветстишие:

-------------
                    Свали тоз пояс - бляскав млечен път,
                    обгърнал тяло с дваж по-бяла плът.
                    Снеми корсажа, дето на глупците
                    с рубини би им отклонил очите.
                    И връзките си развържи, защото
                    часът със звън напомня за леглото.
                    Махни корсета, странно здрав и цял -
                    виж, аз в такава близост бих умрял.
                    Таз смъкваща се рокля ми открива, ...
                    -----------------

Така.
                    Ха ха vmаnkov;.ти голям поет се извъди бре.Най се кефя на такива де пишат ,че са ,,измислили '' а се оказва ,че плагиатстват. от поезията на Джон Дън Ай тоя път номерът ти ще мине, но гледай при следваащото ти ,,измисляне'' да не казваш ,че е твое творение ,а посочвай линк или автора.Благодаря ти все пак ,че си си направил трудът да поснеш .част от стихотворението ,,НА ЛЮБИМАТА, КОЯТО ЩЕ СИ ЛЯГА''

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Нямам претенции.Както щете му казвайте.На който му е кеф да си го прави.Не смятам че е престъпление
                      Ти па аз съм издигнал ръкоблудството в култ...

Коментар

Ех, Космонавте...

Стихотворението не е мое и даже не аз съм го намерил, за да го пусна тук.

Иначе си мисля, че съм мъж де

Но - прав си - поезията в живота не е празна дума Ценно е.

То няма смисъл да си го писал.. Важно е че те кефи Имам един приятел шие гоблени и гледа цветя... Много ме радва колко е целеустремен...

Коментар

• Нямам претенции.Както щете му казвайте.На който му е кеф да си го прави.Не смятам че е престъпление

Коментар

• Ех, Космонавте...

Стихотворението не е мое и даже не аз съм го намерил, за да го пусна тук.

Иначе си мисля, че съм мъж де

Но - прав си - поезията в живота не е празна дума Ценно е.
                            Свободен във виелицата.

Коментар

Мда...

Моите набори ми казаха, че не съм праф с 10-хилядното предложение в пари.

Май изглежда да са донекъде прави.

Коки...
                              извине боку, не бех прав.

Най-вече, обаче, ме фана страх за тея 10 000 лева - та не ти ги предлагам вече.

Са... понеже кака коки се прави, че е романтична, измислих за нея ино деветстишие:

-------------
                              Свали тоз пояс - бляскав млечен път,
                              обгърнал тяло с дваж по-бяла плът.
                              Снеми корсажа, дето на глупците
                              с рубини би им отклонил очите.
                              И връзките си развържи, защото
                              часът със звън напомня за леглото.
                              Махни корсета, странно здрав и цял -
                              виж, аз в такава близост бих умрял.
                              Таз смъкваща се рокля ми открива, ...
                              -----------------

Така.

Колега Манков, максимално те уважавам.. Респект... Ема брутален и мъжествен, ем нежен и романтичен... Нямаш аналог..

Коментар

Така си е .Между другото думата онанизъм и ръкоблудство са остарели думи за използване.На ръчното стимулиране както и космо е писал се казва мастурбация (също и самозадоволяване) Като допълнение според проучване 96,3 на сто от мъжете и близо 60% от жените мастурбират От медицинска гледна точка плюсовете са много.Специално за бат Пешо цък http://www.blitz.bg/article/15409
                                Егати и като се замислиш че от тези 96% чекибойци я съм един от най добрите....При почти 7 млрд. население на света... Ма аз съм си величина бе... Как не ми е изчезнала още линията на живота от ръката се питам.. И за да ми завидят всички мъже ще се похваля че мога да "блъскам" и с двете ръце..

Коментар

Working...
                                X