IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    Добро утро! Пия кафе и се изнасям.И днес ще е работен ден за мен. От 26-ти септември всяка събота и неделя са ми работни. А тази седмица ми беше ужасна.
    Приятен уикенд на почиващите!
    Лека работа на дамата!

Аз ще поема утре щафетата от теб... Така се наложи...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ей Заре здравей... Нещо ги няма днес Колегите, а на мен хич не ми се спи тая вечер. Вчера ми беше хубав ден (скл'чих добра сделка) та сега съм развълнуван и сън не ме хваща. Мислех да се кача на колата да направя малко дрифт из нощна София, ама се отказах... Иначе много харесвам града през нощта. Толкова е тих и спокоен. Мисля да си сипя едно малко, но не трябва да прекалявам, че утре цял ден ще съм зад волана. Не съм се похвалил но си купих нова кола, та още и се кефя... Макр че сроднините срещам отпор, че съм направил автопарк без да имаме нужда, ама всеки си има някакво хоби. А и една кола винаги си намира предназначението. Па и сега е момента да се купува. Идва инфлацията и парите все повече ще стават вестници..... Нема смисъл да ги събира човек. Имах проверка в офиса. Тръгнаха си хората много щастливи и доволни. Явно се справяме добре, макар че аз съм максималист и все не съм доволен от себе си.

Вчера ми донесоха един калкан. Ебати рибата. Много е грозна. Утре ще се мъча да я чистя и опържа..... Сега още си "играя" с нея...
      Здрасти Космо! Нощният град е онова, което много ме кефи, а не зная защо, но все за тая песен се сещам и вътрешно си я "тананикам": http://vbox7.com/play:6a1a3150 ,...наистина има нещо много различно, което ме привлича, особено пък, ако е и валял дъжд- мокро и с разтеглени светлини и отражения... Просто си зяпам и усещам някакво върховно разтоварване от неприятности и грижи и ново зареждане с енергия за съществуване......, не че проблемите са свършили, нито пък някога ще изчезнат, а просто вариант за ралаксиране и успокояване...

Но Камелия Тодорова много вярно пресъздава това мое настроение... (не ми харесва, че кандидатства на изборите, та "изгуби" част от магнетизма си за мен с някакви тъпички "прозрения", а тя е РОДЕНА за певица, пък и сложи годинки..., но последното не е така съществено, защото от ония времена тя си беше за мен една чаровница...)

Онова, което коментираш за твоите инвестиции - наистина е най-същественото в нашият съзнателен живот, когато действаме разумно и достатъчно практично: още не сме усетили развихрилата се буря на инфлацията, а нещата наистина не отиват на добре..., предстои да се уверим в това, но замазване на истинското положение не тушира бъдещите сривове... Ситуацията е подобна на оная, когато купувахме всичко от магазините и нещата никак не бяха розови - с купони и дълги опашки... Ама пък -аз тия неща вероятно съм ги сънувАл, де, щоТ съм си младеж.... (по душа и други неща)...

Приятен ден на всички!
      Last edited by zarco; 05.11.2011, 10:25.
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добро утро! Пия кафе и се изнасям.И днес ще е работен ден за мен. От 26-ти септември всяка събота и неделя са ми работни. А тази седмица ми беше ужасна.
        Приятен уикенд на почиващите!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          Колега, съжалявам за това, че повече няма да посещаваш темата, което ще те лиши от възможността да проследиш развитието на казусЧЕТО...

Все пак, наистина съм благодарен за комплимента - на 22 годинКИ... ..., толкова отдавна беше това, като че - в някакъв друг живот ще да е било...

Няма да те РАЗубеждавам в твърденията ти - ти си човек с непоколебимо мнение и трезви разсъждения, достатъчно зрял, за да можеш да имаш адекватни съждения на база собствените ти преценки...

Като така, нека опитам да отговоря на непоколебимите ти твърдения - не зная, защото не съм бил на тоя свят... По-вероятна, според мен е причината - родителите ми да са били достатъчно бедни, за да не са имали възможност да плуват в изобилие от "блага"...

За да не се впускам в повече подробности, ще спра до тук. Още веднъж е ти благодаря за комплимента с годинКИТЕ, приятна вечер!

Ей Заре здравей... Нещо ги няма днес Колегите, а на мен хич не ми се спи тая вечер. Вчера ми беше хубав ден (скл'чих добра сделка) та сега съм развълнуван и сън не ме хваща. Мислех да се кача на колата да направя малко дрифт из нощна София, ама се отказах... Иначе много харесвам града през нощта. Толкова е тих и спокоен. Мисля да си сипя едно малко, но не трябва да прекалявам, че утре цял ден ще съм зад волана. Не съм се похвалил но си купих нова кола, та още и се кефя... Макр че сроднините срещам отпор, че съм направил автопарк без да имаме нужда, ама всеки си има някакво хоби. А и една кола винаги си намира предназначението. Па и сега е момента да се купува. Идва инфлацията и парите все повече ще стават вестници..... Нема смисъл да ги събира човек. Имах проверка в офиса. Тръгнаха си хората много щастливи и доволни. Явно се справяме добре, макар че аз съм максималист и все не съм доволен от себе си.

Вчера ми донесоха един калкан. Ебати рибата. Много е грозна. Утре ще се мъча да я чистя и опържа..... Сега още си "играя" с нея...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
            Зарко, чичовото, като говориш наизуст, без да знаеш и имаш опит - поне бъди честен да кажеш, че така ти се струва.

Това, горното, дет си го написал, ми казва, че си на 22 годинки, но искаш да изглеждаш на 25.

Моля - останалите - да разберете какви въздухарски мнения има тука - съсе любимия измислител Космонавт.

Тъй... не че искам да ви развалям чикиджийството, деца мъжки и женски - но не мога да мълча пред лъжите, пускани тук.

С това, прочее, свършвам посещението на тая чикиджийска тема - и дано да съм ви бил от полза, понеже събуждането е неприятно. Е, за неспещи хора, де...
            Колега, съжалявам за това, че повече няма да посещаваш темата, което ще те лиши от възможността да проследиш развитието на казусЧЕТО...

Все пак, наистина съм благодарен за комплимента - на 22 годинКИ... ..., толкова отдавна беше това, като че - в някакъв друг живот ще да е било...

Няма да те РАЗубеждавам в твърденията ти - ти си човек с непоколебимо мнение и трезви разсъждения, достатъчно зрял, за да можеш да имаш адекватни съждения на база собствените ти преценки...

Като така, нека опитам да отговоря на непоколебимите ти твърдения - не зная, защото не съм бил на тоя свят... По-вероятна, според мен е причината - родителите ми да са били достатъчно бедни, за да не са имали възможност да плуват в изобилие от "блага"...

За да не се впускам в повече подробности, ще спра до тук. Още веднъж е ти благодаря за комплимента с годинКИТЕ, приятна вечер!

Коментар

• http://vbox7.com/play:576462be

Ей днеска пияниците в моя офис слушаха този хит... Много яка песен. Отдавна не се бях сещал за нея...

Коментар

• Сега гледам по Диема спасители на плажа и погледнах сдруго око на Памела Андерсън.. На времето хич не ме кефеше ама сега нещо с е почнала да ми харесва... Дали поумявам с възраста?

Изтече още една седмица.. Какво ще правите през уикенда? Аз още нямам планове, макар че утре е Задушница и сигурно ще съм по гробища със роднините, после обикновенно се събираме в майка ми.... Та съботата я пиша дъждовна, ама в неделя смятам да избухна..... Навивам си часовника и се запивам от 7.00 сутринта по схемата на колегите по долу - узо, ракия, водка итн.

ПС. ВМанков, ако съм на теб ще си изтрия сам последният пост. Много е агресивен и обиден... Не ти отива. Друго мнение имам за теб. Не знам какво целиш. Ама ти си знаеш...

Коментар

Алкохолът беше скъп и не беше за всеки джоб...
                  Зарко, чичовото, като говориш наизуст, без да знаеш и имаш опит - поне бъди честен да кажеш, че така ти се струва.

Това, горното, дет си го написал, ми казва, че си на 22 годинки, но искаш да изглеждаш на 25.

Моля - останалите - да разберете какви въздухарски мнения има тука - съсе любимия измислител Космонавт.

Тъй... не че искам да ви развалям чикиджийството, деца мъжки и женски - но не мога да мълча пред лъжите, пускани тук.

С това, прочее, свършвам посещението на тая чикиджийска тема - и дано да съм ви бил от полза, понеже събуждането е неприятно. Е, за неспещи хора, де...

Коментар

А мен - питаш ли ме? Току-що си измих едно теракотче с.... Узо.... (толкова ме е срам, дори да си го помисля... )
                    За такива неща се дават по 2 години условно, но ай шъ ти простим първия път - хихи

Коментар

В момента най-големият ми проблем е да си намеря обувки.Не само обувки, но и дрехи. Изпадам в ужас когато тръгна по магазините.
                      Та затова избяягвам да ходя на шопинг.
                      Предпочитам да си сипя чаша хубаво питие
                      Аз пък много трудно си представям такава жена, която си е сипала чаша хубаво питие, но по условие не може да си намери дрехи и обувки, изпада в ужас, ако някой я насили да ходи по магазини...

Поне бельото имаш ли си го (ако ме питаш, от него също нямаш необходимост...) - вероятно си го купуваш през нета и ти го доставят, докато пийваш поредната чаша хубаво питие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        От далеч личи че си експерт.... Пали колата е къде е Серес, че да останеш без Узо е по страшно от втора вълна на кризата....
                        А мен - питаш ли ме? Току-що си измих едно теракотче с.... Узо.... (толкова ме е срам, дори да си го помисля... ) ... и по тая причина - съм вече в третата вЪлна на кризата... Баф му късмета! Тъкмо си изпипах тараторчето, щоТ аз жените (някои от тях, де) - не ги слушам, че била много вредна - именно тая комбинация - на таратора с мастиката...

Еее, няма да ходя до Тсалоники, де (от Солун идвало)..., но ще си мисля за него...За най-впечатляващото (според мен) - в горещините - 37-38 градуса, климатиците в магазините им са "издути до дупка", ноооооо няма никъде надпис от рода: "Климатик! Затваряйте вратата!", напротив - вратите им са широко отворени!!! Отначало помислих, че има забравена врата, но навсякъде е така... Интересен похват, за да привлечеш клиенти...

Вероятно и тия, които са счупили бутилка Узо...

Коментар

В момента най-големият ми проблем е да си намеря обувки.Не само обувки, но и дрехи. Изпадам в ужас когато тръгна по магазините.
                          Доби що ходиш по магазините ?Има си по-лесен начин Аз и сино си ги набавяме и то без да се моткаме ,примерно от тук http://www.laredoute.com/ или от тук http://www.sportsdirect.com/
                          Ако влиза в цената, възможно ли е да видим и други снимки - например с последната колекция на Olaf Benz
                          За тази колекция http://www.menswearreview.com/category/olaf-benz/ ли иде реч??
                          Last edited by коки; 03.11.2011, 16:59.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Стига с тва пиене бре . Дайте да се пооблечем - ей ви малко пенсионерска мода :

http://www.luisaviaroma.com/index.as...er=men&des=453
                            В показаната цена влиза ли и цената на манекена или той се таксува отделно!?
                            Ако влиза в цената, възможно ли е да видим и други снимки - например с последната колекция на Olaf Benz

П.П С хубава музика беше почерпил тайфата!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

То едното не изключва другото. Преди няколко месеца как се наковах в Хепи в МОЛа след едно пазаруване.... Уж седнахме с една колежка да полеем покупките по обед, па дойдоха и другите свини и така затворихме заведението и МОЛа (бяхме последните опосетители)

Коментар

• В момента най-големият ми проблем е да си намеря обувки.Не само обувки, но и дрехи. Изпадам в ужас когато тръгна по магазините.

Коментар

Working...
                                X