Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА за водката Маотай чува ли си!? Другарите китайци я поркат още от 135 година преди новата ера. Малиий, доста време е това
http://www.za40.ru/maotai.html
Наздраве!
Коментар
-
Стига с тва пиене бре. Дайте да се пооблечем - ей ви малко пенсионерска мода
:
http://www.luisaviaroma.com/index.as...er=men&des=453Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАми то водката,ако не се лъжа,са я измислили поляците
Хубавите полски водки са си жива амброзия,ама като всяко върховно удоволствие са си и скъпички.
http://www.za40.ru/maotai.html
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГолемия спор за водката е кои са я открили- Русите , Шведите или Поляците. Да не забравяме и мекото питие на Пиер Смирнов императорския доставчик
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЕ,рано,рано,колко да е рано....нали си станал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГолемия спор за водката е кои са я открили- Русите , Шведите или Поляците. Да не забравяме и мекото питие на Пиер Смирнов императорския доставчик
.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе рано е малко ама, един лаф каза и ме склони - ще си отворя една бира със закуската... Имах един старшина в казармата и ни хваща със един юнак да поркаме в 7 сутринта и му викаме ела да пиеш едно с нас. И то' : Аз, да пия, в 7.00, и то ракия... Можееее..Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеЯвно съм изтървал доста информация за питиетата във форума. Имам опит предимно с полски водки и най-харесвам "Шопен" (Chopin), после "Пан Тадауш", вече след това популярните "Жубрувка", "Собиески", "Луксусова", Въборова. Ако някой има възможност да ги пробва.
Искам да спомена и една ракия - Троянска сливова специялна резерва - 25г. Скъпичка е - 44лв е бутилката, обаче, понеже не пия много ракия, реших, че поне качествена ще да е и за сега по-добра не съм намерил. За подаръци я вземам също, приятно е да подариш нещо по-така на някой който пие ракия и може да я оцени.
А последното ми откритие е едно узо от град Серес в Гърция - "Магия". Пак местен ми го показа и като дегустирахме всички марки наред го утвърдихме на първо място. Но май ще трябва да ходя скоро натам, че взех запаси ама последната бутилка взе да свършва.
Хубавите полски водки са си жива амброзия,ама като всяко върховно удоволствие са си и скъпички.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНаздраве,наздраве!
Радвам се,че ромчето има широк кръг почитатели
Аз сега съм се заел със задачата да пробвам всички видове ром,до които мога да се докопам.За съжаление в БГ са популярни основно 2-3 марки като Бакарди и Хавана клуб,а се оказа че в карибския регион се произвеждат много елексири,за които доскоро не бях чувал.Ама вече наваксвам.
За любителите на рома горещо препоръчвам Ангостура тъмна 7 годишна и Ангостура 1919 - засега това е най-доброто,което съм пил и го поставям над любимото ми Бакарди блек
А,наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАрменския коняк също е много хубав
сега ще си изредя де що алкохол съм дегустиралаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър вечер на всички посетители на бар "Наздраве" и на кръчма "Сам дойдох"
Водката нещо хич не я тача. Повече харесвам цветните питиета. На първо място ром /наздраве, Оnufri/, след това коняк и накрая - уиски.
Преди години работех за кратко във Велики Преслав и имах честта да бъда допусната в избата, в която правеха прословутия коняк. Подариха ми бутилка от някаква юбилейна серия /само за наши хора/. По-хубав коняк не бях пила. Наистина правят чудесни питиета, но само за износ.
Радвам се,че ромчето има широк кръг почитатели
Аз сега съм се заел със задачата да пробвам всички видове ром,до които мога да се докопам.За съжаление в БГ са популярни основно 2-3 марки като Бакарди и Хавана клуб,а се оказа че в карибския регион се произвеждат много елексири,за които доскоро не бях чувал.Ама вече наваксвам.
За любителите на рома горещо препоръчвам Ангостура тъмна 7 годишна и Ангостура 1919 - засега това е най-доброто,което съм пил и го поставям над любимото ми Бакарди блек
А,наздраве!Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОфф ....,
а бре, кефи ме как коментирате "издалеч" ( от 250 км да кажем ). 'ноу е лесно така, налЕ?
Тая колежка, като почвах към бюджетЯ ( цели 7 пропилени години и загубено време от живота ми ), ако някой ми беше казал, че ще я отсвиря - нямаше да му повярвам. Демек, голяма атракция си беше.
Понеже лашна кризата след схемата 3-5-8 и тая беше изредила вече към 3-4 партии различни през "демокрацията" и няма да се учудя, ако към днешна дата е станАла "гербер-ка", ама позицията й куха и просто е за съкращаване. Та, то не бяха да я избираме за 2 години мандат като председател на КТД-то ( колективния трудов договор към синдикатите ), щот' този пост не може да се съкрати.
После кат' изтече се направи на онкоболна и лепна още 5 години гратис и прочие чалъми от Кодекс-а на труда.
Та, в един момент визията ( физическата ) някак си "избледнява" .....
П.П. Кажи ми ся пак за "нещастните" жени, плийз? Дет' хем смотани - хем искат и да плющят нещо качествено, па то взело, че ги отсвирило
За мен няма проблем с тази псевдо-еманципация. Но доста по-красиви и млади от нея са нощували на спалнята ми и пак не сме се плющяли, защото са пияни, а аз не броя на никого пиЙенето, демек всеки да си знае мярката. И винаги ми е 'ноу смешно на сутринта как си гледат Джи-си-еми-те и "хукват" да спасяват СвИтЪ .... т.е. вече "засрамени" ....
Демек, кат' не си я изплющял пияна, на другия ден ти е "обидена" вече ... Дали не ми е смешно? Я, да помисля ...? Примерите са десетки за такива преспали и без секс. Просто ме е гнус от пияна жена, ама няма ме разбереш, налЕ?
Та, лафа трЕбе да е: Пийнала жена - весела къща, а не пияна, ама кой съм аз, че да съдя, когото и да било ...
Ей пак философски теми сте захванали със Сънката и Зарето... Аз на теб бат Маранди много ти се радвам. Рядко да видиш такла улегнал човек с толкова морал и достойнство... Аз винаги ги чукам.. Казвал съм ти кави произшествия съм имал с мъртво пияни жени... Понякога дори не ми е кеф и не знам защо го правя. Особенно след тежки вечери, дето още имат салата по зъбите и са потни по гърба от кючеците. Ама това са си такъв тип жени - ние им викаме знаеш как... Нема бивша курва - и пет деца да има и за Брат Пит да се омъжи, пак пие две ракии и почва да духа по колите и офисите... Но се радвам че не всички жени са такива. Познавам много стабилни и морални красиви при това жени. Познавам и мъже дето се излагат. Имах един шеф на времто какгнусно нападаше една дебеланка касиерка идея нямаш.. На края напусна момичето, малко след нея и нереза...
Та казвам Ви всичко това като доказателство че не може да се извади някакъв извод - мъже, жени - всеки си е индивидуален, Няма как да се обобщят нещата..
Но пак да ти повторя - аз бих я думнал твоята колежка... Някак идва като естствено продължение на веччерта - такси, у вас, пияна жена и .. следва секс... Нещо като вадя картофите, обелвам ги, опържвам ги, поръсвам срене и... пия бира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеЯвно съм изтървал доста информация за питиетата във форума. Имам опит предимно с полски водки и най-харесвам "Шопен" (Chopin), после "Пан Тадауш", вече след това популярните "Жубрувка", "Собиески", "Луксусова", Въборова. Ако някой има възможност да ги пробва.
Искам да спомена и една ракия - Троянска сливова специялна резерва - 25г. Скъпичка е - 44лв е бутилката, обаче, понеже не пия много ракия, реших, че поне качествена ще да е и за сега по-добра не съм намерил. За подаръци я вземам също, приятно е да подариш нещо по-така на някой който пие ракия и може да я оцени.
А последното ми откритие е едно узо от град Серес в Гърция - "Магия". Пак местен ми го показа и като дегустирахме всички марки наред го утвърдихме на първо място. Но май ще трябва да ходя скоро натам, че взех запаси ама последната бутилка взе да свършва.
От далеч личи че си експерт.... Пали колата е къде е Серес, че да останеш без Узо е по страшно от втора вълна на кризата....
Коментар
Коментар