IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Здрасти.. Чак сега се включвам че днес ходих до Бургас по работа... За съжаление и утре ме викат пак. Добре че е вСофия че вече ми идва много да карам такива разстояния в двете посоки за един ден.. Старост нерадост
    Идват ти много км ,защото не ти е това професията.Ония хорицата де по цял ден въртят геврека и имат км които трябва да изпълнят из Европата,да не мислиш ,че им е лесно?Особенно тия де са на години .И на тях им идва в повече ,ама заради парите на какво ли не са готови същите.

Космо-Старост нерадост
    Я се стегни космо.Нима се чувстваш стар?

Бат Пешо Koки това е Българската армия.Не забравяй.Ако решат могат след мача да опънат и футболистите на Берое.Техните сили са неизчерпаеми.И пари за такива работи не вземат.Нали знаеш вица.
    Батка не го знам вица .Ако може посни го тука за да га прочета.
    Last edited by коки; 16.09.2011, 19:55.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Видях предупрежднието да сме се предържали към темата.Не виждам с кои наши изказвания се откланяме от нея ?
      Дали ще проработи схемата няма как да знам .Нищо не им прече да опитат .

Батка то я ясно това де си го написал ,ама все пак целта е, труженичките да ги изцедат кат лимони и на другият ден да не са във физическа форма и да паднат от Берое
      Koки това е Българската армия.Не забравяй.Ако решат могат след мача да опънат и футболистите на Берое.Техните сили са неизчерпаеми.И пари за такива работи не вземат.Нали знаеш вица.....

Коментар

Мислех в постът си да се обърна с ,,гълъбче'' ,но си рекох ,че за серизони неща е редно да не я употребя ..Следва ,че пак си ми гълъбче.
        .....................

Космо ,добър вечер !!!
        ....................

Нещо позабравено касаещо Лъвът Кристиян - една удивителна история за приятелството ! http://www.youtube.com/watch?v=i5vRP...eature=related
        Здрасти.. Чак сега се включвам че днес ходих до Бургас по работа... За съжаление и утре ме викат пак. Добре че е вСофия че вече ми идва много да карам такива разстояния в двете посоки за един ден.. Старост нерадост

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Вече не съм "гълъбче"?!?!
          Добре, щом ти така, аз онака.....
          Мислех в постът си да се обърна с ,,гълъбче'' ,но си рекох ,че за серизони неща е редно да не я употребя ..Следва ,че пак си ми гълъбче.
          .....................

Космо ,добър вечер !!!
          ....................

Нещо позабравено касаещо Лъвът Кристиян - една удивителна история за приятелството ! http://www.youtube.com/watch?v=i5vRP...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Няма начин да не си чел Хемингуей - За кого бие камбаната!?
            Заглавието на книгата е взето от стихотворение на Джон Дън.

Всъщност ми е много тежичък.. Иначе съм му чел биографията - тя по ми допада.. Имаше една песен на Металика - Фоф хум дъ бел толс (сега пея).. Май 84 - 85 година беше...

Коментар

anon6706 ще ме извиниш,че се откланям от същността на темата, но като визирана е редно да си изкажа мнението на твоя коментар.Със йосиф нямам никакъв спор и на база на това няма какво да решавам .Той си е ПЛАТЕН КЛКАКЬОР НА ГЕРБ ВЪВ ФОРУМА и бойната му задача е да върви след лица който критикуват управляващите като бълват лъжи .Езикът му на изразяяване е близък до този на изразяване на гурото им .ЦИНИЧЕН, ГАМЕНСКИ И ВУЛГАРЕН!
              Вече не съм "гълъбче"?!?!
              Добре, щом ти така, аз онака.....

Коментар

Аз я знам коки, че пише в Политиката. Лошото е, че вие вървите след нея по "темите" на форума, защото си имате разни спорове по съвсем други теми. Няма лошо да си пишем в едни или други теми, но нали затова са ТЕМИ (различни теми се обсъждат), за съжаление, неприязънта от политиката се просмуква дори и тук да се пише за памперси.

Рекордно повторение на думата теми се получи в поста ми.

Аз затова в реалния живот никога не говоря с приятелите си за Политика. Смъртоносно е за добрите отношения.
                anon6706 ще ме извиниш,че се откланям от същността на темата, но като визирана е редно да си изкажа мнението на твоя коментар.Със йосиф нямам никакъв спор и на база на това няма какво да решавам .Той си е ПЛАТЕН КЛКАКЬОР НА ГЕРБ ВЪВ ФОРУМА и бойната му задача е да върви след лица който критикуват управляващите като бълва лъжи срещу тях .Езикът му на изразяяване е близък до този на изразяване на гурото им .ЦИНИЧЕН, ГАМЕНСКИ И ВУЛГАРЕН!
                Last edited by коки; 16.09.2011, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  е от време на време драсваме някой ред и ние платените герберасти...но не можем да се сборим с "трудолюбието" на родолюбивите българи с няколко ника ( мнооого водка до компа ) и сержантски фуражки.

Но до 23.10 ще е така ..ще е преобладават безскористните драскачи
                  Аз я знам коки, че пише в Политиката. Лошото е, че вие вървите след нея по "темите" на форума, защото си имате разни спорове по съвсем други теми. Няма лошо да си пишем в едни или други теми, но нали затова са ТЕМИ (различни теми се обсъждат), за съжаление, неприязънта от политиката се просмуква дори и тук да се пише за памперси.

Рекордно повторение на думата теми се получи в поста ми.

Аз затова в реалния живот никога не говоря с приятелите си за Политика. Смъртоносно е за добрите отношения.

Коментар

Тази тема вече е "пътник".

Опитът ми показва, че ако 2-3 страници постове се пълнят само от 3-4 ника (някои с променящи се аватари), то темата е умираща.
                    е от време на време драсваме някой ред и ние платените герберасти...но не можем да се сборим с "трудолюбието" на родолюбивите българи с няколко ника ( мнооого водка до компа ) и сержантски фуражки.

Но до 23.10 ще е така ..ще е преобладават безскористните драскачи

Коментар

Какиното сменям си аватарът според времето .Ако е слънчево съм разголена ,ако е по облачно слагам такъв който що годе да отговаря .А познай кво е сега при нас времето?

Относно въпросът ти към никът ,на база на какво реши че и други пишат с него?Няма такова нещо .Само аз си го ползвам .
                      и според количеството изпита водка..недей да скромничиш . Още помня как плуваше в океан от водка..явно тогава беше яко я подкарала

Коментар

• Тази тема вече е "пътник".

Опитът ми показва, че ако 2-3 страници постове се пълнят само от 3-4 ника (някои с променящи се аватари), то темата е умираща.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Кака?

Кви са тея постоянни смени на аватарите ва?
                          Вие колко човека сте на тоя ник?

Какиното сменям си аватарът според времето .Ако е слънчево съм разголена ,ако е по облачно слагам такъв който що годе да отговаря .А познай кво е сега при нас времето?

Относно въпросът ти към никът ,на база на какво реши че и други пишат с него?Няма такова нещо .Само аз си го ползвам .

Коментар

• Кака?

Кви са тея постоянни смени на аватарите ва?
                            Вие колко човека сте на тоя ник?

Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Идеята на фусбалерите е свежа - е, била е, но щом е разкрита, няма да проработи.

Бих си полафил с теб, но темата не е за нашия лаф и ще нарушим нетикета.

Имаше даже едно меко админско предупреждение по-надолу.
                              Видях предупрежднието да сме се предържали към темата.Не виждам с кои наши изказвания се откланяме от нея ?
                              Дали ще проработи схемата няма как да знам .Нищо не им прече да опитат .
                              Бате Пешо-По вероятно е да опрявят труженичките без да им платят и да омаат заралии с петачка.
                              Батка то я ясно това де си го написал ,ама все пак целта е, труженичките да ги изцедат кат лимони и на другият ден да не са във физическа форма и да паднат от Берое

Коментар

vmаnkov ти не можеш ли толкова сам да ме атакуваш ,а си търгнал да искаш помощ от приятел на лс??И така ти помогна ,че бе разкрит ,че не е твое, а е плагиатство.

Вица не е насочен към тебе , а просто го поснах щото ми харесва

Та за да върви с теб лафа, днес чета в раздел спорт сайт ей това>>

Та мисълта ми е ,ще има ли ефект от тоя замисъл??И дали червените ще паднат??
                                По вероятно е да опрявят труженичките без да им платят и да омаат заралии с петачка.

Коментар

Working...
                                X