IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мда...

Моите набори ми казаха, че не съм праф с 10-хилядното предложение в пари.

Май изглежда да са донекъде прави.

Коки...
    извине боку, не бех прав.

Най-вече, обаче, ме фана страх за тея 10 000 лева - та не ти ги предлагам вече.

Са... понеже кака коки се прави, че е романтична, измислих за нея ино деветстишие:

-------------
    Свали тоз пояс - бляскав млечен път,
    обгърнал тяло с дваж по-бяла плът.
    Снеми корсажа, дето на глупците
    с рубини би им отклонил очите.
    И връзките си развържи, защото
    часът със звън напомня за леглото.
    Махни корсета, странно здрав и цял -
    виж, аз в такава близост бих умрял.
    Таз смъкваща се рокля ми открива, ...
    -----------------

Така.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• т Бате Пешо
      Коки че да не би жените да не онанират?????!!!!!!!!!!!1
      Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Те мастурбират (самозадоволяват се).. Онанизма си е наша територия... Макар че щом карат коли и се боксират... Знаеш ли..
      Така си е .Между другото думата онанизъм и ръкоблудство са остарели думи за използване.На ръчното стимулиране както и космо е писал се казва мастурбация (също и самозадоволяване) Като допълнение според проучване 96,3 на сто от мъжете и близо 60% от жените мастурбират От медицинска гледна точка плюсовете са много.Специално за бат Пешо цък http://www.blitz.bg/article/15409
      Last edited by коки; 15.09.2011, 19:22.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Те мастурбират (самозадоволяват се).. Онанизма си е наша територия... Макар че щом карат коли и се боксират... Знаеш ли..

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Космо що се притесни да го напишеш директно ? Кажи си го направо ,че чукането е за престиж, а онанизмът за удоволствие.

Тъй си е.. Нема да се лъжем.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Космо що се притесни да го напишеш директно ? Кажи си го направо ,че чукането е за престиж, а онанизмът за удоволствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Един велик българин бе казал - Що да чукаш Ким Бейсинджър кат никой няма да те разбере.... Все пак чукането за престиж, за удоволствие мъжете знаят какво е....
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Жив човек може ли да не се изфука
                Един велик българин бе казал - Що да чукаш Ким Бейсинджър кат никой няма да те разбере.... Все пак чукането за престиж, за удоволствие мъжете знаят какво е....

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Джек Лондон е смятал скромността за порок. А той е пич.
                  Почти колкото мен...

Та мисълта му е: дай да си кажем истината ф края на краищата. Що да се лъжеме?
                  Жив човек може ли да не се изфука
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Между другото - няма да е зле авторът на темата да допълни нещо в заглавието от сорта: за мъже от 30+ до 60- и за жени 40-
                    Така поне ще знаем с кого си имаме вземане-даване. Ако ще е даване, да знаем какво ще вземаме.
                    Last edited by anon6706; 15.09.2011, 16:04.

Коментар

• Джек Лондон е смятал скромността за порок. А той е пич.
                      Почти колкото мен...

Та мисълта му е: дай да си кажем истината ф края на краищата. Що да се лъжеме?
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                        Хора, моля, придържайте се към темата все пак!!!
                        Към темата ни придържат годините, все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Чета и не мога да се нарадвам на моята, твоята и на колегата vmаnkov скромност!
                          Аз много се кефя дето преди да излети самолета стюардесата казва:

- Ако работата стане дебела и маските паднат, първо сложете своята маска, а след това помагайте на другите.
                          tnm

Коментар

Тази сутрин най умния човек когото познавам първо яде праскови (щот после са кисели), после се надумка доволно с баклава и боза
                            Чета и не мога да се нарадвам на моята, твоята и на колегата vmаnkov скромност!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Какво беше тази сутрин - баклава, саралия, саварина, тригуна ... или може би кадаиф!? И боза, естествено.
                              Тази сутрин най умния човек когото познавам първо яде праскови (щот после са кисели), после се надумка доволно с баклава и боза
                              tnm

Коментар

Какво беше тази сутрин - баклава, саралия, саварина, тригуна ... или може би кадаиф!? И боза, естествено.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X