IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    PPS, Явно много вдигнахме нивото и без да искаме си направихме клубче на хора които имат достаъчно интелектуален багаж, натрупан опит и образование, за да разбират и да коментират казусите. Излезеш ли в БГ над нивото на Гергана, Голфа и доматито, много трудно се намират събеседници. А почнеш ли да правиш нещо революционно съвсем изчезва раята....

по-скоро го свалихте нивото до нещо от сорта на :
    'космонавта - искрено и лично' , а защо не и " космонавта - на всяко гърне похлупак '
    или пък нещо като : ' как изсрах л...о с цвят патешки дрисък, след като се напих кат свиня снощи и набих едни тийнейджъри'
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Децата правени с любов са хубави и талантливи.

Коментар

• Прав си Зарко, в тия конкурси нарочно или не, почти никога в първата десетица не попадат най-готините Не че много ги следя и е чак толкова важно де, ама нали трябва освен естети да сме честни и безпристрастни. Те май Венецуелките имат най-много титли до сега, така че поне нейното присъствие и на мацката от Пуерто Рико са логични, явно гените си казват думата
        Иначе имам една братовчедка, бивша манекенка, прекрасно момиче (вече жена), много добро, искрено и земно... Та тя на времето ми е разказвала как тия конкурси са почти винаги наредени, поне за първите места, но тя никога не го е приемала толкова навътре, просто когато се е явявала го е правила за удоволствието - нейното и на публиката
        Да видим все пак коя ще изберат...
        Лека вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          За мъжката половина от форума: може да изплакнете малко очи с Мис Свят по ТВ7!
          Шоуто си тече..., не че има човек на какво точно да се възхити, въпреки че не са ни кой-знае колко големи претенциите... Много приповдигнато настроение..., ама между 15-те полуфиналистки нищо не ми хваща окото..., може би - донякъде Мис Венецуела...

Баси кофти-физиономиите...

Журито има разбира се - пръст в такива конкурси, а и спонсорите, които вероятно знаят предварително класирането...

Аааа, Венецуела е и на финала..., имала 12 сестри, или нещо такова... Бе тиА хора само това правят вечер - хубави деца...
          Last edited by zarco; 06.11.2011, 20:17.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

На времето работих с няколко турци (български и от самата Турция). Много го ценят този ден и големи софри правят. Сега нямам нито един близък и ще пропусна... Викаха нещо от рода "Байраманъз котлу олсун" май... Отдавна беше. Направихме една банка в България (още функционира, но с друго име) и бяхме много добри приятели и колеги.... От там са ми всички познания за Турция и опита ми със сладкото и кебапите... Не пише нещо бате Мечо. Той ги разбираше тия работи.

ПС. Нещо форума вззе да издиша. Стана като дир бг - пишеш мнение и след 10 часа янкой ти отговаря... Няма го нтоя чат елемент който го имаше преди няколко месеца. Загуби се динамиката.
            Байрам мубарак олсун!“
            Честит празник на мюсюлманите, които пишат във форума. Да сме живи и здрави всички и да имаме много поводи за празнуване!
            Last edited by tnm; 06.11.2011, 20:01.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• За мъжката половина от форума: може да изплакнете малко очи с Мис Свят по ТВ7!

Коментар

• Курбан байрям- техният Ден за прошка

Коментар

• http://vbox7.com/play:7c07a354
                  За всички,които обичат да "покръшкват" от време на време

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Здрасти, Космо! Здрасти и на тайфта!
                    Космо, ако искам мога и да не бачкам. Обаче, колкото и невероятно да звучи, много си харесвам професията. За да я работа, съм обиколила 1/4 от България. Положила съм усилия да получа някакво образование, а аз съм от хората, които си уважават труда.
                    Никак не се виждам в ролята на домакиня или седнала зад бюро 8 часа на ден. Обичам около мен да има напрежение, нивото на адреналина да е високо и никак не ми пречи, че ходя да работя в събота или неделя.

Чакай че ми протекла пералнята. Чисто нова е. Пак ще се разпрвям с малоумни майстори..

Иначе ми стана интересно... Толкова рядко се вижда човек да си обича работата и да е искрен (всички подмазвачи в банковата система го приказват това за да се подмазват на инфантилните мениджъри), което се подразбира защото форума е анонимен и няма защо да ни лъжеш... Браво. Благородно ти завиждам.
                    Last edited by aleks262; 06.11.2011, 14:59.

Коментар

Аре стига работили.. Работата е за бобрите, пчелите и ссветофарите.. На хора с много приятели действа деградиращо... Напускайте и се хващайте в някоя банка от 9 до 6 и да не Ви пука...
                      Здрасти, Космо! Здрасти и на тайфта!
                      Космо, ако искам мога и да не бачкам. Обаче, колкото и невероятно да звучи, много си харесвам професията. За да я работа, съм обиколила 1/4 от България. Положила съм усилия да получа някакво образование, а аз съм от хората, които си уважават труда.
                      Никак не се виждам в ролята на домакиня или седнала зад бюро 8 часа на ден. Обичам около мен да има напрежение, нивото на адреналина да е високо и никак не ми пречи, че ходя да работя в събота или неделя.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Вярно вдигнахте мизата....

От една чаша се започна, после 2,3 ....по бутилка и повече....
                        После недоклатена мацка не оставихте.....

Типична интелектуална вечеринка....." Долу Турция, да живее свободата"....
                        Това Чиче е като да кажеш че ракетата е "едно дето лети и вдига шум".. Съвсем друга е идеята на темата. И за това повечето участници (коиот имат умственият потенцила да я оценят и принадлежат към онази чадст от обществото наречена средна класа)я определят като изпреварила времето си, революционна и зареждаща със емоции и знания форумна тема... Иначче ракията си е ракия, но дори и тези постове носят в себе си повече житейска и философска мъдрост от дас кажем 20 000 мнения с нулева стойност опитващи се неуспешно да предвидят разни посоки на развитие на определени икониомически пазари, написани в голямата си част от футболни фенове..

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                          Хората са притеснени ,напрегнати забелязвам ,това постоянно повтаряне на думата КРИЗА сякаш допълнително пренапряга хората ,сякаш дамоклев меч виси над всички и е въпрос на време да се стовари .Приятелка лежи в психиатрия и ми каза ,че е препълнено ,няма свободни легла ,пускат в нещо като градски отпуск едни ,за да приемат следващите ,всички с диагноза депресия или хайде да не обобщавам ,но повечето -паднали в дупката и няма излизане ,тъпчат ги с транквиланти , пълна изолация ,лоша работа .Та и форума като живота ,замира .Сякаш не се вижда светлина в тунела.
                          Здава двигателят на нацията. Такива дето работят и плащат данъци. Огледай се че повечето хора или са пенсионери или социално слаби, или се осигуряват на минимални заплати, или някой друг ги издържа.... И тежеста пада върху много малка част от населкението която не издържа... И за това психиатриите са пълни. Аз това го знам от няколко години, защото имам дялове в две фирми дето зареждат болниците със санитарни материали и медикаменти повечето водещи клиники в тая посока са ми клиенти...

Коментар

PPS, Явно много вдигнахме нивото и без да искаме си направихме клубче на хора които имат достаъчно интелектуален багаж, натрупан опит и образование, за да разбират и да коментират казусите. Излезеш ли в БГ над нивото на Гергана, Голфа и доматито, много трудно се намират събеседници. А почнеш ли да правиш нещо революционно съвсем изчезва раята....

Вярно вдигнахте мизата....

От една чаша се започна, после 2,3 ....по бутилка и повече....
                            После недоклатена мацка не оставихте.....

Типична интелектуална вечеринка....." Долу Турция, да живее свободата"....

Коментар

• Хората са притеснени ,напрегнати забелязвам ,това постоянно повтаряне на думата КРИЗА сякаш допълнително пренапряга хората ,сякаш дамоклев меч виси над всички и е въпрос на време да се стовари .Приятелка лежи в психиатрия и ми каза ,че е препълнено ,няма свободни легла ,пускат в нещо като градски отпуск едни ,за да приемат следващите ,всички с диагноза депресия или хайде да не обобщавам ,но повечето -паднали в дупката и няма излизане ,тъпчат ги с транквиланти , пълна изолация ,лоша работа .Та и форума като живота ,замира .Сякаш не се вижда светлина в тунела.

Коментар

На времето работих с няколко турци (български и от самата Турция). Много го ценят този ден и големи софри правят. Сега нямам нито един близък и ще пропусна... Викаха нещо от рода "Байраманъз котлу олсун" май... Отдавна беше. Направихме една банка в България (още функционира, но с друго име) и бяхме много добри приятели и колеги.... От там са ми всички познания за Турция и опита ми със сладкото и кебапите... Не пише нещо бате Мечо. Той ги разбираше тия работи.

ПС. Нещо форума вззе да издиша. Стана като дир бг - пишеш мнение и след 10 часа янкой ти отговаря... Няма го нтоя чат елемент който го имаше преди няколко месеца. Загуби се динамиката.

Коментар

Working...
                                X