Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПозна!
Значи и ти знаеш кой е най-умният човек.
Прочее, откъде ме познаваш?
Познавам себе си!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеЕваларка и мерсим за отговорите и дадения акъл по последното ми обявление.
Харесаха ми фсичките и сега ще ги обсъждам с най-умния човек, когото познавам.. Не знам защо обаче, психиатрите се на друго мнение
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПредлагам на коки 10 000 лева за да я пусне мъжа й да преспи с мен.
Казал съм го, ще го направя.
10 000 лева, коки. Не за теб точно, но за истината.
Кажете ли с мъжа ти "да" - имате ги.
Коки, 10 000 лева за да си затворите очите - ммм?
не смажа ли мускета, ще съм смазан..."
Понеже ти казаха, че няма да ти се отвори редовния парашут, пробваш резервнияLast edited by tnm; 15.09.2011, 18:59.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПредлагам на коки 10 000 лева за да я пусне мъжа й да преспи с мен.
Коментар
-
редфорд даде милион в зелено , нашия чичко паричко с 10к в леФчета иска тънко да минеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Предлагам на коки 10 000 лева за да я пусне мъжа й да преспи с мен.
Коки, 10 000 лева за да си затворите очите - ммм?Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениехаха, сигурно си прав. Обаче гледам по аватарите масово разни млади женски дупета
Темата ми е интересна, тамън да се включа и вече не беше актуално.
изобщо, чувства се липсата на дамина тестостерон смърди от далече
особено Гагарин кат си изкопае спомените от архиваТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеБатка когато съм ти отговаряла съм нямала на идея за кви пари иде реч.От тук следва,че дори и да са много пак ти казвам аз не съм материалистка и поради тая прична същите не могат да ме съблазнят.Ако ще легна с някой няма да се те причината .Сега излизам ,че кучето ще го водя на булка .После ще продължим разговорът
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеможеш да си сигурна , че всичко изписано дотук е по темата.
минахме 30-ака и почнаха дебелани да ни вълнуват
и по-точно , квото докопаме
Темата ми е интересна, тамън да се включа и вече не беше актуално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКоки симпатяго аз не те питах ти лично ще легнеш ли с някой ако ти плати много а друго.Но съм доволен че ме удостои с някакъв отговор.От личен опит ти казвам че когато предложиш малка сума жените отговарят точно като теб.Но при голяма сума не отказват.Няма жена която да откаже ако става дума за много пари и еднократен секс.И разбира се предложен внимателно и дискретно.Нямаш си напредстава какво съм правил с една уж непристъпна която постъпи непочтено с мой приятел и го унижи много зле.Направих запис и после върна парите и се молеше да не разбере семейството и.На приказки като твоите съм се наслушал но действията са други.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар