IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    Курбан байрям било днес. Все не ми остава време да попрочета нещо и за байрямите.
    На времето работих с няколко турци (български и от самата Турция). Много го ценят този ден и големи софри правят. Сега нямам нито един близък и ще пропусна... Викаха нещо от рода "Байраманъз котлу олсун" май... Отдавна беше. Направихме една банка в България (още функционира, но с друго име) и бяхме много добри приятели и колеги.... От там са ми всички познания за Турция и опита ми със сладкото и кебапите... Не пише нещо бате Мечо. Той ги разбираше тия работи.

ПС. Нещо форума вззе да издиша. Стана като дир бг - пишеш мнение и след 10 часа янкой ти отговаря... Няма го нтоя чат елемент който го имаше преди няколко месеца. Загуби се динамиката.

Коментар

• Курбан байрям било днес. Все не ми остава време да попрочета нещо и за байрямите.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
        Сигурно е вярно ,но пък е незаменимо да се прибереш от работа и да забравиш за нея в момента ,в който си излязал от офиса.Всяка длъжност си има предимства и недостатъци ,не е еднозначно.
        Вярно. Но изкуството да се "оставят" проблемите в офиса е по силите на много ограничен кръг от хора... Аз не съм от тях за съжаление. И повечето хора им е много трудно да не мислят за работа в почивните дни... Аз поне от 5-6 години успях да не си нося работа в къщи, че преди бях станал работохолик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Естествено. Казвам го на майтап. Чувството да нямаш шеф и да владееш собственото време не може да се замени със каквато и да е длъжност, като наемен работник...
          Сигурно е вярно ,но пък е незаменимо да се прибереш от работа и да забравиш за нея в момента ,в който си излязал от офиса.Всяка длъжност си има предимства и недостатъци ,не е еднозначно.

Коментар

Понякога ми се иска да съм наета работна сила.Но само понякога. Да съм на мястото на ония лигави пикли и да чакам 24-то число някой да ми преведе заплата. Обаче изпадам в ужас да стоя в един офис от 09-18ч. Не ми е лесно, но предпочитам да си движа моят си бизнес.
            Лека от мен, труп съм
            Естествено. Казвам го на майтап. Чувството да нямаш шеф и да владееш собственото време не може да се замени със каквато и да е длъжност, като наемен работник...

Коментар

89-90г. и зимата на 96-97-ма бяха ужасни.Не искам да си спомням.
              +1

Коментар

Аре стига работили.. Работата е за бобрите, пчелите и ссветофарите.. На хора с много приятели действа деградиращо... Напускайте и се хващайте в някоя банка от 9 до 6 и да не Ви пука...
                Понякога ми се иска да съм наета работна сила.Но само понякога. Да съм на мястото на ония лигави пикли и да чакам 24-то число някой да ми преведе заплата. Обаче изпадам в ужас да стоя в един офис от 09-18ч. Не ми е лесно, но предпочитам да си движа моят си бизнес.
                Лека от мен, труп съм
                Last edited by Доби; 05.11.2011, 22:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Интересно... И аз съм на работа утре. При тази малка България, да не вземем да се срещнем някъде по трасето!?

Хубав ден на тайфата!

Аре стига работили.. Работата е за бобрите, пчелите и ссветофарите.. На хора с много приятели действа деградиращо... Напускайте и се хващайте в някоя банка от 9 до 6 и да не Ви пука...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Честито - хаирлия да е... Чок Шокюр !

Ред е да смениш жената,щото Природата не търпи дивергенции - динамика требе да има :

http://www.youtube.com/watch?v=jUe8uoKdHao

Пък на родата им кажи - чем больше , тем лучше ....! ....Фразата е на Ленин в писмо до Троцки в което одобрява разстрелите на духовенството и препоръчва тяхното разширяване ....И е древна еврейска пословица ,която през 1927 г. Световната болшевизация вкарва в "устата " на Мечо Пух ( "Колкото повече - толкова повече ..." ) с цел хлапетата от ранна възраст да придобият самочувствие на "...скот в скотобойна ...." (както удачно се е изразил Льолю Вапцаров )

Животът - по подобие на военната служба - е кратък, но труден и няма място за лиготии :

http://www.youtube.com/watch?v=9u7hGkL57N8

"...Идьот война , гражданская - либо мъй их разстреляем , либо они нас ...."

А по въпроса за нощните разходки, любимата ми варненска певица си остава ненадмината :

http://www.youtube.com/watch?v=PbDddfySWDc

Ей Спарт винаги ти чета постовете с голямо удоволствие... Ти си човек с много оргинално чувство за хумор, с много житейски опит и иозключителна обща култура... Поздравления... Малко хора могат да създадт мнение в което в необходимата пропорция, да има теза, хумор, линкове и чуждоезични цитати.... На тази държава и трябват повече хора като теб...

Коментар

• Най сетне съм си в къщи...Тия задушници и ходения по гробища винаги ме карат да се замислям върху живота и да го гледам от хубавата му страна....

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Лека работа на дамата!

Аз ще поема утре щафетата от теб... Така се наложи...
                        Интересно... И аз съм на работа утре. При тази малка България, да не вземем да се срещнем някъде по трасето!?

Хубав ден на тайфата!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

... но си купих нова кола, та още и се кефя... Макр че сроднините срещам отпор, че съм направил автопарк без да имаме нужда,...
                          Честито - хаирлия да е... Чок Шокюр !

Ред е да смениш жената,щото Природата не търпи дивергенции - динамика требе да има :

http://www.youtube.com/watch?v=jUe8uoKdHao

Пък на родата им кажи - чем больше , тем лучше ....! ....Фразата е на Ленин в писмо до Троцки в което одобрява разстрелите на духовенството и препоръчва тяхното разширяване ....И е древна еврейска пословица ,която през 1927 г. Световната болшевизация вкарва в "устата " на Мечо Пух ( "Колкото повече - толкова повече ..." ) с цел хлапетата от ранна възраст да придобият самочувствие на "...скот в скотобойна ...." (както удачно се е изразил Льолю Вапцаров )

Животът - по подобие на военната служба - е кратък, но труден и няма място за лиготии :

http://www.youtube.com/watch?v=9u7hGkL57N8

"...Идьот война , гражданская - либо мъй их разстреляем , либо они нас ...."

А по въпроса за нощните разходки, любимата ми варненска певица си остава ненадмината :

http://www.youtube.com/watch?v=PbDddfySWDc
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ох, аз как ще метна щафетата и на 15-ти ще замина за няколко седмици извън България. Още малко
                            ...извън България - както го казваш, ми звучи като : "Само да не съм тук..."

Наистина - не е необходимо да уточняваме маршрути: на мен ми е достатъчно да ме вземеш със себе си... (скромен, както винаги)..., но дали ще съм с теб в България, или някъде по света - не е съществено за мен...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Лека работа на дамата!

Аз ще поема утре щафетата от теб... Така се наложи...
                              Ох, аз как ще метна щафетата и на 15-ти ще замина за няколко седмици извън България. Още малко

Коментар

• 89-90г. и зимата на 96-97-ма бяха ужасни.Не искам да си спомням.

Коментар

Working...
                                X