IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Тц!!!
    Познавам себе си!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Позна!
      Значи и ти знаеш кой е най-умният човек.

Прочее, откъде ме познаваш?
      Тц!!!
      Познавам себе си!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Позна!
        Значи и ти знаеш кой е най-умният човек.

Прочее, откъде ме познаваш?
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Еваларка и мерсим за отговорите и дадения акъл по последното ми обявление.

Харесаха ми фсичките и сега ще ги обсъждам с най-умния човек, когото познавам.
          Говоренето сам със себе си е доста забавно и понякога можеш да си дадеш много ценни съвети. Не знам защо обаче, психиатрите се на друго мнение
          Мечо

Коментар

• Еваларка и мерсим за отговорите и дадения акъл по последното ми обявление.

Харесаха ми фсичките и сега ще ги обсъждам с най-умния човек, когото познавам.
            Свободен във виелицата.

Коментар

• ясно.

Коментар

• като споменах Гагарин имах предвид Космонавта, който пише мемоари с продължение тука
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Предлагам на коки 10 000 лева за да я пусне мъжа й да преспи с мен.

Казал съм го, ще го направя.
                  10 000 лева, коки. Не за теб точно, но за истината.
                  Кажете ли с мъжа ти "да" - имате ги.

Коки, 10 000 лева за да си затворите очите - ммм?
                  "...Ела, любов, че грохнах от съблазън
                  не смажа ли мускета, ще съм смазан..."

Понеже ти казаха, че няма да ти се отвори редовния парашут, пробваш резервния
                  Last edited by tnm; 15.09.2011, 18:59.
                  Мечо

Коментар

Манков не става така бе чедо.Акъл трябва за тая работа само с пари не става.Казах че първо се проучва семейното положение после финансовото и се действа според обстановката.И ВИНАГИ ДИСКРЕТНО.КАКВА Е ТАЯ ГРУБОСТ БУМ ПРЕД ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА.ДОРИ И ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ЕДНА ЖЕНА ЩЕ ТИ ОТКАЖЕ.Още трябва да учиш някои работи.Те затова им викат тънката част

Коментар

квато ни държавата, такива ни и милионерите да ге
                      редфорд даде милион в зелено , нашия чичко паричко с 10к в леФчета иска тънко да мине
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Предлагам на коки 10 000 лева за да я пусне мъжа й да преспи с мен.

Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                          хаха, сигурно си прав. Обаче гледам по аватарите масово разни млади женски дупета
                          Темата ми е интересна, тамън да се включа и вече не беше актуално.
                          а няма да е лошо да се включиш, че тука само на коки налитат кочовете
                          изобщо, чувства се липсата на дами на тестостерон смърди от далече
                          особено Гагарин кат си изкопае спомените от архива

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Батка когато съм ти отговаряла съм нямала на идея за кви пари иде реч.От тук следва,че дори и да са много пак ти казвам аз не съм материалистка и поради тая прична същите не могат да ме съблазнят.Ако ще легна с някой няма да се те причината .Сега излизам ,че кучето ще го водя на булка .После ще продължим разговорът
                            Дано булката му хареса и успех.Иначе точно това имам впредвид незнаеш каква е сумата затова отговаряш така.Шегувам се разбира се.Но не бързай така категорично да отговаряш щото незнаеш в каква ситуация можеш да изпаднеш.Само ти подсказвам.Представи си че в една фирма трябва да се съкратят 30 човека повечето жени а ти си мъж.И ти взимаш решението кои.А заплатите са много над средните.....Знаеш ли какви предложения има в такива моменти........И знаеш ли в какво се превръща смятащото се за най висше творение на природата......Ами ако си разведена жена или пък мъжа ти е безработен и съкращават теб.....а имаш две пораснали деца и имаш голям кредит.Така че бъди предпазлива и не предизвиквай съдбата щото може да получиш голям шамар.Моме симпатично живота е най голямото училище и затова сме на земята

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              можеш да си сигурна , че всичко изписано дотук е по темата.
                              минахме 30-ака и почнаха дебелани да ни вълнуват
                              и по-точно , квото докопаме
                              хаха, сигурно си прав. Обаче гледам по аватарите масово разни млади женски дупета
                              Темата ми е интересна, тамън да се включа и вече не беше актуално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Коки симпатяго аз не те питах ти лично ще легнеш ли с някой ако ти плати много а друго.Но съм доволен че ме удостои с някакъв отговор.От личен опит ти казвам че когато предложиш малка сума жените отговарят точно като теб.Но при голяма сума не отказват.Няма жена която да откаже ако става дума за много пари и еднократен секс.И разбира се предложен внимателно и дискретно.Нямаш си напредстава какво съм правил с една уж непристъпна която постъпи непочтено с мой приятел и го унижи много зле.Направих запис и после върна парите и се молеше да не разбере семейството и.На приказки като твоите съм се наслушал но действията са други.
                                Батка когато съм ти отговаряла съм нямала на идея за кви пари иде реч.От тук следва,че дори и да са много пак ти казвам аз не съм материалистка и поради тая прична същите не могат да ме съблазнят.Ако ще легна с някой няма да се те причината .Сега излизам ,че кучето ще го водя на булка .После ще продължим разговорът
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X