IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
    Хора, моля, придържайте се към темата все пак!!!

можеш да си сигурна , че всичко изписано дотук е по темата.
    минахме 30-ака и почнаха дебелани да ни вълнуват
    и по-точно , квото докопаме
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Хора, моля, придържайте се към темата все пак!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Не чувстваш ли ,че нещо се мъчиш да излъжеш,че видите ли не съм ти отговорила на въпросът който си ми задал??Хайде да ти припомня какво ти отговорих в тема ,,Политика'' защото там бе зададен.

Извинявам се на бандата ,че намесих и политиката тук, но трябваше да отговоря на поста на Бат Пешо

Ще ти отговоря .Тъй като аз не гледам на мъжа от към материалната страна по простата причина ,че си имам пари следва,че ако ще легна с някой няма да са те .За другите не отговарям.Оная работа си е тяхна и както си намерят за добре да си я използуват .Доволен ли си от отг отворът ми Бат Пешо??
        Коки симпатяго аз не те питах ти лично ще легнеш ли с някой ако ти плати много а друго.Но съм доволен че ме удостои с някакъв отговор.От личен опит ти казвам че когато предложиш малка сума жените отговарят точно като теб.Но при голяма сума не отказват.Няма жена която да откаже ако става дума за много пари и еднократен секс.И разбира се предложен внимателно и дискретно.Нямаш си напредстава какво съм правил с една уж непристъпна която постъпи непочтено с мой приятел и го унижи много зле.Направих запис и после върна парите и се молеше да не разбере семейството и.На приказки като твоите съм се наслушал но действията са други.

Коментар

.......няма да ти се отвори парашуто. Виртуално съм ти сложила да се наслаждаваш на задните ми части ,които са на аватарът ми .
          Ако това са ти задните части, още утре заминавам за Русии и ще чупя едно стъкло, та да ме съдиш по бързата процедура.....
          Мисля, че седем нощувки с тежък поправителен труд, ще те оправят....

Коментар

Нъл беше чичо vmankov?Та за протокола де вика секретарката да уточним ,набор ли си ,по- голям ли си или си някой хлапе?Що се касае до това ,че ще ти е интересно да ме видиш на живо,няма да ти се отвори парашуто. Виртуално съм ти сложила да се наслаждаваш на задните ми части ,които са на аватарът ми .
            Бегаш, кака, бегаш.

Е, бегай!
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Космо в интерес на истината аз не съм била с дебели мъже и поради тая причина не мога да кажа дали стават или не.Но си мисля,че ще са плужеци .

поздрав http://www.youtube.com/watch?v=f6PhF...el_video_title

За мъжете е така.. То зависи как правиш секс, но обичайно мъжете са по-активни в секса и наднорменото тегло им пречи.. Докато дебелите жени (разбирай дебелани дето стват за секс) имат особен чар и огромни цици.. Плюс това много яко плякат и като ги плеснеш по гъза е голям кеф...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Интересно ми е да те видя на живо, кака.
                Нъл беше чичо vmankov?Та за протокола де вика секретарката да уточним ,набор ли си ,по- голям ли си или си някой хлапе?Що се касае до това ,че ще ти е интересно да ме видиш на живо,няма да ти се отвори парашуто. Виртуално съм ти сложила да се наслаждаваш на задните ми части ,които са на аватарът ми .
                Last edited by коки; 14.09.2011, 20:25.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Нещо виждам ,че темичката е позамряла?
                  Интересно ми е да те видя на живо, кака.
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Оооо дебеланките са много ебливи.... И много се влагат... Така е и с грозните жени... Какъвто секс съм правил с една рокерка къде 90 кила и една негърка па каде толко... Тая рокерка беше страшно агресивна.. Още имам белег на рамото от ухапване от нея, дето лъжа че ме е захапал фен на Левски при побой между агитките... Много щура кака беше - предлагаше цялата гама от екстри които женската физиология дори на теория позволява...
                    Космо в интерес на истината аз не съм била с дебели мъже и поради тая причина не мога да кажа дали стават или не.Но си мисля,че ще са плужеци .

поздрав http://www.youtube.com/watch?v=f6PhF...el_video_title
                    Last edited by коки; 14.09.2011, 19:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Коки ти много обичаш да питаш но не отговаряш на въпроси особено неприятни.Питах те колко ти плащат за писане-мълчиш.
                      Сега те питам вярно ли е че жените обичат мъжете с много пари и вярно ли е че са готови веднага да си разтворят краката ако пачката е яка.
                      Сега от опит ти казвам че няма пряка връзка между красотата килограмите и умението да се прави секс.Най тъпите са кифлите тип резачка.Те носят и на бой.
                      Не чувстваш ли ,че нещо се мъчиш да излъжеш,че видите ли не съм ти отговорила на въпросът който си ми задал??Хайде да ти припомня какво ти отговорих в тема ,,Политика'' защото там бе зададен.
                      Бате Пешо Днес, 14:47
                      Коки ще ни светнеш ли колко ти плащат?
                      коки Днес, 16:10
                      Ха и защо реши ,че трябва някой да ми плаща за да си изказвам мнението??Нещо си у грешка Бат Пешо.Истината вас комунягите и партийците много ви боли като се признесе на глас.Другата истина която е факт е ,че не сме народ, а мърша..И поради тая причина няма и гражданско общество! Ако го имаше управниците щяха да служат на работодателя си т. е. на данъкоплатците. Е тогава кои са тези граждани за европейско развитие на България???. Отговорът всеки може да намери стига да може да помни и мисли.И искам да кажа на тези, които упрекват нас ''негласуващите": По-лесно е да се самозалъгваш, че нещо зависи от теб и да ходиш на избори с предизвестен край с които да легитимираш лъжата, отколкото да застанеш честно пред себе си и всичко и да кажеш, че няма да бъдеш част от тази лъжа!
                      http://www.investor.bg/forum/showthr...65#p1316017544
                      !
                      Извинявам се на бандата ,че намесих и политиката тук, но трябваше да отговоря на поста на Бат Пешо

Бат Пешо Сега те питам вярно ли е че жените обичат мъжете с много пари и вярно ли е че са готови веднага да си разтворят краката ако пачката е яка.
                      Ще ти отговоря .Тъй като аз не гледам на мъжа от към материалната страна по простата причина ,че си имам пари следва,че ако ще легна с някой няма да са те .За другите не отговарям.Оная работа си е тяхна и както си намерят за добре да си я използуват .Доволен ли си от отг отворът ми Бат Пешо??

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Коки ти много обичаш да питаш но не отговаряш на въпроси особено неприятни.Питах те колко ти плащат за писане-мълчиш.Сега те питам вярно ли е че жените обичат мъжете с много пари и вярно ли е че са готови веднага да си разтворят краката ако пачката е яка.
                        Сега от опит ти казвам че няма пряка връзка между красотата килограмите и умението да се прави секс.Най тъпите са кифлите тип резачка.Те носят и на бой.

пазарджиклийка / Златка Райкова / се оплаква на приятелка :
                        -моят вече не ме обича !!!
                        -как разбра?
                        -ами вече не ме бие.
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Нещо виждам ,че темичката е позамряла?И по тоя повод реших да я кача да е number one. Чета ,че според резултатите от анкета сред 10 000 души,публикувана в ,,Дейли мейл"едрите жени "пускат" още на първа среща.Женените мъже също по-лесно скачали в леглото http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...g-willing.html
                          По тоя повод който иска от вас мъжете моля да си кажете мнението вярно ли е ,че едрите жени ви пускат по -лесно ? Моето мнение за констатацията касаеща ,че женените мъже с по-добре образованите са по-склонни да правят секс още на първата среща е вярно.
                          пп В анкетата в линка по -горе има и други констатации.Тях също може да се дискутират.
                          Коки ти много обичаш да питаш но не отговаряш на въпроси особено неприятни.Питах те колко ти плащат за писане-мълчиш.Сега те питам вярно ли е че жените обичат мъжете с много пари и вярно ли е че са готови веднага да си разтворят краката ако пачката е яка.

Коментар

Нещо виждам ,че темичката е позамряла?И по тоя повод реших да я кача да е number one. Чета ,че според резултатите от анкета сред 10 000 души,публикувана в ,,Дейли мейл"едрите жени "пускат" още на първа среща.Женените мъже също по-лесно скачали в леглото http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...g-willing.html
                            По тоя повод който иска от вас мъжете моля да си кажете мнението вярно ли е ,че едрите жени ви пускат по -лесно ? Моето мнение за констатацията касаеща ,че женените мъже с по-добре образованите са по-склонни да правят секс още на първата среща е вярно.
                            пп В анкетата в линка по -горе има и други констатации.Тях също може да се дискутират.

Оооо дебеланките са много ебливи.... И много се влагат... Така е и с грозните жени... Какъвто секс съм правил с една рокерка къде 90 кила и една негърка па каде толко... Тая рокерка беше страшно агресивна.. Още имам белег на рамото от ухапване от нея, дето лъжа че ме е захапал фен на Левски при побой между агитките... Много щура кака беше - предлагаше цялата гама от екстри които женската физиология дори на теория позволява...

Коментар

Ми,от 'де да знам как е с едрите - не съм си искал от такива
                              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Нещо виждам ,че темичката е позамряла?И по тоя повод реших да я кача да е number one. Чета ,че според резултатите от анкета сред 10 000 души,публикувана в ,,Дейли мейл"едрите жени "пускат" още на първа среща.Женените мъже също по-лесно скачали в леглото http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...g-willing.html
                                Last edited by коки; 14.09.2011, 15:56.

Коментар

Working...
                                X