IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цитат:
    Първоначално изпратено от съни(тя)
    .........
    Огледалото има две страни
    Нямаш идея как се стъжнява живота на много жени, само защото са отказали на шефа, колегата или просто на някой мъж...
    Още по-голяма става драмата, когато след подобен отказ...или сама трябва да напусне - очернена и низвергната, или директно я уволняват с най-тъпия аргумент...
    И това, защото мъжът желае едва ли не на всяка жена да покаже либидото си и най-вече властта и тя е длъжна да е в синхрон със желанията му...

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Офф ....,

а бре, кефи ме как коментирате "издалеч" ( от 250 км да кажем ). 'ноу е лесно така, налЕ?

.................
    Та, в един момент визията ( физическата ) някак си "избледнява" .....

П.П. Кажи ми ся пак за "нещастните" жени, плийз? Дет' хем смотани - хем искат и да плющят нещо качествено, па то взело, че ги отсвирило

За мен няма проблем с тази псевдо-еманципация. Но доста по-красиви и млади от нея са нощували на спалнята ми и пак не сме се плющяли, защото са пияни, а аз не броя на никого пиЙенето, демек всеки да си знае мярката. И винаги ми е 'ноу смешно на сутринта как си гледат Джи-си-еми-те и "хукват" да спасяват СвИтЪ .... т.е. вече "засрамени" ....

Демек, кат' не си я изплющял пияна, на другия ден ти е "обидена" вече ... Дали не ми е смешно? Я, да помисля ...? Примерите са десетки за такива преспали и без секс. Просто ме е гнус от пияна жена, ама няма ме разбереш, налЕ?

Та, лафа трЕбе да е: Пийнала жена - весела къща, а не пияна, ама кой съм аз, че да съдя, когото и да било ...
    ".

Даммм, огледалото наистина има две страни....Но никой не се гледа откъм обратната страна..., защото втората страна определено представлява т.нар. "криво" огледало, на което фокусното разстояние е на ......... си лелина...

А как пък се стъжнява живота на мъже, които са ималЕ жена шеф - това знаеш ли го??? Защото тя е преди всичко жена...., АМА ШЕФ!!!

... и той е длъжен да е в синхрон с желанията й...", па си напуска при ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ конфликт...ама що пък само жените да са били тормозени на работните места?

Сега ще скочи някоя мацка, дето "разбира" мъжете... Ще ни разкаже как е била третирана..., като същински сексуален обект......, но огледалото си имаЛО и друга страна, де - когато шефкаТА е много по-голямо зло, след получаваният секс... И ще кажете, че не е типично! Да де, ама да не ти е до главата...

Приятен ден на всички!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      .........
      Огледалото има две страни
      Нямаш идея как се стъжнява живота на много жени, само защото са отказали на шефа, колегата или просто на някой мъж...
      Още по-голяма става драмата, когато след подобен отказ...или сама трябва да напусне - очернена и низвергната, или директно я уволняват с най-тъпия аргумент...
      И това, защото мъжът желае едва ли не на всяка жена да покаже либидото си и най-вече властта и тя е длъжна да е в синхрон със желанията му...
      Офф ....,

а бре, кефи ме как коментирате "издалеч" ( от 250 км да кажем ). 'ноу е лесно така, налЕ?

Тая колежка, като почвах към бюджетЯ ( цели 7 пропилени години и загубено време от живота ми ), ако някой ми беше казал, че ще я отсвиря - нямаше да му повярвам. Демек, голяма атракция си беше.

Понеже лашна кризата след схемата 3-5-8 и тая беше изредила вече към 3-4 партии различни през "демокрацията" и няма да се учудя, ако към днешна дата е станАла "гербер-ка", ама позицията й куха и просто е за съкращаване. Та, то не бяха да я избираме за 2 години мандат като председател на КТД-то ( колективния трудов договор към синдикатите ), щот' този пост не може да се съкрати.

После кат' изтече се направи на онкоболна и лепна още 5 години гратис и прочие чалъми от Кодекс-а на труда.

Та, в един момент визията ( физическата ) някак си "избледнява" .....

П.П. Кажи ми ся пак за "нещастните" жени, плийз? Дет' хем смотани - хем искат и да плющят нещо качествено, па то взело, че ги отсвирило

За мен няма проблем с тази псевдо-еманципация. Но доста по-красиви и млади от нея са нощували на спалнята ми и пак не сме се плющяли, защото са пияни, а аз не броя на никого пиЙенето, демек всеки да си знае мярката. И винаги ми е 'ноу смешно на сутринта как си гледат Джи-си-еми-те и "хукват" да спасяват СвИтЪ .... т.е. вече "засрамени" ....

Демек, кат' не си я изплющял пияна, на другия ден ти е "обидена" вече ... Дали не ми е смешно? Я, да помисля ...? Примерите са десетки за такива преспали и без секс. Просто ме е гнус от пияна жена, ама няма ме разбереш, налЕ?

Та, лафа трЕбе да е: Пийнала жена - весела къща, а не пияна, ама кой съм аз, че да съдя, когото и да било ...
      Last edited by marandi; 03.11.2011, 05:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rado78 Разгледай мнение
        Този поляк дето приземи самолета по корем дали е ударил една зубровка да му се успокои ръката преди да заходи към пистата
        Явно съм изтървал доста информация за питиетата във форума. Имам опит предимно с полски водки и най-харесвам "Шопен" (Chopin), после "Пан Тадауш", вече след това популярните "Жубрувка", "Собиески", "Луксусова", Въборова. Ако някой има възможност да ги пробва.
        Искам да спомена и една ракия - Троянска сливова специялна резерва - 25г. Скъпичка е - 44лв е бутилката, обаче, понеже не пия много ракия, реших, че поне качествена ще да е и за сега по-добра не съм намерил. За подаръци я вземам също, приятно е да подариш нещо по-така на някой който пие ракия и може да я оцени.
        А последното ми откритие е едно узо от град Серес в Гърция - "Магия". Пак местен ми го показа и като дегустирахме всички марки наред го утвърдихме на първо място. Но май ще трябва да ходя скоро натам, че взех запаси ама последната бутилка взе да свършва.

Коментар

• Като си говорите за украинци, поляци и други къркачески нации като нашата
          Този поляк дето приземи самолета по корем дали е ударил една зубровка да му се успокои ръката преди да заходи към пистата
          http://www.youtube.com/watch?v=E0HHy10gWeQ
          Шегувам се разбира се!
          Един по-голям от мен колега ми разправяше, че руските Ту не знам колко си кацали по начало много по-гладко от сегашните Еърбъси и американските им близнаци...
          Аз не съм имал възможността още да се кача на руски самолет.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Алкохолът беше скъп и не беше за всеки джоб... Това налагаше хората да си го произвеждат и да го пазят - за големи празници, напр. - за сватби... Това е било част от онова мислене на българина, когато той е събирал своите най-близки, а родовете бяха големи, с по 4 поколения в родословното дърво... Всички са искали да се запомнят големите празници..., но тия, които са живеели в градовете са били доста бедни..., затова са съхранявали алкохола, въпреки че не са имали някаква утвърдена технология и вероятно по-голяма част от него не е ставала за консумация...
            Най вероятно си прав... В зорите на социализма явно дори бутилираният алкохол е бил някаква екстра... Абе тия хора са живели през войни, глад и мизерия. Няма как ние да ги разберем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Може. Няма как да разберем, защото последните 10 тина години не беше в кондиция..

И други хора познавам дето изкараха по 90 години и си поркха и си пушеха.... Ама и обратните примери бая много имам. Та всичко си е божа работа.
              Алкохолът беше скъп и не беше за всеки джоб... Това налагаше хората да си го произвеждат и да го пазят - за големи празници, напр. - за сватби... Това е било част от онова мислене на българина, когато той е събирал своите най-близки, а родовете бяха големи, с по 4 поколения в родословното дърво... Всички са искали да се запомнят големите празници..., но тия, които са живеели в градовете са били доста бедни..., затова са съхранявали алкохола, въпреки че не са имали някаква утвърдена технология и вероятно по-голяма част от него не е ставала за консумация...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                Жената ги е пазила, за да ги сложите и се съберете на маса, да си спомните с добро за нея.Ей за туй
                Баща ми,да е жив и здрав,още докато си отвори очите и вече е глътнал 50гр.ракия.Дажбата за деня му е литър.И никога не съм го видяла пиян. Намалее ли безценната течност вече е заложил някакъв материал за заваряване.
                Скоро ще навърши 74.Миналата събота бяха насядали няколко негови връстника,та единия подхвана темата кой какви лекарства пие.Баща ми само се ухили, хвана чашката и каза"Ей туй ми е лекарството, друго нямам"
                Може. Няма как да разберем, защото последните 10 тина години не беше в кондиция..

И други хора познавам дето изкараха по 90 години и си поркха и си пушеха.... Ама и обратните примери бая много имам. Та всичко си е божа работа.

Коментар

Ти недей така,защото като нищо утре в 8.00 ще ти връча работни обувки № . и ще те помъкна с мен към обекта. Тогава може и да ти се дореве,като видиш за какво става на въпрос

Уффф, ноооого ме стресна... № 46..., но обекта ти ряпа да яде пред моя...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Пил ли си Арманяк? Много прилича на коняка, но не било коняк Работих с едни французи и те си носеха от тази напитка. Надълго и нашироко ми обясняваха разликите Й с коняка. Малко по-силно е на вкус, но същия с изразен дъбов аромат. Най-качественото питие отлежавало до 50 години.
                    Не съм. За пръв път го чувам. Има разни такива елексири

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Да де, ама нервната му криза е била от друго - вероятно всяка нощ е бодърствал с различна мацка... Недоспиването е много изнервящо...
                      Може и от това да е било. На следващата бригада отказа да ни бъде Комендант.
                      Тогава бяхме настанени в Троянския манастир. Игуменът ни изтрая точно три дни и на четвъртия хлопна мандалото /в буквалния смисъл/ Наложи се да прескачаме оградата, пък тя е доста висока. Отделно 90% от наличният състав беше мъртвопиян и това още повече затрудни операцията. На другия ден ни изхвърлиха от манастира и ни настаниха в един комплекс " Капинчета" /май така се казваше/. Весели години бяха
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Ти недей така,защото като нищо утре в 8.00 ще ти връча работни обувки № . и ще те помъкна с мен към обекта. Тогава може и да ти се дореве,като видиш за какво става на въпрос

Коментар

• А от бамбашка водките е хубава украинската люта- перзовка, както и една руска кедрова, а и зубровката- полска важи

Коментар

Ще седна вертикално до няколко дебели папки с чертежи. Дебелички и тежки. Съда,сигурно ще осъмна
                            АдИ, де! Кое ще ти е вертикално (до папките) - крачетата ли? Колко да са тежки - папчиците? Я му гаврътни някое концентратче, тогава ще те питам кое е по-тежко, че и спрямо кое си заела вертикална позиция...

Коментар

• Ще седна вертикално до няколко дебели папки с чертежи. Дебелички и тежки. Съда,сигурно ще осъмна

Коментар

Пръстчето ми си е пръстче.Само дето от време на време ми напомнят,че много бързо се справям с пъните бутилки.
                                Приятна вечер от мен!
                                Време е да попиша малко
                                Подчертаното - на жаргон, какво означава: да допълниш чашката с едно пръстче, ли? (да ти напомня: пръстчето е хоризонтално ДО чашката..., не до халбИЧКАТА... )

Коментар

Working...
                                X