Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКосмо а аз съм останала с впечатление, че работиш за себе си и за това ти зададох така въпросът.
vmаnkov.излишно ти написах ,че изказванията ми са единствено за да си чешем езиците ,но явно не го осъзна за да напишеш тоя коментар.Мисля,че не е редно след като не ме познаваш лично , да пишеш неща които не са вярни Толкова от мен .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЗдравей.. И на мен студентските години ми бяха голяма тръпка - бих изкарал още едно студентство... Помня веднъж как докато куфеехме в Студентски град избихме на един колега цялата дограма на общежитието и я хвърлихме от 8мия етаж и това беше късна есен към зима и после цяла нощ сме спали в същата стая... Голям купон беше... После две седмици зидаме..!
Last edited by tnm; 16.09.2011, 22:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТова е един от големите проблеми на наемният работнк - както не си избираш роднините, така и колегите нема как да си избереш... Иначе и на мен ми се ще някое зайче ама...
vmаnkov.............Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМеталика са ми "тръпка" от студентските години. При нас беше денонощен купон. Учехме горе-долу в границите на санитарния минимум, здраво бачкахме и доста се веселяхме
Добър вечер на форума!
Здравей.. И на мен студентските години ми бяха голяма тръпка - бих изкарал още едно студентство... Помня веднъж как докато куфеехме в Студентски град избихме на един колега цялата дограма на общежитието и я хвърлихме от 8мия етаж и това беше късна есен към зима и после цяла нощ сме спали в същата стая... Голям купон беше... После две седмици зидаме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВсъщност ми е много тежичък.. Иначе съм му чел биографията - тя по ми допада.. Имаше една песен на Металика - Фоф хум дъ бел толс (сега пея).. Май 84 - 85 година беше...
Добър вечер на форума!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не бе, кака, не ги разбираш тея работи, понеже си малка.
Аз мога да бъда много по-гнусен от теб (само кажи и ще видиш), но бих го правил съзнателно.
А ти не осъзнаваш докъде си стигнала с твоя сексуален глад.
Та реших, като другарче, да ти кажа.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеvmаnkov ти що не вземеш да разчупиш с нещо тая тема ,че да дискутираме а си почнал да се безпокоиш за мен на база мои коментари?
И кво толкова е станало като съм посвала гнусни вицове ?Като не ти изнася ,марш в друга тема.Ако нямаш намерение да го сториш това, вземай пример от набора и влизай в игратаСъщата се казва,,Чесане на езици''
Ем що не взе някой де ставаше ,ами си търгнал с тая??
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеКака,
какви са тези гнусотии от тебе?........
.
И кво толкова е станало като съм посвала гнусни вицове ?Като не ти изнася ,марш в друга тема.Ако нямаш намерение да го сториш това, вземай пример от набора и влизай в игратаСъщата се казва,,Чесане на езици''
Космо Кака тая колежка ако я видиш... Не мога да изпия толкова... Как викаше един колега в старата работа - и с чужд к.р не бих я плющялВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Кака,
какви са тези гнусотии от тебе?
Два-три пръста в задника...
Не, че не сме го знаели, но пък ти го издигаш в култ, едва ли не, в края на краищата.
Ако мислиш, че ни ебаваш от своята висота - виждаш, че не е така.
Но почвам да се безпокоя за теб лично, кака...
Толкова много постове, отдадени на простия секс... Дали нещо при теб ... ъхъм...?
Че пусни си пръстчето бе, кака - както когато беше малка.
Ако не знаеш как - ще те науча. Аз съм фил ан троп.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе доста си е в двете посоки... Апа как се оакахме - Банките в България станаха много и с еднакви имента и познай дали с колежката не бяхме объркали всички документи за едната Банка и не ги ли отнесохме у другата? Стана големо шоу и не свършихме грам работа, ама гъз път да види...
Бате Пешо виц..........
След тежък мач футболист отива на масаж. Масажистът започнал да го масажира и по едно време му бръкнал с един пръст в з..... Футболистът веднага реагирал:
- Абе, какво правиш, бе?
- Споко, бе, бъзикам се.
Продължил да го масажира и по едно време му бръкнал с два пръста в з.....Футболистът се ядосал:
- Абе, ти какво си мислиш, че правиш, бе?
- Абе, споко, бе човек, бъзикам се.
По едно време масажистът се метнал върху футболиста и започнал да го оправя.
- Абе, какво става, бе?
- Ами, гледам че разбираш от бъзик, та ....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеИдват ти много км ,защото не ти е това професията.Ония хорицата де по цял ден въртят геврека и имат км които трябва да изпълнят из Европата,да не мислиш ,че им е лесно?Особенно тия де са на години .И на тях им идва в повече ,ама заради парите на какво ли не са готови същите.
Я се стегни космо.Нима се чувстваш стар?
Батка не го знам вица .Ако може посни го тука за да га прочета.
Коментар
-
Български работници в СССР отишли в Москва защото на другия ден щели да се връщат в България.Вечерта в хотела решили да се забавляват и си намерили девочки.Цяла нощ ги оправяли където сварят.На сутринта нашите си събрали багажа за летището девочките тичат след тях и викат денги денги.А нашите не се притеснявайте ние за такива работи пари не вземаме
Коментар
Коментар