IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Аз изкарах още едно - повярвай ми не е същото. Хлапетата, с които учех бяха добри деца, но не бяха такива диваци като нас. Не се напиваха с професорите, не вдигаха скандали, ходеха на лекции, не се скатаваха от упражнения - караха си студентството тихо и кротко. Абе, скука и мъка!
    Много бехме откачени.. Няма такива авантюристи сега... Нерка се поправя - бих се върнал назад във времето да изкарам още едно студентство

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=EiOmhOumh-w

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Космо а аз съм останала с впечатление, че работиш за себе си и за това ти зададох така въпросът.

vmаnkov.излишно ти написах ,че изказванията ми са единствено за да си чешем езиците ,но явно не го осъзна за да напишеш тоя коментар.Мисля,че не е редно след като не ме познаваш лично , да пишеш неща които не са вярни Толкова от мен .
        Ами средна работа е при мен... Нали знаеш работата която работиш като наемник ти носи 5% от доходите, но ти осигурява позицията и знанията да изкараш останалите 95%.. Примерно нали не мислиш че поршетата пред УНСС се купуват с преподавателската заплата, но ако не си там излизаш от средите и изгниваш...Разбирай в най положителният смисъл... Та така и аз - ходя на работа колко да ми видят очите и да се поклоня на "божествата"..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Здравей.. И на мен студентските години ми бяха голяма тръпка - бих изкарал още едно студентство... Помня веднъж как докато куфеехме в Студентски град избихме на един колега цялата дограма на общежитието и я хвърлихме от 8мия етаж и това беше късна есен към зима и после цяла нощ сме спали в същата стая... Голям купон беше... После две седмици зидаме..
          Аз изкарах още едно - повярвай ми, не е същото. Хлапетата, с които учех бяха добри деца, но не бяха такива диваци като нас. Не се напиваха с професорите, не вдигаха скандали, ходеха на лекции, не се скатаваха от упражнения - караха си студентството тихо и кротко. Абе, скука и мъка!
          Last edited by tnm; 16.09.2011, 22:03.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Това е един от големите проблеми на наемният работнк - както не си избираш роднините, така и колегите нема как да си избереш... Иначе и на мен ми се ще някое зайче ама...
            Космо а аз съм останала с впечатление, че работиш за себе си и за това ти зададох така въпросът.
            vmаnkov.............
            vmаnkov.излишно ти написах ,че изказванията ми са единствено за да си чешем езиците ,но явно не го осъзна за да напишеш тоя коментар.Мисля,че не е редно след като не ме познаваш лично , да пишеш неща които не са вярни Толкова от мен .
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Металика са ми "тръпка" от студентските години. При нас беше денонощен купон. Учехме горе-долу в границите на санитарния минимум, здраво бачкахме и доста се веселяхме

Добър вечер на форума!

Здравей.. И на мен студентските години ми бяха голяма тръпка - бих изкарал още едно студентство... Помня веднъж как докато куфеехме в Студентски град избихме на един колега цялата дограма на общежитието и я хвърлихме от 8мия етаж и това беше късна есен към зима и после цяла нощ сме спали в същата стая... Голям купон беше... После две седмици зидаме..

Коментар

Всъщност ми е много тежичък.. Иначе съм му чел биографията - тя по ми допада.. Имаше една песен на Металика - Фоф хум дъ бел толс (сега пея).. Май 84 - 85 година беше...
                Металика са ми "тръпка" от студентските години. При нас беше денонощен купон. Учехме горе-долу в границите на санитарния минимум, здраво бачкахме и доста се веселяхме

Добър вечер на форума!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Не бе, кака, не ги разбираш тея работи, понеже си малка.

Аз мога да бъда много по-гнусен от теб (само кажи и ще видиш), но бих го правил съзнателно.
                  А ти не осъзнаваш докъде си стигнала с твоя сексуален глад.

Та реших, като другарче, да ти кажа.
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

vmаnkov ти що не вземеш да разчупиш с нещо тая тема ,че да дискутираме а си почнал да се безпокоиш за мен на база мои коментари?
                    И кво толкова е станало като съм посвала гнусни вицове ?Като не ти изнася ,марш в друга тема.Ако нямаш намерение да го сториш това, вземай пример от набора и влизай в играта Същата се казва,,Чесане на езици''

Ем що не взе някой де ставаше ,ами си търгнал с тая??
                    Това е един от големите проблеми на наемният работнк - както не си избираш роднините, така и колегите нема как да си избереш... Иначе и на мен ми се ще някое зайче ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      Кака,
                      какви са тези гнусотии от тебе?........
                      .
                      vmаnkov ти що не вземеш да разчупиш с нещо тая тема ,че да дискутираме а си почнал да се безпокоиш за мен на база мои коментари?
                      И кво толкова е станало като съм посвала гнусни вицове ?Като не ти изнася ,марш в друга тема.Ако нямаш намерение да го сториш това, вземай пример от набора и влизай в играта Същата се казва,,Чесане на езици''

Космо Кака тая колежка ако я видиш... Не мога да изпия толкова... Как викаше един колега в старата работа - и с чужд к.р не бих я плющял
                      Ем що не взе някой де ставаше ,ами си търгнал с тая??

Коментар

• Кака,
                        какви са тези гнусотии от тебе?
                        Два-три пръста в задника...

Не, че не сме го знаели, но пък ти го издигаш в култ, едва ли не, в края на краищата.

Ако мислиш, че ни ебаваш от своята висота - виждаш, че не е така.

Но почвам да се безпокоя за теб лично, кака...

Толкова много постове, отдадени на простия секс... Дали нещо при теб ... ъхъм...?

Че пусни си пръстчето бе, кака - както когато беше малка.
                        Ако не знаеш как - ще те науча. Аз съм фил ан троп.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• [QUOTE=коки;1059146523]Ха а защо не остана с колежката ,та на другият ден да си довършите работата в банката за която са предназначени документите?

Кака тая колежка ако я видиш... Не мога да изпия толкова... Как викаше един колега в старата работа - и с чужд к.р не бих я плющял

Коментар

Абе доста си е в двете посоки... Апа как се оакахме - Банките в България станаха много и с еднакви имента и познай дали с колежката не бяхме объркали всички документи за едната Банка и не ги ли отнесохме у другата? Стана големо шоу и не свършихме грам работа, ама гъз път да види...
                            Ха а защо не остана с колежката ,та на другият ден да си довършите работата в банката за която са предназначени документите?

Бате Пешо виц..........
                            Благодаря за вица .Сега се сетих за един касаещ футболист.За да не замърсявам темата ще сложа точки
                            След тежък мач футболист отива на масаж. Масажистът започнал да го масажира и по едно време му бръкнал с един пръст в з..... Футболистът веднага реагирал:
                            - Абе, какво правиш, бе?
                            - Споко, бе, бъзикам се.
                            Продължил да го масажира и по едно време му бръкнал с два пръста в з.....Футболистът се ядосал:
                            - Абе, ти какво си мислиш, че правиш, бе?
                            - Абе, споко, бе човек, бъзикам се.
                            По едно време масажистът се метнал върху футболиста и започнал да го оправя.
                            - Абе, какво става, бе?
                            - Ами, гледам че разбираш от бъзик, та ....

Коментар

Идват ти много км ,защото не ти е това професията.Ония хорицата де по цял ден въртят геврека и имат км които трябва да изпълнят из Европата,да не мислиш ,че им е лесно?Особенно тия де са на години .И на тях им идва в повече ,ама заради парите на какво ли не са готови същите.

Я се стегни космо.Нима се чувстваш стар?

Батка не го знам вица .Ако може посни го тука за да га прочета.
                              Абе доста си е в двете посоки... Апа как се оакахме - Банките в България станаха много и с еднакви имента и познай дали с колежката не бяхме объркали всички документи за едната Банка и не ги ли отнесохме у другата? Стана големо шоу и не свършихме грам работа, ама гъз път да види...

Коментар

• Български работници в СССР отишли в Москва защото на другия ден щели да се връщат в България.Вечерта в хотела решили да се забавляват и си намерили девочки.Цяла нощ ги оправяли където сварят.На сутринта нашите си събрали багажа за летището девочките тичат след тях и викат денги денги.А нашите не се притеснявайте ние за такива работи пари не вземаме

Коментар

Working...
                                X