If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Хари Потър го гледах по подобен начин 3 части от всичките досега и нищо не мога да вдяна
)
Ще правиш като мен. Когато излезе Властелинът на пръстените мисля 4. Предната седмица даваха по кината другите серии. Един ден изгледах 3-те части наведнъж. Прекарах 11 часа в Арена
Цитаделата - третата част от "Изпепелени от слънцето " на Н.Михалков .
Не знам дали затова иде реч: Утомленные солнцем 2: Цитадель / Изпепелени от слънцето 2: Цитаделата
щот' излезе, че е нЕква поредица и нищо не съм гледал от т'ва. Обаче го намирам само на ДВД-Р, демек към 7 Гига файл и ще тряя го свалям 45-50 мин.
Ако нямат връзка помежду си, ще го свална утре да кажем, ама ако тряя зяпондря още 3 части преди това ... еба ли се кога ще имам толкоз фрии време - хихи
Хари Потър го гледах по подобен начин 3 части от всичките досега и нищо не мога да вдяна
П.П. Ще сваля ей ся Limitless дет' вика колегата, че го намерих на 700 Мб ДВД-рипче и ще си го свална за 3-4 мин. макс., а па за тоя горния само ми кажи дали са навързани сюжетите или си е всеки за всеки, че да знам. Ако са соло, ще го гледам, въпреки че изчетох всички коментари под 2-та филма и специално за тоя някои го храцат, че бил по-слаб от предните части.
Бе, то за филми и да съвпаднат вкусове си е таковало майката - хихи
Ще коментирам после, ама само дали са ми харесали и толкоз, че аз не обичам да препоръчвам в частта музика или филми.
Бре, щом е сватО ...... к'ва буля си, ако не го изядеш с парцалите - хихи
П.П. Ако идеш насам ми кажи 1 ден по-рано, налЕ т'ва ти говоря, че френда го предлага в менюто, ама кат' го поръчаш го няма, щот' не може да стане за по-малко от 24 часа. Т.е. отказват го, прави се с 1 ден заявка аванс и то на пещ - не знам как е оригиналната рецепта, ама майка му е факир на т'ва
Аз ще спя май, ако успея или ще тегля някой филмец да зяпам, че кога съм лягал в 10 часа - хихи
То ще се чуе,че сме там. Ама една сутрин свата ми събра погледа-ставам,отивам към банята,па той ми лъска обувките.Малеее ,само дето не припаднах
Ами той Маранди по-долу е написал и не ми се ще да го повтарям , но все пак ....ще кажа че така не се отслабва . Рецептата за отслабване и поддържане на форма при жените е : разделно хранене и здрав секс ...Ако всички дами спазваха тия две правила, сега броят на дебеланите щеше да е равен на броя на динозаврите .
И сега кво - ще се гърчиш до 28.12. само за да си обуеш летните гащи и след 28 яко наваксване откъм плюскане с цел да си възвърнеш талията на Карлсон който живее на покрива ....
Русото вече не смее да заговори ТнМЧ-ева откак ме заплаши да ме отстеля публично
П.П. Чакам я да й мине мерака за простотии и белким попита, шъ й помогнем как ста'а - нъл сме "старци-разбойници" у тая темица
Кажете някой готин филм, че ще се блещя ся к'во да си свална?!
иииииии ,май скоро трябва да поостана в горна Оряховица да опитам на свата жилите
Бре, щом е сватО ...... к'ва буля си, ако не го изядеш с парцалите - хихи
П.П. Ако идеш насам ми кажи 1 ден по-рано, налЕ т'ва ти говоря, че френда го предлага в менюто, ама кат' го поръчаш го няма, щот' не може да стане за по-малко от 24 часа. Т.е. отказват го, прави се с 1 ден заявка аванс и то на пещ - не знам как е оригиналната рецепта, ама майка му е факир на т'ва
Аз ще спя май, ако успея или ще тегля някой филмец да зяпам, че кога съм лягал в 10 часа - хихи
... защото до 28.12.2011 трябва да сваля 3 кг, които са се "лепнали" на твърде неподходящо място
Ами той Маранди по-долу е написал и не ми се ще да го повтарям , но все пак ....ще кажа че така не се отслабва . Рецептата за отслабване и поддържане на форма при жените е : разделно хранене и здрав секс ...Ако всички дами спазваха тия две правила, сега броят на дебеланите щеше да е равен на броя на динозаврите .
И сега кво - ще се гърчиш до 28.12. само за да си обуеш летните гащи и след 28 яко наваксване откъм плюскане с цел да си възвърнеш талията на Карлсон който живее на покрива ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
ехе супер,значи ще си заслужава
Виж аз не мога да мина на диета, ще умра еле пък ако ми спрат алкохола
И на мИня са ми доста подозрителни всички, които не къркат
П.П. Мани 2 дена умрях от глад и днес се прибрах кат' ученичка да си почина от кръчми.
Доста от приятелчетата ми са кръчмари и се цупят, че не ям в кръчма. Как да им обясня, че днес се прибирам и ме чакат 3 вида манджи от боб яхния, през пиле с ориз и лучена яхния с топчета от кайма кат' кюфтенца.
Т'ва е всеки ден, т.е. 3 вида манджи да има и те ме карат да им ям "пържилката" там с олио от фритюрника дет' да става за 5 мин. след поръчката. И затова висях гладен, щот' не понасям боклуци. Ония па ми се цупят, щот' се обиждат - хихи
П.П.П. Имам един приятел с кръчме 250 места и майка му прави страхотно Горнооряховско гърне с жили ( води се местен специалитет ) и му викам, кога ще ми направиш такова и той ми вика: "Братле, то това се прави 24 часа, 12 часа се кисне в маринати и т.н. за да стане как си трЕбе.
Ами, викам аз такова искам, а не пица или цаца, или паниран хек и т.н. лайна за 5 мин. в олио
Ай, наздраве и си хапвай, и си къркай и си шибай!! Светци по икони в кръчмите няма да ставаме
Коментар