Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениекакво му е голямото, че е мрачно, сиво, песимистично до самоубийство, това ако е голямо ...Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗа тия кабели що съм обикалялкой има жак, кой 5 ца, все нещо не бе наред и все тичахме да влачим кабели.
Коментар
-
[QUOTE=Alonso;1059139277]Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам кои години си бил там, ама имахме един белмондото по физическо . Та тоя пич редовно ми изкарваше сутрин въздуха за да се науча да си държа стегнат корема
А иначе като се сещам за онези времена от соц-а сякаш най-яркия ми спомен е празен град по времето на някой сериал / робинята изаура,седморката на блейк и т,н,/
А седморката на Блейк - дали ще ми повярваш че съм мастурбирал на Джена и Кали... Сега и на мен ми звучи тъпо ама тогава си имаше смисъл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕй големи сте.... А спомяте ли си как записвахме музика, като излязоха първите касетофони - едните бяха записващи другите само плейъри... И взимаш щайгата (тежаха си) кчаваш се на рейса и отиваш у някой твой приятел и с кабели (а кабелите бяха огромен дефицит) ги свързвате и записвате..... Ебати цели дни сме си мубивали за да правим записи. Така беше и после с видеата.. Ебти годините бяха.. Аз пропуших в 5ти клас с БТ, криехме се в двора на стадион Раковски след тренировки... Бяхме много актуални. Какви дечица сме били чак ми е мило. Спомням си кога баща ми ме хвана да пуша в 6ти клас се бяхме скрили при буклуджийските кофи пред блока (сега както се замисля лятото на 40 градуса как пушим между 5 кофи (кофите бяха едни железни с капаци)) и тогава децата не се възпитаваха като сега - ред бой на мен, ред бой на съседа (сега е посланник).... Бяха хубави времена.кой има жак, кой 5 ца, все нещо не бе наред и все тичахме да влачим кабели.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Прав си, но вече съм мързелиф
Пък и ушите ми чуват не по-високо от 16 кирохерца вече, а може и по-малко. Га бех на 18 ,от училище ни водиха един път на едно изследване за летци и други транспортни оператори (проверяваха си експерименталната установка с нас) и тогава видях, че чувах наистина 20-те килохерца.
Пък и от младини, с тези пре-пре...-презаписани магнитофонни Дийп Пърпъл, Слейд, Блек Сабат и т.н. свикнах да довъзпроизвеждам в главата си това качество, което не чувам от записа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение"Денят започваше сив и мрачен,ужасно сив и мрачен .......плюнката замръзваше с пукот."....Голям автор.Братовчед на баща ми който беше завършил литература в Сорбоната и е бил библиотекар в царската бибилиотека ми казваше като дете ,че Джек Лондон е един от най-вълнуващите автори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеСлушам с полупрофесионални слушалки и се кефя.
Опитай да си намериш стари студийни говорители (монитори), по възможност да са активни, а и няма да са скъпи. Говоря за година на производство от 90-93-та. Може и двулентови. Не е важно дали са издувани много, а дали са "ходели" по концерти.
Препоръчвам ти марка Electro Voice - американски са и на тях пише made in U.S.A. Когато ги отвориш - вътре по платките също пише made in U.S.A.
Тогава ще спреш да даунлодваш торенти с музика, които не са lossless audio.Last edited by anon6706; 31.08.2011, 01:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗлатна котва - 3.20 бутилка 700 мл
Плиска - 6лв за 0,5 л
Слънчев бряг - 3,60 за 0,5л
Евтиния
А разказа "Да накладеш огън" е много поучителен. Ако имаш право само на един опит-трябва добре да премислиш всичко.
Аз като паля огън много внимавам. И съм спец-почти...
Няма го нещо из Нета и качеството не е добро. Пък и аз помня тази водка в зелени бутилки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеМожеше да се окаже че имаме общи познати.Аз съм му ги гледал лекциите на Тони Робинс,но малко ме дразни типичната им американска патетична всезнайковщина.Last edited by коки; 31.08.2011, 01:10.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕй това е оригиналът от плочата.
http://www.youtube.com/watch?v=YOVtpZ0_h3k&NR=1
Пичът, който го е записвал в тубата, не е направил добър прехода между траковете в 4,46 минута и леко прескача, но качеството е много добро.
Имам го и аз на плоча. Имам и добър грамофон. Имам и стотици плочи. Те само събират прах, но не ги изхвърлям, понеже имам намерението поне некои от тях да оцифря.
Но... пътят към ада е постлан с добри намерения.
Още един път благодаря за качествения запис. Слушам с полупрофесионални слушалки и се кефя.
А-а-а, продължава с Распутин!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПламене не ме карай да гадая ,а си кажи каквото има да казувашЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеТопло,...топло!!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗлатна котва - 3.20 бутилка 700 мл
Плиска - 6лв за 0,5 л
Слънчев бряг - 3,60 за 0,5л
Евтиния
А разказа "Да накладеш огън" е много поучителен. Ако имаш право само на един опит-трябва добре да премислиш всичко.
Аз като паля огън много внимавам. И съм спец-почти...Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар