IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Имаш в предвид някой преподавател ли ???
    Топло,...топло!!!
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ако не си го чел, сигурно би ти бил интересен този разказ на Джек Лондон. Май се води най-добрият му.
      http://chitanka.info/text/2219
      "Денят започваше сив и мрачен,ужасно сив и мрачен .......плюнката замръзваше с пукот.".... Голям автор.Братовчед на баща ми който беше завършил литература в Сорбоната и е бил библиотекар в царската бибилиотека ми казваше като дете ,че Джек Лондон е един от най-вълнуващите автори.

Коментар

Ако не си го чел, сигурно би ти бил интересен този разказ на Джек Лондон. Май се води най-добрият му.
        Понякога наистина можем да откачим - разсъдъкът ни помага - както в създаването на нещо, така може и да ни дърпа към дъното, а мислите ни обикновено изпреварват действителността в опити да прогнозираме - я котировки на валутни двойки, я живота си като цяло...

Понякога имаме успех, друг път ужасът е тотален, но винаги се връщаме към началното "равновесно" състояние..., докато можем да се връщаме - ще бъде "винаги", после моралистите ще ни покажат правилният път - нали те са непогрешими (защото са хора от по-висок ранг)?
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Диско беше.
          Макар и да съм повече по рока, нека ви припомня това парче на БониМ. След него в тавата е Распутин.
          http://www.youtube.com/watch?v=3m-z1wIz7i8

Увеличете валюма, пуснете куадрото... и попътувайте
          Ей това е оригиналът от плочата.
          http://www.youtube.com/watch?v=YOVtpZ0_h3k&NR=1

Пичът, който го е записвал в тубата, не е направил добър прехода между траковете в 4,46 минута и леко прескача, но качеството е много добро.

Още един път - vmankov, благодаря за припомнянето на страхотното парче!!!!!!

Коментар

• А бе набори, нема ли за вас БФБ, NYSE, форекс, злато, та сте се впуснали в сладки спомени? Добре, че си имам много работа, щото иначе като ви чета и ще ме пипне блуса и уйде коньо у ряката .......
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Тъкмо взех да си мисля, че има нещо в теб.
              коки, взела си избирателно цитат от мой пост. Говорех ти за Златни котви и Царевец. Претендираш, че си стара генерация и предположих, че ще се сетиш за тези марки. Ти каза, че не си правил/а грешки и оттам какво друго ми остава да заключа - щом по студентските години си останала непогрешим/а, значи и сега си такава.
              Виртуално те поставих в леглото и без да те целувам по челото ти пожелах Лека нощ!

Извинявам се, ако съм прекалил.
              Златна котва - 3.20 бутилка 700 мл
              Плиска - 6лв за 0,5 л
              Слънчев бряг - 3,60 за 0,5л

Евтиния

А разказа "Да накладеш огън" е много поучителен. Ако имаш право само на един опит-трябва добре да премислиш всичко.
              Аз като паля огън много внимавам. И съм спец-почти...
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Коки, като спомена Тони Робинс,ще те попитам името Косачева говори ли ти нещо?
                Имаш в предвид някой преподавател ли ???
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

anon6706 нима си мислиш ,че ти както си се напивал до козирката и аз ли е трябвало да го правя??Бъркаш .При мен няма грешки .Я една мисъл от мен
                  Много хора в този живот знаят какво да правят, но малко хора правят това, което знаят. Да знаеш не е достатъчно! Трябва да предприемеш действия.”
                  /Тони Робинс/
                  Коки, като спомена Тони Робинс,ще те попитам името Косачева говори ли ти нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Много ми стана интересен един факт: през зимата се качвах няколко пъти на Витоша - и с лифта в Симеоново (щото и Драгалевският съм ползвал - само със седалки, че и през февруари беше - щях да изпукам от студ, защото като върви човек по пътеките - е едно, но като седне на голата седалка - е различно...)..., тааа - в кабинката на Симеоновският, който работеше, за разлика от сега - поради напредването на строежите по Околовръстното - с мен пътуваха студенти, много беше готино, приказваше се на всякакви теми, смях и закачки... ..., по едно време едно момиченце от групичката - как се завъртя разговора - почна да обяснява желязо-въглеродната диаграма..., направо ми взе акъла - не допусках изобщо, че мога да присъствам на обясненията в материята от студентКА..., а едно от момчетата - ГЪК не можа да каже, но изслуша докрай "лекцията" - явно им предстояха изпити, или пък си е било паметливо детето... Разбира се, че я похвалих - и открихме обща нетрадиционна тема...

Така че - човек изобщо не може да предвиди, кои са пътеките на комуникацията с другите..., теми - различни и всеобхватни... А какви даскали са ми чертали по дъската и обяснявали желязо-въглеродната диаграма..., какво се размечтах и аз по вечерно време с разни неадекватни и тясно-специализирани изказвания (темата го позволява)... ..., само да не ме изкарат ОТНОВО неморален - примерно, че чрез похвалата - съм се опитаЛ да деморализирам децата...

Да - и помня, че имаше много, ама наистина много "моралисти" преди време, "социалистическият морал" беше много разтегливо и развинтено понятие..., на морето - 2 бабички-моралистки така ме бяха сгащили в квартирата ми 2 х 3 метра с едно единствено легло, такъв срам бра дамата ми, докато се облече, а ония - чукат и настояват да излизаме, а после - с какви убийствени погледи и заклинания ни засипаха, докато излезем от дворчето... Срам - не срам - "моралистите" също БИ ТРЯБВАЛО да са нормали хора и - едва ли се опрашват като цветенцата..., но все пак - не мога да съм 100% сигурен...

Коментар

ССтоилов, интересното е, че Техническата революция в началото на миналия век е направена от ПРАКТИЦИТЕ, а не от ТЕОРИТИЦИТЕ. Каква е ползата от това, ако си измислил желязо-въглеродната диаграма?!?!
                      Чувал си за Хъбъл. Знаеш ли с какво е известен? (относно доказването на определена теория)
                      Много ми стана интересен един факт: през зимата се качвах няколко пъти на Витоша - и с лифта в Симеоново (щото и Драгалевският съм ползвал - само със седалки, че и през февруари беше - щях да изпукам от студ, защото като върви човек по пътеките - е едно, но като седне на голата седалка - е различно...)..., тааа - в кабинката на Симеоновският, който работеше, за разлика от сега - поради напредването на строежите по Околовръстното - с мен пътуваха студенти, много беше готино, приказваше се на всякакви теми, смях и закачки... ..., по едно време едно момиченце от групичката - как се завъртя разговора - почна да обяснява желязо-въглеродната диаграма..., направо ми взе акъла - не допусках изобщо, че мога да присъствам на обясненията в материята от студентКА..., а едно от момчетата - ГЪК не можа да каже, но изслуша докрай "лекцията" - явно им предстояха изпити, или пък си е било паметливо детето... Разбира се, че я похвалих - и открихме обща нетрадиционна тема...

Така че - човек изобщо не може да предвиди, кои са пътеките на комуникацията с другите..., теми - различни и всеобхватни... А какви даскали са ми чертали по дъската и обяснявали желязо-въглеродната диаграма..., какво се размечтах и аз по вечерно време с разни неадекватни и тясно-специализирани изказвания (темата го позволява)... ..., само да не ме изкарат ОТНОВО неморален - примерно, че чрез похвалата - съм се опитаЛ да деморализирам децата...

Да - и помня, че имаше много, ама наистина много "моралисти" преди време, "социалистическият морал" беше много разтегливо и развинтено понятие..., на морето - 2 бабички-моралистки така ме бяха сгащили в квартирата ми 2 х 3 метра с едно единствено легло, такъв срам бра дамата ми, докато се облече, а ония - чукат и настояват да излизаме, а после - с какви убийствени погледи и заклинания ни засипаха, докато излезем от дворчето... Срам - не срам - "моралистите" също БИ ТРЯБВАЛО да са нормали хора и - едва ли се опрашват като цветенцата..., но все пак - не мога да съм 100% сигурен...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Диско беше.
                        Макар и да съм повече по рока, нека ви припомня това парче на БониМ. След него в тавата е Распутин.

Това е много яко. Имам и плочата. Но звукът вече не е същия. А уж саунд системата ми е professional, главно в говорителите и звуковите платки. Времето не прощава. .
                        Last edited by anon6706; 31.08.2011, 00:25.

Коментар

коки, взела си избирателно цитат от мой пост. Говорех ти за Златни котви и Царевец. Претендираш, че си стара генерация и предположих, че ще се сетиш за тези марки. Ти каза, че не си правил/а грешки и оттам какво друго ми остава да заключа - щом по студентските години си останала непогрешим/а, значи и сега си такава.
                          Виртуално те поставих в леглото и без да те целувам по челото ти пожелах Лека нощ!

anon6706 никъде не съм казала ,че съм останала непогрешима ,а ти визирах по кои не съм си падала и за това съм нямала разочарование от същите.Не те знам колко си си падал по -животът оно време ,но аз доста пълноценно като ученичка ,а и след това си поживях .И за това казвам на по -малките от мен а и на синът ми ,да не бързат да се женят и да правят деца ,а първо да си поживеят.Един поздрав за всички ви http://www.youtube.com/watch?v=0dHqX_lb5NI
                          Last edited by коки; 31.08.2011, 00:23.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059139281]
                            Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Не ми е предавал, но съм ходил на плаване с него. Ядох шамари, щот ни набараха на плажа на Родос, а беше забранено
                            Хубу са въ шамарили за да
                            станете ХОРА, но явно не е
                            било достатъчно, щото още
                            МАМУНИ сте !!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Диско беше.

Коментар

Гълъбче не се извъртай ами погледни ,че си писал за натоящият момент .И моля те не се прави на голям отворко ,защото такива като теб пред мен не предат.

Коментар

Working...
                                X