IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Ще се оплитате ли като смоци или едно по едно?
    Последно време взех да не навиждам групите щото жените с мен ставт страшно извратени!Предпочитам да сме дует,ама знае ли се как ще тръгне вечерта като нищо мога да се овъргалям с две три...

Коментар

Колегата ако е успел да намери 3 готини жени дето да се навият на групов секс, без да им плаща, аз ще му се покланям всеки път като се засечем във форума и ще му направя фен клуб... Щастливец... Много са малко тия разкрепостени жени дето се навиват да участват в групов секс и за досатъчно палви да се консумират една друга, във времето докато ти се занимаваш по физиологични причини с едната от тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
        Да ви кажа и пред мен се очертават 3-4 полови вечери!С едни момичета на пръв поглед с интелигентни физиономии(а от опита си знам че това са най големите мръсници в леглото) и с много яки тела.Космо глей да не забравиш да си вземеш лобриканти щото и аз като тебе пийна ли и след това трудно свъшвам и така с една дето много и се каних поприкалих,та сега като ме види минава на отсрещния тротоар-както ме кръсти една позната-бил съм сексуално перпетомобиле!
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
          Да ви кажа и пред мен се очертават 3-4 полови вечери!С едни момичета на пръв поглед с интелигентни физиономии(а от опита си знам че това са най големите мръсници в леглото) и с много яки тела.Космо глей да не забравиш да си вземеш лобриканти щото и аз като тебе пийна ли и след това трудно свъшвам и така с една дето много и се каних поприкалих,та сега като ме види минава на отсрещния тротоар-както ме кръсти една позната-бил съм сексуално перпетомобиле!

Така требе да бъде приятелю.. Всичко друго е измама. Любовта е за комунистите да ебат без да си плащат.... Както викаше един велик философ "Най важното нещо в живота е да имам здрави и твърди к..ве"... В последно време много се кефя на разни жени с перфектни тела (тая моята ненормална приятелка е фитнес инструктурка и ме повреди).. Кефя се и да чукам разни надути пръдли дето се правят на девствени интелктуалки...

Коментар

Аха,.....е аз не че се хваля ,ама преди да почна навивам часовника да звънне ,че да се ориентирам кога да спра,иначе се отплесвам и ш...м нонстопно

Коментар

Аха,.....е аз не че се хваля ,ама преди да почна навивам часовника да звънне ,че да се ориентирам кога да спра,иначе се отплесвам и ш...м нонстопно

И аз имам двама - трима познати като теб.. Секс маратонци. Много Ви се кефя.. Яко тубатра с лубрикантите и после здрави фенклубове от мадами.. Един от тия лудковци беше единственият човек в България дето задоволяваше една нимфоманка (тия са вечно незадоволени, защото не свършват). Оная идваше чак от Варна (много богата реститутска щерка) само за да я плющи и правеха някакви 48 часови маратони на една вила без да излизат... Само плодове къпане и алкохол и .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Схемата е ясна - 5 мастики, морски дарове и 2 десерта и после нема отказ.... Па и тия раждалите и опитни каки си искат яко блъскане. Тия не са като малдите котенца дето свършват още докато се събличат и все искат да са отгоре... Нещо тия дни съм като животно.... Даде ми един приятел едни препарати за енергия (Той има фитнес и са тръгнали да им изтичат сроковете на годност и аз анли съм добро прасе яко ги пия. Те са като безалкохолно или десертче). То не е човек сам да се хвали, ама виждал ли си тия ударни машини дето къртят асфалта.. Е нещо такова....

Коментар

Браво Космо,спретни и едно пиянско 3-4часово е---е и после да те гледа почтително като ТОТЕМ.
                  Схемата е ясна - 5 мастики, морски дарове и 2 десерта и после нема отказ.... Па и тия раждалите и опитни каки си искат яко блъскане. Тия не са като малдите котенца дето свършват още докато се събличат и все искат да са отгоре... Нещо тия дни съм като животно.... Даде ми един приятел едни препарати за енергия (Той има фитнес и са тръгнали да им изтичат сроковете на годност и аз анли съм добро прасе яко ги пия. Те са като безалкохолно или десертче). То не е човек сам да се хвали, ама виждал ли си тия ударни машини дето къртят асфалта.. Е нещо такова....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Вие сте великани... Аз пък от сутринта нещо ми е много весело... Ама и народа около мен съвсем е изтрещал.. Като се почне от едно детенце на колежлата дето го доведе в офиса че нещо станло с гледачката и колегат дето домъкна една улична котка за да си играело детето, мине се пред новият ми колега олигоферен, дето от вчера ми обяснява как в бившата му работа си заключвал кабинета и мастурбирал като гледал секретарката на шефа през някаква буква на фирменият надпис на вратата на офиса... Идиотите вече разнасят шишетата, явно ще се очертае як петък.. Да не говорим че ще ходя другата седмица командировка с една уникална мръсница (разведена, някакъв много богат дебил е бившият и мъж, 32-35 годишна, но от тия джуджета (миньончета) с перфектните телца, яки цици и много перверзни физиономии, яка флиртаджийка, перфектно поддържана и лухаща на пари) от една брокерска агенция и ми звъни преди малко и вика "Имаш ли проблем да спим двамата в една двойна стая, защото в единственият хотел в града, дето ще резервира стая имало останала само една двойна стая, щото имало някаква група от незнам с коя държава.. от тук натам спрях да слушам.... Тая я глася да я чукам от поне две години.. Веднъж тамън да стане и ударих колата пред една кръчма и тая се уплаши че съм много пиян и агресивен и не дойде с мен до нас... но тоя път се надявам всичко да мине добре...
                    Браво Космо,спретни и едно пиянско 3-4часово е---е и после да те гледа почтително като ТОТЕМ.

Коментар

• Вие сте великани... Аз пък от сутринта нещо ми е много весело... Ама и народа около мен съвсем е изтрещал.. Като се почне от едно детенце на колежлата дето го доведе в офиса че нещо станло с гледачката и колегат дето домъкна една улична котка за да си играело детето, мине се пред новият ми колега олигоферен, дето от вчера ми обяснява как в бившата му работа си заключвал кабинета и мастурбирал като гледал секретарката на шефа през някаква буква на фирменият надпис на вратата на офиса... Идиотите вече разнасят шишетата, явно ще се очертае як петък.. Да не говорим че ще ходя другата седмица командировка с една уникална мръсница (разведена, някакъв много богат дебил е бившият и мъж, 32-35 годишна, но от тия джуджета (миньончета) с перфектните телца, яки цици и много перверзни физиономии, яка флиртаджийка, перфектно поддържана и лухаща на пари) от една брокерска агенция и ми звъни преди малко и вика "Имаш ли проблем да спим двамата в една двойна стая, защото в единственият хотел в града, дето ще резервира стая имало останала само една двойна стая, щото имало някаква група от незнам с коя държава.. от тук натам спрях да слушам.... Тая я глася да я чукам от поне две години.. Веднъж тамън да стане и ударих колата пред една кръчма и тая се уплаши че съм много пиян и агресивен и не дойде с мен до нас... но тоя път се надявам всичко да мине добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Аз па съм луд фен на Heroes играта и там пак е на раси и прочие. Играя перфектно с всички раси, даже затова винаги се пускам на пълен random срещу комп-еца, ама ми е скучно, щот' все го пребивам на 200% трудност, а то повече няма и всичко удънено на макс кат' трудност.

Ако има някой маниак на тая игрица бих се пробвал с удоволствие, ще отделим 2-3 дена и само къркане и яко Heroes, че тя е ходова стратегия и се играе бавничко - хихи

.... А ся де ..
                        е те тука че се тепаме ...
                        Убавото е, че мой са играе и онлайн...
                        само треба се разберем кога..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Абе кат каза се замислих кво точно съм гледал и рекох да гугълна Ей за тва ти говоря

http://kino.dir.bg/material.php?id=2245
                          "Той ще включва последователни прожекции на непоказваните досега на голям екран СПЕЦИАЛНИ УДЪЛЖЕНИ ВЕРСИИ на "ЗАДРУГАТА НА ПРЪСТЕНИТЕ" и "ДВЕТЕ КУЛИ", и ще завърши с първата публична прожекция на "ЗАВРЪЩАНЕТО НА КРАЛЯ".

Икстендит версиите си гледал, както си и мислех, ама си е трилогия. Филмецът си е яко култов.

Аз па съм луд фен на Heroes играта и там пак е на раси и прочие. Играя перфектно с всички раси, даже затова винаги се пускам на пълен random срещу комп-еца, ама ми е скучно, щот' все го пребивам на 200% трудност, а то повече няма и всичко удънено на макс кат' трудност.

Ако има някой маниак на тая игрица бих се пробвал с удоволствие, ще отделим 2-3 дена и само къркане и яко Heroes, че тя е ходова стратегия и се играе бавничко - хихи

Т.е. срещу комп-а ми трябват около 3 часа да го изнеса, ама на средна карта, за голяма карта отидоха 8-9 часа .... ( тоя месец играх само 1-2 пъти, че после денят го пиша "бегал" след маратон-а ).

Чиърс, братле!!

Ще зяпам филмеца, че е към 2 часа и тъкмо да се гипсирам после

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Ее .. ти па ме застреля от упор? Коя е четвъртата част, щот' филма е по трилогия книгата и има EXTENDED EDITION. Аз само за това знам?

П.П. Вече едва успявам да изгледам по 100-200 филма на година и да попрочета стотина книги. Художествена литература па, направо е кът, по 20-30 парчета на година, останалото специализирана все, а тя се чете "тежко", бавно и по няколко пъти.

Навремето се кефех, че си прайкам лична библиотека, ся 1 приятел от този форум, дет' си подкара собствен проект ме засрами, щот' ми вика: "Братле, дъня по 100 книги на година" - и най-много се кефи кат' е в отпуска по 3 месеца нейде и само да чете.

Пфуу ... аз по-рано бях така, ся нещо се излагам. Демек купувах си книга и ако е под 300 страници я прочитах за 1 нощ. Мани, че по-добре да не се бях сещал - хихи

Чиърс!
                            Абе кат каза се замислих кво точно съм гледал и рекох да гугълна Ей за тва ти говоря

http://kino.dir.bg/material.php?id=2245

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Ще правиш като мен. Когато излезе Властелинът на пръстените мисля 4. Предната седмица даваха по кината другите серии. Един ден изгледах 3-те части наведнъж. Прекарах 11 часа в Арена
                              Ее .. ти па ме застреля от упор? Коя е четвъртата част, щот' филма е по трилогия книгата и има EXTENDED EDITION. Аз само за това знам?

П.П. Вече едва успявам да изгледам по 100-200 филма на година и да попрочета стотина книги. Художествена литература па, направо е кът, по 20-30 парчета на година, останалото специализирана все, а тя се чете "тежко", бавно и по няколко пъти.

Навремето се кефех, че си прайкам лична библиотека, ся 1 приятел от този форум, дет' си подкара собствен проект ме засрами, щот' ми вика: "Братле, дъня по 100 книги на година" - и най-много се кефи кат' е в отпуска по 3 месеца нейде и само да чете.

Пфуу ... аз по-рано бях така, ся нещо се излагам. Демек купувах си книга и ако е под 300 страници я прочитах за 1 нощ. Мани, че по-добре да не се бях сещал - хихи

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                                То ще се чуе,че сме там. Ама една сутрин свата ми събра погледа-ставам,отивам към банята,па той ми лъска обувките.Малеее ,само дето не припаднах
                                Кипри те, бря - хихи

П.П. Ти викна ли му една девойка от 100$ на чиляка? Ърмм ..?

Коментар

Working...
                                X