IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Добро утро, дъргошииии ... !!!
    Аре на кайвето..
    Който негой изпил де ..

http://prikachi.com/files/1104198T.gif
    И .... още нещо за събуждане:
    http://www.youtube.com/watch?v=AzohKci582w
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добро утро, дъргошииии ... !!!
      Аре на кайвето..
      Който негой изпил де ..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от annakosa Разгледай мнение
        Извинявам се за грешката, не е била от неграмотност.Едва днес я забелязвам. Много тъпо! Бързала съм.
        Каква точно шеФка съм не е важно,не е важно дори дали съм шеФка или не, същественото е, че с подмазване вече никъде не става.
        Споко, бря!

Казах ти "Добре дошла!", щот' мернах 1-во мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Те големи момчета вече. Новият шеф вчера така и не дойде. Тая сутрин цирка е същият - всички строени като за абитуриентски бал.... Само в моето звено съм им казал че ако видя някой да си променя поведението защото някакъв английско - израелски чеки... ия, на има нема 30 години, е решил да дойде на евтин секс, бира по едно евро и да се прави на робовладелец, аз ще ги гоня по устав....
          Ъмм,

братле в нашия бранш се базикаме, че тия "западни" чекиджии ги пращат тук да се учат.

Не знам дали си виждал па "лекторско" майсторство от такъв паун? Може да паднеш от смях как махат кат' регулировчици на тъпа презентация със слайдове.

П.П. К'во да ти кажа ....? ( пий едно, че вчера бях именник и толкоз - после ще дойде поредния "Босс" да се учи на тъпанарите в БГ-стан и да ни обяснява колко сме "прости" и зат'ва да бачкаме без пари )

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
            А бре днес било Андреев ден А да са живи и здрави, па наздраве,да си допия спокойно бутилката уиски с чиста съвест.Имала съм значи повод
            Мерси, мерси - демек "Данке ....., Сметанке!" - хихи

Баси тъпия имен ден изкарах. Вчера се гипсирах в 6ч сутринта и знам, че имам телл. уговорка за 10:30ч. с 1 дет' да ходим да покажа 1 малък горски масив за прореждане.

Не изключих теллс. и си го нацепих антифризно отвсякъде. Взеха да ми пращат разни смс-и още в 8ч .... ( тия са откачени, бре .... кой става в 8ч сутрин ) и така през половин час + зън-зън и аз сънен пелтеча нещо си.

После тоя се обади и предложи с негов транспорт, вика след 15 мин. и аз налЕ съм "пъргав" и викам "Давай!". Тоя па дойде с 1 джип и го гледам и му викам: "А, бре гората е на асфалтов път, бре", даже бях с костюм и тоя ми вика: "Чек да вземем кола тогава" - и ме качи на некъв спортен Лексус.

Бегачка отвсякъде, ама докато стигнем Омурташкия край и аз на връщане щях да се изподрайфам вече, щот' той тоя кара пъргаво, демек със 180 км/ч да го таковам у лудия.

И само ме стовари в 13ч и аз кат' се забих по кръчмите, че да се "пооправя" и то станало чак ся кат' се прибирам.

П.П. Демек гладен кат' куче, цял ден къркане от обяд и ненаеб*н. Епаси "лайф-а" - хихии

Да са живи и здрави, адашите!

Коментар

• Чистата съвест замина при няколко шоколадови сухи пасти нека па да съм си пухкава

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                А бре днес било Андреев ден А да са живи и здрави, па наздраве,да си допия спокойно бутилката уиски с чиста съвест.Имала съм значи повод
                Е, наздраве, и всичко добро за именяците!
                Ако позволиш бутилка уиски върви по-добре с купичка бадемки, вместо с чиста съвест
                И това ще мине ...

Коментар

• А бре днес било Андреев ден А да са живи и здрави, па наздраве,да си допия спокойно бутилката уиски с чиста съвест.Имала съм значи повод

Коментар

• Поздрав за всички и тост за историята на отминалите дни........
                    http://vbox7.com/play:d711bfcf

Коментар

Чете ли ония майтап за умрелият кон? Ако не си пускам ти го:

Една мъдрост на индианците от Дакота гласи:
                      Когато забележиш, че яздиш умрял кон, слез от него.

Но в професионалния живот се опитваме да разработваме често други стратегии за действие...
                      ... снабдяваме се с по-як камшик !!!
                      ... сменяме ездача !!!
                      ... казваме, че винаги сме яздили този кон !!!
                      ... създаваме работна група, за да анализира коня !!!
                      ... посещаваме други места, за да видим как яздят там умрели коне !!!
                      ... повишаваме стандартите за качество за яздене на умрели коне!!!
                      ... създаваме Task-Force, за да съживи коня !!!
                      ... плащаме на хора от чужбина, които уж можели да яздят умрели коне !!!
                      ... включваме обучителен модул, за да се научим да яздим по-добре !!!
                      ... правим сравнение между различни умрели коне !!!
                      ... променяме критериите, които определят кога един кон е умрял !!!
                      ... впрягаме много умрели коне заедно, за да станем по-бързи !!!
                      ... обясняваме: Никой кон не може да е толкова умрял, че да не може повече да го яздим !!!
                      ... правим проучване, за да видим има ли по-добри и по-евтини умрели коне !!!
                      ... обясняваме, че нашият кон е по-добре, по-бързо и по-евтино умрял, отколкото други коне !!!
                      ... създаваме група по качеството, за да се намери приложение на умрелите коне !!!
                      ... откриваме независимо разходно перо за умрели коне !!!
                      ... увеличаваме сферата на отговорност на умрелия кон !!!
                      ... развиваме мотивационни програми за умрели коне !!!
                      ... преструктурираме, за да може една друга област да получи умрелия кон !!!
                      Добър вечер, Космо!
                      Добър вечер на тайфата!
                      Космо, тази стратегия дето я цитираш има някои леки недостатъци, които задължително трябва да бъдат отстранени.
                      Според мен тя не е съобразена с българското и европейско законодателство във връзка с хуманното отношение към животните.
                      На първо място нарушава Европейската конвенция за защита на животните отглеждани за селскостопански цели, също така ДИРЕКТИВА 98/58/ЕО НА СЪВЕТА и Закон за защита на животните.
                      Освен това, споменаваш яздене на кон, а никъде не виждам да са взети мерки по безопасност на труда /чл.19 от ЗБУТ/
                      Отделно смятам, че този умрял кон 100% нарушава някой член от Закона за опазване околната среда и Закона за чистотата на атмосферния въздух
                      И хубаво би било да се направи мониторинг на съответната стратегия, подкрепен от кратък доклад / 100 - 150 страници ще са напълно достатъчни/
                      Такааа, стратегията я разнищихме. Сега трябва да измислим тактика, за да реализираме избраната стратегия
                      Last edited by tnm; 30.11.2011, 22:45.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Добре дошла у форОмУ, шеВке ( и кройка )

П.П. Би ли споделила какъв стопански субект управляваш? До 50, до 250, до 500, над 500 единици?

Благодаря предварително!

Извинявам се за грешката, не е била от неграмотност.Едва днес я забелязвам. Много тъпо! Бързала съм.
                        Каква точно шеФка съм не е важно,не е важно дори дали съм шеФка или не, същественото е, че с подмазване вече никъде не става.
                        интериорни врати

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Ърмм ..... братле,

колкото и да е странно, ама седи си на дупарата и не се прайкай точно ся на "революционер" кат' мИня - хихи

П.П. Чисто теоритично има около 6 вида управление на структури под тИбя. Т'ва не се преподава в УНСС-ту за съжаление

Магията се получава, когато преливаш от 1 начин в друг. Та, нямах проблеми с племенниците, дори напротив "лапетата" ( вече са на 26 и 22 год. и прайкат по 15 силови на лостовете ), демек корави са и си признават, че съм най-добрия чичо на света. То друг чичо нямат, ама както и да е

П.П.П. Разбирам какво споделяш и колкото и да е странно в тоя сайт влизам точно да прочета твоето и още няколко мнения и да се посмея. Даже до преди малко докато кърках в поредната кръчма и си мислех какво ли сте писали .....?

Луда работа ...

Те големи момчета вече. Новият шеф вчера така и не дойде. Тая сутрин цирка е същият - всички строени като за абитуриентски бал.... Само в моето звено съм им казал че ако видя някой да си променя поведението защото някакъв английско - израелски чеки... ия, на има нема 30 години, е решил да дойде на евтин секс, бира по едно евро и да се прави на робовладелец, аз ще ги гоня по устав.... Иначе и аз вече бая опит натрупах та знам да не бутам старият мост (понтон), дорде не съм построил новият.... Па и шевоете като свинете - на нов шеф и на малко прасе, не трябва да се радва човек, че не знае какви свини ще станат... За това при нов началник винаги е добре да не си първият който "ще му отваря очите" за проблемите в компанията, защото не го знаеш какъв е а статистически е много по вероятно да е педал от типа - оптимистиц тийм тайп оф пърсън, дето ти го плюеш то вика че дъжд вали, от колкото да е сериозен човек решил да прави промени.... Вече съм им се нагледал - дойдат вземат секретарките и кабинетите, обградят се с мижитурки, наемам от фирмата едни къщи с по 4 000 евро месечен наем, от там до месец два почват да играят нашите игри, щото иначе в БГ нема как да изкараш резултати, като ги стреснат след някоя и друга година, пенсионират някоя баба или махнат някой олигофрен, сменат имената на отделите и му викат "нова организационна структура" и после всичко отново... Чете ли ония майтап за умрелият кон? Ако не си пускам ти го:

Една мъдрост на индианците от Дакота гласи:
                          Когато забележиш, че яздиш умрял кон, слез от него.

Но в професионалния живот се опитваме да разработваме често други стратегии за действие...
                          ... снабдяваме се с по-як камшик !!!
                          ... сменяме ездача !!!
                          ... казваме, че винаги сме яздили този кон !!!
                          ... създаваме работна група, за да анализира коня !!!
                          ... посещаваме други места, за да видим как яздят там умрели коне !!!
                          ... повишаваме стандартите за качество за яздене на умрели коне!!!
                          ... създаваме Task-Force, за да съживи коня !!!
                          ... плащаме на хора от чужбина, които уж можели да яздят умрели коне !!!
                          ... включваме обучителен модул, за да се научим да яздим по-добре !!!
                          ... правим сравнение между различни умрели коне !!!
                          ... променяме критериите, които определят кога един кон е умрял !!!
                          ... впрягаме много умрели коне заедно, за да станем по-бързи !!!
                          ... обясняваме: Никой кон не може да е толкова умрял, че да не може повече да го яздим !!!
                          ... правим проучване, за да видим има ли по-добри и по-евтини умрели коне !!!
                          ... обясняваме, че нашият кон е по-добре, по-бързо и по-евтино умрял, отколкото други коне !!!
                          ... създаваме група по качеството, за да се намери приложение на умрелите коне !!!
                          ... откриваме независимо разходно перо за умрели коне !!!
                          ... увеличаваме сферата на отговорност на умрелия кон !!!
                          ... развиваме мотивационни програми за умрели коне !!!
                          ... преструктурираме, за да може една друга област да получи умрелия кон !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от annakosa Разгледай мнение
                            Жалко за колегите ти, жалко за фирмата ти и най-вече жалко за шефовете ти. И аз съм шев, ама ако някой не става за работа, няма място тук, колкото и да се подмазва, при нас се работи. Най-интересното е , че има хора във фирмата с които даже съм се карала, но после си давам сметка, че или са имали право или не си заслужава да се лишавам от тях, защото са добри в работата си.
                            Така, че в твоята фирма нещо не е така и то не е от колегите.
                            Добре дошла у форОмУ, шеВке ( и кройка )

П.П. Би ли споделила какъв стопански субект управляваш? До 50, до 250, до 500, над 500 единици?

Благодаря предварително!

Коментар

Ха добро утро... Радвам се бат Маранди че нещата с подрастващите са се подредили без усложнения... Днес ми идва нов шеф и немаш идея подмазвачите в офиса как са се докарали - дошли на работа в 7.30, облечени като за абитуриентски бал... Ама не мога да им отрека че са много добри.. Цял живот си карат с едното лизане на задници и на задният край оцеляват...Ама като не го можем,, ни се налага да се борим с жиовта и да работим здраво....
                              Ърмм ..... братле,

колкото и да е странно, ама седи си на дупарата и не се прайкай точно ся на "революционер" кат' мИня - хихи

П.П. Чисто теоритично има около 6 вида управление на структури под тИбя. Т'ва не се преподава в УНСС-ту за съжаление

Магията се получава, когато преливаш от 1 начин в друг. Та, нямах проблеми с племенниците, дори напротив "лапетата" ( вече са на 26 и 22 год. и прайкат по 15 силови на лостовете ), демек корави са и си признават, че съм най-добрия чичо на света. То друг чичо нямат, ама както и да е

П.П.П. Разбирам какво споделяш и колкото и да е странно в тоя сайт влизам точно да прочета твоето и още няколко мнения и да се посмея. Даже до преди малко докато кърках в поредната кръчма и си мислех какво ли сте писали .....?

Луда работа ...

Коментар

Ха добро утро... Радвам се бат Маранди че нещата с подрастващите са се подредили без усложнения... Днес ми идва нов шеф и немаш идея подмазвачите в офиса как са се докарали - дошли на работа в 7.30, облечени като за абитуриентски бал... Ама не мога да им отрека че са много добри.. Цял живот си карат с едното лизане на задници и на задният край оцеляват...Ама като не го можем,, ни се налага да се борим с жиовта и да работим здраво....
                                Жалко за колегите ти, жалко за фирмата ти и най-вече жалко за шефовете ти. И аз съм шев, ама ако някой не става за работа, няма място тук, колкото и да се подмазва, при нас се работи. Най-интересното е , че има хора във фирмата с които даже съм се карала, но после си давам сметка, че или са имали право или не си заслужава да се лишавам от тях, защото са добри в работата си.
                                Така, че в твоята фирма нещо не е така и то не е от колегите.
                                интериорни врати

Коментар

Working...
                                X